İğneli Epilasyon Iğneli Epilasyon Yaptiranlarin Paylasim Alani

ayselepilasyon size özelden mesaj yazmistim acaba bana bu konuda yardimci olabilir misiniz???? Diger arkadaslarinda cevaplarini bekliyorum bende epilasyon egitimi aldim kisa bir süre önce ama cihaz konusunda kararsiz kaldim en azindan hangi cihazlarla epilasyon yapildi ve memnun kalmissaniz lütfen bana ister burda ister özelden mesaj yazin sonucta bu makinalar ucuz degil kararsiz kaldim lütfen yardim bekliyorum

selamarkadaşlar ben aranıza yeni katıldım kendi bilgilerimi sizle paylaşmak sizlerdende bilgi almak isterim her konuda

merhaba ben iğneli epilasyon yaptıralı bir yıl oldu ve çok memnun kaldım cihazı tam bilmiyorum ama kıldan ince bir iğnem var... şirinevlerde bir yerde koltuk altıma yaptırdım ve şuan hiç tüy yok.. cihazın ismini bilmiyorum ama yapanın uzman olduğu konusunda şüphem yok.. elektrik vererek köklerini yakıyor...

Ankarada iğneli epilasyon yaptırıp memnun kalan var mı?merkez ad telefon ve ücret bilgisi rica ediyorum

cikolata bikini bölgen icin iğneli epilasyona gittin mi gittiysen tecrubelerını yazar mısın?

offf peki ben napıcam bu sarı tüylerimle?
fırça gibi de sertler
vaniqa krem mi alsam acaba çare olur mu bana?tüyleri yokettigi söyleniyor
yabancı forumları bir tam okumak lazım

kızlar benım konustugum bırı de dedı kı,kendısı merkezde ıgnelı epılasyon yapan bır bayan;
bana daha once koluma ıgnelı yaptı bır yer kızılayda,
fakat 5 ıgne batırdı ve 5 delık ayrıca oyuk olustu kolumda ınanılmaz gümüs rengı ız kaldı
ve 3 yıl gecmesıne ragmen hala ız var kolumda
ben de tırstım dogrusu ıgnelıye gıtme konusunda suphem vardı
o hanıma anlattım boyle yaptılar dıye
dedı kı, kılı cabuk bıtırıcez dıye hem ıgneyı batırırken hem de tendeyken yuksek elektrık verıyorlar
o yuzden doku yanıp eriyor
az az ve sadece ıgne tam ıcerdeyken vermek lazım dedı
bakalım cok emın konustu ınsallah bı deneyecegım
benım cıldım hem cok hassas hem agrı esıgım dusuk
ama gıtmelıyım
dudak ustu sarı tuyler ıcın
eger dayanamazsam bı 5 dk kaşlarımın ustundeki tüylere yaptırırım
öyle degisik kıllara yaptırırım bölge bölge cıkar gelirim evime napim

kızlar ankarada tavsiye edebileceğiniz bi yer var mı;i*
lütfen bekliyorum:kedi:

ARKADAŞLAR ÖZELDEN MESAJ ATAMIYORUM LÜTFEN BANA SORULARIMLA İLGİLİ MSJ ATABİLİR MİSİNİZ LÜTFEEENNN ben çok takıyorum kafama çünkü özellikle yüzümdekileri o yüzden evimize iğneli epilsyon cihazı almaya karar verdim bana yardımcı olursanız çok mutlu olacağım sizce hangi cihazı almalıyım siz hangisini kullanıyorsunuz yoksa hepsi aynı mı? benim tercihim çok programlıdan ziyade klasik yöntem olanı. çok teşekkürler ben ve annem sabırsızlıkla cevabınızı bekliyoruz.ben eğitimini aldım annem hemşire ona öğretim kendime yaptırıcam:) TEŞEKKÜR EDERİM ŞİMDİDEN iyi geceler

akannehir
merhabalar piyanooo,bende iğneli epilasyon yaptırıyorum...çok önce yaptırdığın için yıllar önce bu işi yapmaya başlamış bir yeri tercih ettiğini düşündüm bende o eski yerlerden birine gitmeye başladım..adını veremiyoum burda yasakmışş..:))
bana nereye gittiğin hakkında bilgi verebilirmisin cnm...bişeyler sormak istiyordum sana...
benim yaptırdıktan snra böle kabuklar düşünyor yaa yeri belli oluyorr ama kırmızılık değil böle hafif kabuk yeri belli oluyor..onlar zamanla geçiyormu..birde ben hiç almadım tüylerimi ince ama sık tüylerim sence tahmini kaç kerede sonuç alırım??
şimdiden çok teşekkür ederimmm:)))))opuyorumnanaktan

Arkadaşlar, lütfen bilen varsa söylesin:
Taksim Elektrik ıdaresi yakınında 5. katta olan epilasyonucyu tanıyan-bilen-giden var mı?
Ben şu anda başka bir yerde gidiyorum, bir hastanede, aslında bu bahsettiğim yerde devam etmek istiyorum ama cesaret edemiyorum, hijyen, güvenilirlik açısından?

Nişantaşındaki NEKA adlı yeri de araştırın. Merkez en eski v:lepi:e en iyi tedavi yapan yerlerden biri.

arkadaslar hala bı cevap alamadım kaş ortasına ve bı kasın altına gıtcem ama lazer yavsıye edıyomusunuz kas altına lazer yapan pek yer yok...

sadece kaş arasına lazer yapılabilir. Bu bölge için daha farklı ufak boyutlu gözlükler kullanılabilir. Ama kaş altına kesinlikle lazer epilasyon olmaz. Sakın düşünmeyin. Kaş altı yapılanların çoğunda kaşın istenmeyen yerleri de dökülebiliyor.yasakkelime

Nişantaşındaki NEKA adlı yeri de araştırın. Merkez en eski v:lepi:e en iyi tedavi yapan yerlerden biri.

nişantaşındaki yere ben gidiorum şuanlık iki kere yüzüm için gittim ama çok memnunum..bir sorun yok şimdilikk..istanbuldaki en eski epilasyoncu diye biliyorum...

bende yaptırmıştım 1yıl önce sonuçtan çok memnunum ama dikkat edilmesi gereken çok önemli bir konu gerçekten kaliteli bir yerde yaptırmak lazım aksi takdirde vahim durumlar yaşanabilir
Sen nerde yaptırdın diye sorsam?alkisalkisalkis

Merhaba. Ben de ince tüyleri lazerin görmeyeceğine kanaat getirdiğimden (bir de kanser korkusundan) iğneli yaptırmak istiyorum. Her yer lazerci dolu ama iğneli yok sanki... Bağdat caddesi, Kadıköy civarında da bildiğiniz bir yer var mı acaba? Konunun 1 numaralı uzmanı olarak size sorayim dedim:) Bilgi verirseniz çok sevinirim:)

Merhaba, ben Anadolu yakasındayım. Bağdat caddesi, Kadıköy civarlarında şööyyle yıllardır iğneli epilasyon yapan, iz bırakmayan, temiz, kaliteli, fazla gel-gitle süründürmeden sonuç aldıran bir yer arıyorum. Tavsiyesi olanınız var mıdır? Lütfen cevap veriniz. Lütfen, lütfen, lütfen diyorum:)

Son düzenleme:
Merhaba Angel, sizin şu iğneli epilasyoncuyu ben de öğrenebilir miyim acaba? :) Bu arada ben de özel msj atamıyorum malesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…