İğneli Epilasyon Iğneli Epilasyon Yaptiranlarin Paylasim Alani

evet oyam syntestetic zeynep hanımdan memnun kalmamış daha sonraki yorumlarını okursan görürsün o yüzden gül hanıma gidiyor oda karar senin canım aynı makinenin son sistemi gül hanımda var ama bence makine değil sadece uzmanda önemli bence sen bunu syntiestetice sor derim ona göre karar ver canım..
anladım cnm ben galiba yazıları karıştırdım...uzak olmaması benim için ii olurdu ama tabi yapıcak bişi yok ii olana gitmek lazım dediğin gibi bu arada senin nasıl gidioo seanslar bildiğim kadrıyla sende yüze gidenlerdendinn cnm??

memnun kalmadığıını sölememişti baharcım yanlış hatırlıosun. Yeri küçü oldugu için hiç başlamamıştı zeynep hanımda.(Ki ben burada mesajımda bu yerin küçük olma meselesinden de bahsettim, ilk bakışta ben de yadırgamıştım.) Ve sen burda sürekli gül hanımdan bahsettiğin için orada başlamayı tercih etmişti son kararında. Zeynep hanımın yeri ortaklar caddesinde. Şımdi cevahire gittiğini farzet. Cevahirinn sol tarafından aşağı yürü, ve ilk soldan içeri gir. Yol üzerinde Zeynep Polat tabelasını göreceksin. Yada ortaklar caddesinde Mudo outlet nerde die sorarsan aynı hizada bulabilirsin. Hemen seansa başlamıo sanırım zeynep hanım da, önce görüşürsünüz bilgilenirsiniz karşılıklı, sonra sen kararını verirsin canım.

memnun kalmadığıını sölememişti baharcım yanlış hatırlıosun. Yeri küçü oldugu için hiç başlamamıştı zeynep hanımda.(Ki ben burada mesajımda bu yerin küçük olma meselesinden de bahsettim, ilk bakışta ben de yadırgamıştım.) Ve sen burda sürekli gül hanımdan bahsettiğin için orada başlamayı tercih etmişti son kararında. Zeynep hanımın yeri ortaklar caddesinde. Şİmdi cevahire gittiğini farzet. Cevahirinn sol tarafından aşağı yürü, ve ilk soldan içeri gir. Yol üzerinde Zeynep Polat tabelasını göreceksin. Yada ortaklar caddesinde Mudo outlet nerde die sorarsan aynı hizada bulabilirsin. Hemen seansa başlamıo sanırım zeynep hanım da, önce görüşürsünüz bilgilenirsiniz karşılıklı, sonra sen kararını verirsin canım.

anladım cnm senin kaç seans oldu nasıl durumdasın??yanii bi iz leke gibi çukur yada öle bişi var mı kalan yüzünde..kabuk oluyomuu??ne kadar zamanda biter dedi zeynep hanım??hiç almışmıydınn ??şimdiden teşekkür ederim cvpladığın için ve ilgllendiğin için cnm saolunn hepinizz yardımlar içinkaydirigubbakcemile3

memnun kalmadığıını sölememişti baharcım yanlış hatırlıosun. Yeri küçü oldugu için hiç başlamamıştı zeynep hanımda.(Ki ben burada mesajımda bu yerin küçük olma meselesinden de bahsettim, ilk bakışta ben de yadırgamıştım.) Ve sen burda sürekli gül hanımdan bahsettiğin için orada başlamayı tercih etmişti son kararında. Zeynep hanımın yeri ortaklar caddesinde. Şİmdi cevahire gittiğini farzet. Cevahirinn sol tarafından aşağı yürü, ve ilk soldan içeri gir. Yol üzerinde Zeynep Polat tabelasını göreceksin. Yada ortaklar caddesinde Mudo outlet nerde die sorarsan aynı hizada bulabilirsin. Hemen seansa başlamıo sanırım zeynep hanım da, önce görüşürsünüz bilgilenirsiniz karşılıklı, sonra sen kararını verirsin canım.

bu arada özelden cvp yazamıyorum cnm kusuraa bakmaa sistem yollamıyoo..ilgin için çok saol..

