İğneli Epilasyon Iğneli Epilasyon Yaptiranlarin Paylasim Alani

nuris ben ozelden cevap yazamiyorum, su an dedigin gibi bir durum yok ben de umarim olmaz da valla ne diyim ama olursa soylerim, bence sen de dedigin gibi yapip sebebini sor arayip.

mstf o ne biçim bi iş öle aynı noktaya 4defa üstüste akım verilmez bi kez verilip çekilir,yakındır tüylerin sen aynı köke atıo sanmışsındır. kanama gibi bi durum hele çok şaşırdım bi süre iğneli epilasyon yaptırma derim ben 1 ay kadar bekle muhakkak cildini gözlemle.
synesthetic, cnm senin adına çok sevindim benim de eski şehrimdki epilasyoncum hiç iz bırakmazdı yüzümde kızarıklık şişkinlik hemen geçerdi, ama tabi 1 hafta kadar sonra ne söyliceini ve o tüylerinin ilk çıkışında nasıl olacağını öğrenmek isterim ben senden :)

Cerenicious söölenenler yüzünden sabahları korkuyla uyanıyorum iki gündür acaba bişeyvar mı yüzümde die=)) ama şimdilik maşallah tertemiz=) Daha evvel de belirttiğim üzere bir tek alnımda azıcık şişlik vardı ki orası cok damarlı bir bölge diye korkmuştum ama bugün o da yok oldu=) Çıktıklarında nasıl olacaklarını merak ediyorum demişsin nasıl olma ihtimalleri var ki en kötü? sööle de kendimi hazırlayayım=)

hahah korkutmak için sölememiştim cnm :KK70: hani azcık incelme vs gözlemleyebilecekmisin die merak ettim ben, madem hiç iz kalmıo hiç kabuklanma vs olmuyo acaba akım köke tam gitmişmi, amacını karşılayabilmişmi die gözlemle demek istedim :) ilk seansta mucize olamaz tabiki ama birazck hissedersin, sonuçta leke olmamasından ziyade tüylerden kısa sürede ve kalıcı olarak kurtulmak amacımız leke zaten olmaması gereken bişi.

arkadaslar bursada iğneli epilasyon yaptırıp memnun olan var mı cok acıll arastırıorum ama henuz bulamadım yardımcı olursanız cooook mutlu olucammm tsklerrr:)

ben bahar hastanesinde başladım iğneliye.ilk seansımdı güzellik merkezindense hastenenin daha steril ve güvenilir olduğunu düşünüyorum fiyatıda güzellik merkezleriyle aynı bakalım sonuç ne olucak
arkadaşım merhaba bende baharda yaptırıyorum benım cok azdı bır daha ugarsmayayım dıye lazere gıtım ama lazerde bıtmeyınce bahar hastahanesıne gıttım ama benım tuyler sankı dahada cogaldı ıyıden ıye pıskolojım bozuldu ve ızlerde var acaba senın nasıl ?

bende bu hafta ilk defa iğneli epilasyona başladım çok memnun kaldım öncelikle çok sıcakkkanlı bir karşılama ve ikramllar çok uzun bölge çalışıldı dolayısıyla molada kekler pastalar sonrasında yine çalıştı uzman çalışırken hiç canım acımadı çok az hissettim ama uzmanın kendine güvenli işine hakim olması ve titiz bir çalışma yapması o arada hem çalışırken hemde çok hoş sohbetlerimiz oldu henüz ilk seansın sonunda çok memnun olarak ayrıldım ordan yaptıralı 3 gün oldu hiç kabuk iz ve leke olmadı çok memnun kaldım arkadaşlar gül hanım işinde çok başarılı ve hem kaliteli hemde müşterisine gerçekten çok önem veriyor iğneyi altın iğne kullanıyor ben dedim çok uzun çalışıldı ödemede kolaylık yaptı.sizede çok iyi olduğu için tavsiye ediyorum arkadaşlar.

