ayselepilasyon size özelden mesaj yazmistim acaba bana bu konuda yardimci olabilir misiniz???? Diger arkadaslarinda cevaplarini bekliyorum bende epilasyon egitimi aldim kisa bir süre önce ama cihaz konusunda kararsiz kaldim en azindan hangi cihazlarla epilasyon yapildi ve memnun kalmissaniz lütfen bana ister burda ister özelden mesaj yazin sonucta bu makinalar ucuz degil kararsiz kaldim lütfen yardim bekliyorum
halay da çekerim kolbastı da yaparım heheyt hihoyyyt
ciddi söylüyorum çok büyütülecek bir şey değilmiş. tabi bunda benim iğnecimin marifetinin de payı vardır muhakkak ama ben çok güvenerek gittim oraya. yapılırken de dayandım birazcık, hafif bir sinek ısırığı gibi bişi oluyor çok mutluluk verici bir şey değil belki ama çekilmeyecek bişi hiç değil. eğer güvendiğiniz bi yer varsa ve çokk tatlı bi canınız yoksa çok iyi bir yöntem bence.
bakalım kaç seansta bitecek? düğünüm var hazirana. tüyler çıktıkça gidicem daha çabuk bitirmek adına. biter diye düşünüyorum.
hatta bi sır daha vereyim miözel bölgeme de gidicem önümüzdeki hafta. korkuyor gibi olabilirm ondan emin değilim ama bakıciiz haber veririm size
kızlarım koltuk altı bacaklar ve bikini giydiklerinde görünen yerleri aldırdılar.
dudak üstü çok acıdığından yaptırmadılar ve iz kalıyormuş.
koltuk altı yaptırdılar şimdi sordum,terliyorlarmış ama tavsiye etmiyorlarmış.ama yaptırdılar.
arkadaşım 30 sene önce aynı yere yaptırdı,bir şikayetini duymadım.
karar senin.
1996 senesinde iğneli epilasyon yaptırdım hiçbir yerimde bişey kalmadı gittiğiniz yerin iyi olmasına dikkat edin leke iz kalmaması için tavsiyelere uyduğunuz takdirde lazerden daha etkili daha sağlıklı ve uygun bir yöntemdir. herkese tavsiye ediyorum şimdide eşim istiyorum erkeklerede iğneli epilasyon yapan bir merkeze eşimi götürecem
arkadaslar hala bı cevap alamadım kaş ortasına ve bı kasın altına gıtcem ama lazer yavsıye edıyomusunuz kas altına lazer yapan pek yer yok...
Nişantaşındaki NEKA adlı yeri de araştırın. Merkez en eski v:lepi:e en iyi tedavi yapan yerlerden biri.
Sen nerde yaptırdın diye sorsam?alkisalkisalkisbende yaptırmıştım 1yıl önce sonuçtan çok memnunum ama dikkat edilmesi gereken çok önemli bir konu gerçekten kaliteli bir yerde yaptırmak lazım aksi takdirde vahim durumlar yaşanabilir
Merhaba. Ben de ince tüyleri lazerin görmeyeceğine kanaat getirdiğimden (bir de kanser korkusundan) iğneli yaptırmak istiyorum. Her yer lazerci dolu ama iğneli yok sanki... Bağdat caddesi, Kadıköy civarında da bildiğiniz bir yer var mı acaba? Konunun 1 numaralı uzmanı olarak size sorayim dedim:) Bilgi verirseniz çok sevinirim:)Nişantaşındaki NEKA adlı yeri de araştırın. Merkez en eski v:lepi:e en iyi tedavi yapan yerlerden biri.
Merhaba Angel, sizin şu iğneli epilasyoncuyu ben de öğrenebilir miyim acaba? :) Bu arada ben de özel msj atamıyorum malesef.Hahahahaahahah çok güldüüüm :) Calicice arkadaşımız bu sitede epilasyoncusundan memnun kalan başka bir arkadaşımızdan telefon ve yer öğrenmiş, gitmiş ve şimdilik memnun olduğunu söylemişti. Ben de kendisine özel mesaj atarak sorduğumda bana forum sayfasından cevap verdi özel mesaj atamadığını belirterek. O yüzden bir kaç mesajımız yani konuşmamız bu şekilde ortak alanda döndü zaten ben de bu durumdan pek hoşlanmadığım için fazla uzamadı. O konuşmaların başı sonu var alıntı yaptığınız sayfalarda, insanları burda galeyana getirme çabalarına hiç gerek yok bence :) Ne hikmetse biz konuyu kapadığımız halde siz rahatsız olup tekrar ortaya çıkarıyorsunuz, enteresan tabi :)