benüm yüzüm çok problemli canım. Daha önce lazer yaptırmıştım bilip bilmeden, sora uzun bi süre sirle aldırdım tüyler yüzümün hertarafına yayılmış durumda ve zor bi yapısı var ince ince sık sık ve kalınlar da var.
Ben daha önce neka die bi merkez varya çok popüler, işte oraya gittim ve yüzümü yaktı kadın, hala onun lekeleri duruo yüzümde :KK43: Allahtan tek seans gittim bi daha gitmedim nasısa geçer diip! Sonra Zeynep Hanımın adını duydum bana cok yakın olmasından dolayı hemen gittim görüştüm. Sonra da başladık benim 2 seans oldu. ılk gün yüzüm kızarıyo 2-3 saate geçiyo. Ertesi gün sadece dokundugumda hissedebiliorm, bakan biri anlamaz, asla leke iz vs oluşmadı. 2 gün sonra fln minnack belli bile olmayan kabuklar oluşuo iğne incecik ztn onun ucu kadar o da hertarafımda olmadı, dokununca hissedilio onlar da. Bi önceki bayana yaptırdıgımda yüzümün şişliği o kadar kötüydüki tarifi olamaz haftalarca geçmemişti! Zeynep hanım subattan hazirana kadar % 70 i bitiririz dedi.

benüm yüzüm çok problemli canım. Daha önce lazer yaptırmıştım bilip bilmeden, sora uzun bi süre sirle aldırdım tüyler yüzümün hertarafına yayılmış durumda ve zor bi yapısı var ince ince sık sık ve kalınlar da var.
Ben daha önce neka die bi merkez varya çok popüler, işte oraya gittim ve yüzümü yaktı kadın, hala onun lekeleri duruo yüzümde :KK43: Allahtan tek seans gittim bi daha gitmedim nasısa geçer diip! Sonra Zeynep Hanımın adını duydum bana cok yakın olmasından dolayı hemen gittim görüştüm. Sonra da başladık benim 2 seans oldu. İlk gün yüzüm kızarıyo 2-3 saate geçiyo. Ertesi gün sadece dokundugumda hissedebiliorm, bakan biri anlamaz, asla leke iz vs oluşmadı. 2 gün sonra fln minnack belli bile olmayan kabuklar oluşuo iğne incecik ztn onun ucu kadar o da hertarafımda olmadı, dokununca hissedilio onlar da. Bi önceki bayana yaptırdıgımda yüzümün şişliği o kadar kötüydüki tarifi olamaz haftalarca geçmemişti! Zeynep hanım subattan hazirana kadar % 70 i bitiririz dedi.

bende nekaya gitmiştim sen kime yaptırdın cnm ordaa merak ettim??rengin hanımmı yoksa çalışanlarından birine mi??apilus değilmiydi cnm gittiğin yerinn kullandığı makine onun kabuk yapmaması gerkmiyormu cnm??

ben neka bakırköye gittim. Orda Esin Hanım yaptı bana. Rengin Hanımın annesi. Evet makine apilus. apilus sx500. Kabuklanma 2. seansımda çok çok hafif oldu, en ince tüylerime yapmasını istedim çok hassas olan gözüme yakın yerlere falan zaten sadece oralarda miniminnacık oldu elimle dokunduğumda hissettim. ben çok hassas bölge ve cok ince tüy olmasına yoruorum. Bence sen gidip Zeynep Hanımla birebir görüş makineyi ve iğneleri gör, sertifikalarını incele bi de bilgi al ondan. Zaman çok uzayınca geç kalmış olma yaz mevsminde cok uzun seanslar çalışmıo çünkü zeynep hanım leke kalma riski oluşur göze almam dio :)

mesajımın başını görenler sakın neka bakırköyü önerdiğimi sanmasınlar aman aman çok korkarım öle bi fikre kapılma olursa. O sorunlu olan epilasyon deneyimimdi.

