Arkadaşlar bu sitenin son 40 sayfasını okursanız aynı reklamı tekraaar tekrar görürsünüz. benden size canlı örnek, tam iki tane gül hanımı deneyenle konuştum, ikisi de bu işin uzmanı olmadığını, internetten reklamla müşteri topladığını, çünkü aldığı kılların öbür sefer sert çıktığını söyledi! nolur iyi araştırın, burda olumlu bahsedilen uzmanların nerdeyse hepsi iyi, ama sadece gül hanım sürekli kendi reklamında. angel, ben ve birkaç arkadaş daha bu durumun son derece farkında, çünkü herhalde son 30 40 sayfadır aynı teraneyi konuşuyoruz. nolur üşenmeyin dönüp okuyun. lüks bi yerde hizmet veriyormuş eyvallah, ama iğneli epilasyon uzmanı DEĞıııL! istemeyeceklerini bilmesem isimlerini verecem yani kimlerin olduğunu, üniversitedeyken tanıştığım iki arkadaşım ona gidiyormuş sonradan öğrendim! hatta bu kadar reklamını heep gördüğüm için de aa nası olur dedim, ama kız direk oturttu cevabı, ıYı Bı CıLT BAKIM UZMANIDIR BELKı AMA EN LÜKS MAKıNAYI KOYMAKLA UZMAN OLUNMUYOR dediler. çünkü burda bütün uzmanların dediği gibi en önemli olan şeyi, yani AKIMI KIL GÖRE AYARLAMAYI YAPAMIYORMUŞ. nolur nolur iyi araştırın, burda aysepilasyon var, dükkanına telefon açın konuşun, gölcükte onun kardeşi var, ona da o öğretmiş, üşenmezseniz ona gidin, bakın kircin nickli arkadaş var, gördüğüm kadarıyla o da uzman ve sorularınıza cevap alıyorsunuz, kirmizilinin çok memnun olduğu ayten hanım var, cereniciousun memnun olduğu zeynep polat var, ama gül hanımın memnunları sadece yeni nickli balon isimler. NOLUR BU YAZI DA SıZE BıRAZ YÖN VERSıN, AÇIN HER UZMANI TEK TEK ARAYIN, GıDıN UFAK Bı BÖLGEYE DE DENETTıRıN. artık her sayfada gül hanım reklamı görmekten hiç bişeye inanmaz oldum ben bile, ama siteye yeni girenlere yazık, aa ne çok memnun kalan var diye düşünüyolar eminim. inanın siz de haksız değilsiniz. gül hanım maşallah bıkmadan usanmadan uğraşıyor reklam için. umarım merak edenlere yol gösterir bu.