İğneli epilasyon uygulaması sonrası kılların tüy haline gelmesi ne anlama geliyor ? Bunun açıklanması gerektiğini düşünüyorum. Eğer uygulama yapılan kıllar bitti ama cild yüzeyinde olmayan yeni oluşumların tüy olduğu ya da ilk uygulama da zaten tüy halinde cild yüzeyinde bulundukları halde müdahale edilmeyen ve müteakip uygulama da kalanların bunlar olduğu ifade ediliyorsa bu kısmen doğru olabilir. Ancak bu ifadeden kılların iğneli epilasyon uygulaması sonrası zayıfladığı ve aynı kökten yeni oluşumların tüy olarak çıktığı anlatılıyor ise bu kesinlikle doğru olmayan bir yaklaşımdır.

Aysel Hanim ben yaptiginiz aciklamayi anlayamadim sey mi yani bi kere elektrik verince tamamen yok oluyo o kokteki kil oyle mi? Bu arada ben ilkini yaptirali 2 hafta oldu arkadaslar, dun ikinciye gittim Gul Hanima, gecen sefer kisa olup simdi anca uzamis olanlar icin ve yine bugun ikinci gun olmasina ragmen ne iz ne kizariklik, mis gibi valla. Ama benim aci esigim baya dusuk galiba cok canim aciyo ya=(

Aysel Hanim ben yaptiginiz aciklamayi anlayamadim sey mi yani bi kere elektrik verince tamamen yok oluyo o kokteki kil oyle mi? Bu arada ben ilkini yaptirali 2 hafta oldu arkadaslar, dun ikinciye gittim Gul Hanima, gecen sefer kisa olup simdi anca uzamis olanlar icin ve yine bugun ikinci gun olmasina ragmen ne iz ne kizariklik, mis gibi valla. Ama benim aci esigim baya dusuk galiba cok canim aciyo ya=(

açıklamamı anlayamadığınızı belirtmişsiniz ama ifadenizden net olarak anladığınız görülüyor, herhalde teyit ettirmek istediniz.:) sağlıcakla kalın.

merhaba arkadaşlar ben 4 ay önce gül hanııma iğneli epilasyon yaptırmaya başladım ve sonuç bir harika ben ne bir kızarıklık ne bir kabuklanma nede acı hissetim gül hanım gerçekten işini iyi temiz ve ehil yapan birisi ve kıllarım çoktan tüy haline geldi kısa zaman sonrada tamamen bitecekleri kesin. teşekkür ederim gül hanım ve herkese tavsiye ediyorum. :) sağlıcakla

bende gül hanıma gitmeyi düşünenlerdenimm arkadaşım..yüzümde hiç almadığım siyah ayva tüyleri varr acaba gitsem kaç seansta biter sen hiç almışmıydın??
birde epilasyon sorası durumun nasıl??yani kabuk felan kalıcı çukur yada herhangi bişi var mı cnm??
ben bir kere bıyıklarıma yaptırdım bi yerde pişamn oldum resmen 5 ayda ancak kızarıklık biraz gitti bide çukurlarım oldu korkuyorum artık:KK43:(((
baana yardımcı olursan çok sevinirim..bellki memnun kalmışsın tavsiye edersen gitmeyi düşünüyorum uzun zamandır kullaanan biri olarak...biten oldumu hiç ne durumdasın??
şimdiden çok teşekkürler.sevgiyle kal...opuyorumnanaktan

bende gül hanıma gitmeyi düşünenlerdenimm arkadaşım..yüzümde hiç almadığım siyah ayva tüyleri varr acaba gitsem kaç seansta biter sen hiç almışmıydın??
birde epilasyon sorası durumun nasıl??yani kabuk felan kalıcı çukur yada herhangi bişi var mı cnm??
ben bir kere bıyıklarıma yaptırdım bi yerde pişamn oldum resmen 5 ayda ancak kızarıklık biraz gitti bide çukurlarım oldu korkuyorum artık:KK43:(((
baana yardımcı olursan çok sevinirim..bellki memnun kalmışsın tavsiye edersen gitmeyi düşünüyorum uzun zamandır kullaanan biri olarak...biten oldumu hiç ne durumdasın??
şimdiden çok teşekkürler.sevgiyle kal...opuyorumnanaktan