Aysel Hanim ben yaptiginiz aciklamayi anlayamadim sey mi yani bi kere elektrik verince tamamen yok oluyo o kokteki kil oyle mi? Bu arada ben ilkini yaptirali 2 hafta oldu arkadaslar, dun ikinciye gittim Gul Hanima, gecen sefer kisa olup simdi anca uzamis olanlar icin ve yine bugun ikinci gun olmasina ragmen ne iz ne kizariklik, mis gibi valla. Ama benim aci esigim baya dusuk galiba cok canim aciyo ya=(

gidenler memnun karar senin oyammm o kadar uzun yazmaya gerek yok anladın sanırım sen

hahhahah :)) valla gitmeyin zeynep hanıma her istediğim zamana randevu alıp gidebileyim ben rahatca. Benim işime gelir bi bakıma bu durum ki zaten adını bile vermeyi düşünmüodum bana zaman ayıramaz die ama kendi çektiğim sıkıntıları hatırlayıp benimle aynı acıları çekenlere yardımcı olmak istedim.Baharcım senin müşteri olduguna inancım pek kalmadı zaten. Geçmişe yönelik mesajlarını okuyunca, bana msnde çok eski müşterisi oldugunu sölemiştin.Tüylerinden kurtulduğunu söylüodun. Oysa 6 ay önce epilasyoncu arıorum die başlayıp birden Gül Hanımı övmeye başlamışsın. Ha tabiki iyidir(iyisinizdir:) Gül Hanım bilemiorm ama bu kadar ısrarla bu konusmaları yapmanız sürekli burada aynı lafları tekrarlamanız, aynı taktikleri kullamanız bence sizi pe güvenilir kılmıo. Şahsen bana çok itici geldi. Aysel hanıma kalkıp gitmek isteyenlere bile "ne gerek var yaa gitmeyin o kadar bi özellik yok" dediğini gördükten sonra hele sadece gülümsüyorum burada yazdıklarınıza.

hahhahah :)) valla gitmeyin zeynep hanıma her istediğim zamana randevu alıp gidebileyim ben rahatca. Benim işime gelir bi bakıma bu durum ki zaten adını bile vermeyi düşünmüodum bana zaman ayıramaz die ama kendi çektiğim sıkıntıları hatırlayıp benimle aynı acıları çekenlere yardımcı olmak istedim.Baharcım senin müşteri olduguna inancım pek kalmadı zaten. Geçmişe yönelik mesajlarını okuyunca, bana msnde çok eski müşterisi oldugunu sölemiştin.Tüylerinden kurtulduğunu söylüodun. Oysa 6 ay önce epilasyoncu arıorum die başlayıp birden Gül Hanımı övmeye başlamışsın. Ha tabiki iyidir(iyisinizdir:) Gül Hanım bilemiorm ama bu kadar ısrarla bu konusmaları yapmanız sürekli burada aynı lafları tekrarlamanız, aynı taktikleri kullamanız bence sizi pe güvenilir kılmıo. Şahsen bana çok itici geldi. Aysel hanıma kalkıp gitmek isteyenlere bile "ne gerek var yaa gitmeyin o kadar bi özellik yok" dediğini gördükten sonra hele sadece gülümsüyorum burada yazdıklarınıza.

gül hanımı burda yazan bir tek ben değilim demekki benim gibi burda bir sürü müşterisi var senin gibi adres vermedim ben genelde tam adresi verdin bahaneyle daha fazla yazmama gerek yok bilen biliyor kimin kim olduğunu sizinle burda çene yarıştırıcak zamanım yok bye

canım gül hanımdan ilk bahseden sensin, her soranı ona yönlendiren sensin. herkese özel mesajlar atıp benim uzmanım böyle benim uzmanım şöle gelin size msnimi veriim konusalım dien sensin. Makineyle ilgili konu açıorum benim uzmanım onu kullanıo gel sende git die özel mesajlar da senden gelio, çok eski müşterisiysen gül hanımın 6 ay önce ne die iğneli konusunda uzman arıorum die zemin hazırlayıp 1 hafta içinde uzmanından bahsediosun? Asla uzmanın (ya da siz) iyi kötü demiorum muhakkak bilgi birikimine sahiptir(sahipsinizdir.!) Ben gidip denediğim memnun kaldığım ve kalmadığım her epilasyoncuyu yazıyorum canım, kısaca ben gerçekten müşteriyim. Hatalı bi uygulama yapıldıktan sonra kendime ait fotoları bile yayınlayıp danışmıştım bu sitede.Ve hayır bahane yaratmadım adresi soruldu ben de verdim, sorulmasada verirdim zaten memnun kaldım ve paylaştım adını vermişim herşeyden önce. oturup msn açıp daıtmak daha etik sanıyorum sizin fikrinizce? :) Ayrıca herkesle çene çalmaya konu övmekken çooook güzel vaktiniz var, geçmiş mesajlarınızın okunması bunu görmeye yeterli oluyo. Size çalışma alanınızda başarılar diliyorum. Ve buradan avrupa yakasında oturan hanımlar için Zeynep Hanımı önerdiğimi tekrar belirtmek istiyorum, hemen seans almayın bi gidip görüşün fikir edinin bence gittiğiniz her kim olursa olsun, belki benim beğendiimi siz beğenmiceksinz herşey mümkün.

ben cevabımı verdim benide gül hanımıda tanıyan tanıyor memnun kaldığım uzmanımı tabiki tavsiye edicem kimseye vericek hesabım yok daha fazla sizle burda yarışamam nasılsa geçicek bir şeyler bulursunuz kendinizce...gerçekten iyi bir uzmanla uğraşırlarmış demekki .....

Son cümlenize üzüldüğüm için bu yorumu yapıyorm : Gül Hanımcım ya da Bahar Hanımcım ben asla uzmanınızı ya da sizi beğenmedim vs demiorum diemem gitmedimki ben Gül Hanıma. Muhakkak alanında iyidir, uzun yıllardır çalışıomuş, övülen bir makineyi kullanıomuş bunlar önemli şeyler. Ben sadece sizin herhangi birinin memnun oldugunu belirttiği bi uzmandan bahsedince hemen konuya girip yok o ondan memnun kalmadı(ki böyle bi eleştiri yoktu, bahsettiğinz üye hiç seans bile almadığını sölemişti) yok bu daha iyi yok illa bunu tercih edin şeklinde eleştirilerle yaklaşmanızdan hoşlanmıyorum, itici buluyorum. Sizin sürekli övdüğünüz makineyi ve iğneyi kullanan 20 yıldır da bu işi yapan bi hanımı ben evime çok yakın biyerde bulduysam neden onu tercih etmiyimki? benim gibi biçok kadın uygun uzman arıyor kendine, ve emin olun seans sonrası uzuun uzun yolculuklar yapmayı tercih etmiyoruz, hemen evimize gelelim istiyoruz. Memnun kaldığım uzmanımı da bir müşteri olarak tavsiye ediorum.

cerenicious hehe tebrikler en sonunda sen de ulaşmışsın aradığın epilasyoncuya hem yakın hem iyi=)) ayrıca teşekkürün için de rica ederim=) Benim o sana bahsettiğim arkadasım da Zeynep Hanım'a gidiyo o da memnun gayet halinden, bana da gel diyo ama ben gerçekten çok memnunum Gül Hanımdan. Siz burda b-bahar la biraz zıt düşmüşsünüz ama Gül Hanım'a boşuna çok fazla yükleniliyor burada bence. Çünkü burada nekanın reklamını yapan da var, ayrıca Aysel Hanım'da ister istemez kendi reklamını yapıyor (ki bunda bir kötülük yok bence) kimse sorun etmemiş bu durumu ama Gül Hanımdan bahsedilirken nedense ortalık karısıyor ben bu işi anlamış değilim gerçekten. Ben b-baharı tanımam etmem ama gül hanıma ulaşmamı sağladı,Gül Hanımı tanıyorum artık ve sana şöyle söyliyim ben Gül Hanım'da tertemiz bir ortamda, son model bir alet ve altın iğneyle ki zeynep hanımın iğnesiyle aynı marka ama Gül Hanımda 5 tl bunu özellikle söylüyorum sana, senin yaptırdıgından saati 15 tl daha ucuza lekesiz epilasyon yaptırıyorum. Hal böyleyken bu kadıncagıza burada neden bu kadar kafa takılmış inan anlayamıyorum. Bak biz iki kişi araştırıyorduk bu işi arkadaşım yakın diye Zeynep Hanım'ı seçti ve tekrar tekrar söylüyorum çok memnun ama ben uzak olmasına ragmen üşenmeyip Gül Hanıma gidiyosam bunun da bir sebebi var. O yüzden kim itici geliyor bilemem ama Gül Hanım gayet çekici bir insan onu ben test ettim onayladım =))aynı Zeynep Hanım'a dediğim gibi bunu da burda gönül rahatlığıyla söylüyorum.