selam oyammm, soruların ilgimi çekti çünkü bende gül hanıma gidiyorum. koltuk altı ve yüz yaptırıyorum. epilasyondan sonra yüzümde sadece kızarıklık oldu ama oda 2 saat sonra geçti. çünkü gül hanım kendi hazırladığı solüsyonu kullanıyor ve oda cilti sakinleştiriyor. ertesi günede hiçbir iz kalmıyor. bence biran önce karar ver gül hanıma gitmeye başla ve rahatla. fazla aradıkça kötüsüne denk gelebilirsin. gül hanımdan memnun kalacağına eminim. hoşçakal...

bende igneli epilasyon yaptırıyorum.hiç kızarıklık ve kabuklanma olmadı.çok memnunum yani.sonuçta çok güzel ayrıca...

selam oyammm, soruların ilgimi çekti çünkü bende gül hanıma gidiyorum. koltuk altı ve yüz yaptırıyorum. epilasyondan sonra yüzümde sadece kızarıklık oldu ama oda 2 saat sonra geçti. çünkü gül hanım kendi hazırladığı solüsyonu kullanıyor ve oda cilti sakinleştiriyor. ertesi günede hiçbir iz kalmıyor. bence biran önce karar ver gül hanıma gitmeye başla ve rahatla. fazla aradıkça kötüsüne denk gelebilirsin. gül hanımdan memnun kalacağına eminim. hoşçakal...

ilgilendiğin için çok teşekkür eederim cnmm..inan arayış içindeyimm..2 yer denedim ikiside beni memnun edemedi kabuklar düştükten sonraa hep iğne izleri kaldı..deevam etmek ve tüylerimden kurtulmakta istiyorum aynı zamanda da...cnm bu arada sen ne zaamandır gidiyorsun yani kaç seasn gittin yzüüne??yüzündeki tüyler ne durumda,benim hiç alınmamış ayva tüyü hepsi daha çabuk sonuç alabilirm gibime geliyo ama tabi belli olmaz..:KK43: senin nasıldı başladıktan sonra nasıl oldu??tekrardan çok saol cnmzemuszemus

aysel hanım, siz bir tüye verilen doğru akımdan sonra o tüyün bi daha çıkmamak üzere yok olacağını söylüyosunuz, ama ben merak ediyorum o zaman bu işlemler neden uzun zaman alıyo? iğnelide kime sorsam 1 yıl 2 yıl çözüm için verilen süreç? Yüz için mesela bi daha çıkmamak üzere verilen akım leke yapmazmı o zaman? Siz özellikle yüz için hem iz leke kalmadan hem de bu kadar kesin bi şekilde kurtarabiliomusunuz müşterierinizi? Tek bir seansta o gün akım verdiğiniz hiçbi tüy bi daha çıkmıyomu?

valla uçak biletimi alıp izmire yanınıza geliim bu kadar kesinseniz :) bir yıla yayınca çok çok daha ucuza gelio zaten size gelmek bu durumda ama biraz iddialı gibi geldi bana bu yorumunuz keşke gerçek olsa

ilgilendiğin için çok teşekkür eederim cnmm..inan arayış içindeyimm..2 yer denedim ikiside beni memnun edemedi kabuklar düştükten sonraa hep iğne izleri kaldı..deevam etmek ve tüylerimden kurtulmakta istiyorum aynı zamanda da...cnm bu arada sen ne zaamandır gidiyorsun yani kaç seasn gittin yzüüne??yüzündeki tüyler ne durumda,benim hiç alınmamış ayva tüyü hepsi daha çabuk sonuç alabilirm gibime geliyo ama tabi belli olmaz..:KK43: senin nasıldı başladıktan sonra nasıl oldu??tekrardan çok saol cnmzemuszemus

3 seans gittim ben ilk durumuna göre bayağı azaldı ve inceldi dediğim gibi hiç izde kalmadı memnun kalacağından eminim

X