bi de ben gittim gördüm iki makine aynı diil cerenicious yani ikisinin model numarasını bilemiyorum nedir ama sööle tarif ediyim sana markaları aynı ama Gül Hnm ınkinin üzerinnde bööle her bölgenin ayrı ayrı resmi falan var Zeynep Hnm ınki daha önceki o kadar teferruatlı görünmüyo ama sonucta uzman iyiyse makine cok da dert olmuyo diyo herkes

ha bi de alıntı yapmayı bilmiyorum ve epey olmuş girmeyeli karısık okudum yazılanları o yüzden şimdi gördüm; b-bahar synesthetic zeynep hanımdan memnun kalmamış yazmış yok ööle bişey ben zeynep hanıma epilasyon yaptırmadım arkadaslar sadece görüşmeye gittim, arkadasım yaptırdı ve gayet memnun hala da gidiyo iki arkadasım oraya

ben sadece bahar isimli üyenin Gül hanımın bi yakını yada direk kendisi oldugunu düşünüorum synesthetic cim:) bana itici gelen konular işte az evel senin yazdığın şey Ben zeynep hanımda hiç başlamadım dedin mesela su an kendin oysa bahar hanım senin için Memnun kalmadı zeynep hanımdan die söz etti. Müşteri olduguna inanmıorm geçmiş mesajlarını okuduktan sonra kendisinin ama ben hiçbi zaman Gül hanım kötüdür demedim diyemem mutlaka iyidir diorum hatta gitmediğim halde. Ama gerçek bi müşterisi olarak sen yapsan yorumları daha etik olur die düşünüorum, evet aysel hanım örneği de var ama o kendi adını vererek açıklama yapıyo hani isim yaratmıo kendine. Bunlar bence güvenilirlik için önemli şeyler. Senin memnun olmana cok sevindim canım. Ben de Zeynep Hanımı senin sayende buldum :)) Bu arada ben gül hanımın saat ücreti 90 tl die biliorum zeynep hanım da 69 tl ha iğneyi 13e alıorm ama zeynep hanımdan. Hesaplayınca iğne+1saat gül hanımda 95 zeynep hanımda 82 oluyo. Bunu ben senden daha ucuza epilasyon yaptırıorum dediğin için yazıorum :))

kızlar izmirde müge epilas yona giden varmı ben ayın 20sıne randövü aldım ankaradan gidecegım kendilerinden çok emınler

yok tatlım Gül Hanım iğneyi 5tl'ye satıyor, Zeynep Hanım 13tl ye, Gül Hanım nakitte iğneliyi saati 60 tl'ye yapıyor Zeynep Hanımı ben 70-75 diye biliyorum (arkadaşımdan duydugum bu). Onun dışında gül hanım çok cici bir insan, b-bahar konusunda bişey diyemiycem dediğim gibi ama bana yolladığı özel mesajdan anladığım onun da senin b-bahar hakkındaki düşüncelerin gibi başka bir kullanıcının ne-ka'ya olan tavrına sinir olmasıyla başladığını, yani bi şekilde herkes birbirinin iyi niyetinden şüphe ediyor ama boşver en azından biz senle aradığımızı bi şekilde bulmuş olduk. Ama burada tekrar tekrar söylüyorum yok öyle bişey ben zeynep hanımı da gördüm o da son derece düzgün ve iyi bir bayandı ve daha evvel de yazdıgım gibi inanırlardan alınma sertifikası ve daha bir sürü sertifika vardı duvarında ve 20 yıldır bu işi yapıyodu ve onu da bize giden birileri tavsiye etmişti. Ben ona gitmediysem bunun sebebi yüzüme yaptıracak olmam ve onun az da olsa kabuk olur demesi Gül Hnmın olmaz demesiydi. Yaptırınca da Gül Hnm a güven duydum memnun kaldım ve ona devam ediyorum.

X