İğneli Epilasyon Iğneli Epilasyon Yaptiranlarin Paylasim Alani

selam calicie nasıl bir makine bu erbe nette baktım böyle bir makine adına rastlamadım epilasyonda ilk çıkanlardan sanırım nette olmadığına göre makine adı bile yok piyasadan kalkmış demekki epilasyonunuz ne kadar etkili bu makineyle merak ettim o kadarda araştırmıştınız epilasyona başlamadan önce sizekolay gelsin

arkadaslar bende igneli epilasyon egitimi aldim egitim gördügüm yer cok kaliteli ama kullandiklari cihazi iyi mi bilmiyorum STEREX marka acaba hangi makina en iyisi sonucta cok pahali hepsi iyi bir makina almak i´stiyorum kullanilan diger cihaz Spectrum ben burdan bir arkadastan ögrenmistim apilus platinum iyimis diye sizce bir fikri olan var mi? estetisyen arkadaslar ve tüm epilasyon yapanlardan rica ediyorum yardimci olun lütfen

calicice iş makinede değil uzmanda bitiyor bildiğim kadarıyla. eski bir makina olabilir ama sadece son yıllarda yeni makinalarla yaptıranlar değil yıllardır insanlar bu yöntemle, farklı cihazlarla kıllarından kurtulmuşlar sonuçta :) tecrübe ve referans varsa gerisi boş, öyle cihaz reklamlarına kanmamak lazım bence. nette de o cihazla bağlantılı çeşitli bilgiler çıkıyor yeni cihazlar kadar fazla olmasa da doğal olarak. bana da dahil herkese kolay gelsin kıllarıyla :)

arkadaslar tekrar söyliyeyim ben reklam falan yapmiyorum cihaz almak istiyorum ve fikirlerinizi soruyorum özelden cevaplarsaniz sevinirim bazo arkadaslar herseyi negatif elestirdikleri icin benim reklam yaptigimi düsünebilir ayrcia ben bu makinayi kendim icin ve ailem icin almak istiyorum yani baska kimsede uygulanmicak sadece kendim icin özellikle tekrar söylüyorum niyet kendim icin iyi makinayi bulmak simdi bazi arkadaslar diyecek belki degmez cok pahali kendi icinse diye benim ailem cok kalabalik bizim isimize cok yarayacak simdiden tesekkür ederim

Leylag en doğru kararı kendin vericeksin iyice araştır başkasının fikri değil senin aklına hangisi yatıyorsa o doğrudur eminim makinelerin en güzelini en iyisini alıcaksın her zaman son çıkan bi öncekinden iydir bunuda unutma hoşçakal.

leylaq yanlış anladın sen, ben sana demedim alakası yok yazdığımın senle :) calicice'nin sorusuna cevap verdim, daha önce bu forumda makinesini çok övenler olmuştu sırf makine reklamıyla olmuyor bu iş anlamında dedim. senin yazdığının altına denk gelince seni kastediyor gibi olmuş kusura bakma

yani benim de mesajı yanlış yazmamdan kaynaklanıyor sanırım
ben zaten makinanın eski-yeni olmasını sorun etmiyorum
zaten bayan yaklaşık 25yıldır bu işi yaptığı için normal olarak eski bi makinadır ben sadece bilenler varsa bu aleti o üzerinde yazan sayıların ne anlama geldiğini akımın düşük mü oldugunu sormak istemiştim
hala da soruyorum aslında
cevap veren herkese teşekkürler tüysüz kalın :)

angelnr ben yanlis anlamisim sorry epilasyoncunun elleri makinadan daha önemli biliyorum ama suda varki en yeni cikan aletler epilasyon yapan kisiler icin daha komforlu olabilir bende en yeni teknikle kolaylikla calisilacak makina ariyorum nette cok sayfa cikiyor kafam cok karisiti yardiminizi bekliyorum kendim karar veremicem cünkü cok degisik cihazlar var

herkese merhaba,
yüzüme 4-5 seans kadar lazer uygulaması yaptırdım. ama yüzümdeki tüylerde artış oldu. başka bir merkeze gidip danıştığımda, sizin yüzünüzdeki tüyler ince olduğu için lazer uygulamasının normalde yapılmaması lzımdı. şu an lazere devam etseniz bile istediğiniz sonucu alamazsınız dediler. kesin çözüm olarak iğneli epilasyonu önerdiler. ama gittiğim yerde de o yoktu. bildiğiniz, güvenilir iyi bir yer var mı iğneli için. ist. avrupa yakasında.

Sen de haklısın tabi şimdi alıyorken yenisini almak mantıklı. Malesef bilgim yok hiç cihazlarla ilgili, olan birileri yardımcı olur inşallah.

merhaba
burda bu kadar çok insan var gidip memnun olan ama bende senin gibi iyi bir yer arayışı içinde olduğumu dile getirdiğim halde kimse bir öneride bulunmadı. Bende anadolu yakasında iyi bir yer arıyorum.Gidip de memnun kalan arkadaşlar lütfen yardımcı olalım birbirimize :)

slm arkadslar ben kaş ortasına bıde tek bı kasımın altına yaptırmak ıstıyorum aslında pek fazla yok toplasanız 7 yada 8 tane ınce kok ama kas altına yapan bı yer bılılıyormusuzn...cvp beklıyorumkafamçokkarıştı

arkadsalar daha oncede yazdım ama ben kasımın ortasına bıde altına yaptırmak ıstıyorum ama kas altına lazer yapmıyorlarmıs galıba zaten kas ıcın en uygun ığne dıye bılıyorum tek kasımın altına yaptırcam pek fazla yok 7 yada 8 kok kas altındakı yapılabılıyormu yardımcı olursanız sevınrım...

o kadar yorum yapan var ama kimse yer tavsiye etmiyo. neden acaba ?

6.lazer yüz seansımı yaptırdım. yüz için lazerde kimse iç açıcı konuşmuyo. 2 yıldır devam edenleri biliyorum. kesin çözüm iğneli diyolar. ama onu da yaptıracak yer bulmak zor.

bende bekliyorum cevap ben gittiğim yerden çok memnundum ve her sorana isteyene de tavsiye ettim
burda bu neden yapılmıyo bende çok merak ediyorum CADIARZU

sanırım tavsiye etmiştik ama burdada insanlar denemek zahmetine katlanmıyolar daha ne yapsın insanlar ben memnun kaldığım yeri tavsiye etmiştim bağdat caddesinde uzman deneyimli merkez süper fiatlar uygun daha yapılan işlem güzel daha ne istiyorsunuz anlamadım günah benden gitti siz bilirsiniz artıkkaydirigubbakcemile3

arkadaslar hala bı cevap alamadım kaş ortasına ve bı kasın altına gıtcem ama lazer yavsıye edıyomusunuz kas altına lazer yapan pek yer yok...

arkadaslar hala bı cevap alamadım kaş ortasına ve bı kasın altına gıtcem ama lazer yavsıye edıyomusunuz kas altına lazer yapan pek yer yok...

değerli arkadaşım iğneli epilasyon sayfasında lazer tavsiye etmemizi beklemiyorsun herhalde ama sorun belirttiğin bölgelere iğneli epilasyon yapılıp yapılamıyacağı ise hiç tereddütsüz yanıtım evet olacak ve kesin çözüm olacağından da endişen olmasın ancak uzman birini bulmanı öneririm.

bence kaş ortasına lazer olmaz çok riskli göze yakın lazeri yapan kişi gözlerine niye koruyucu gözlük takıyor ozaman bunu düşünürseniz olmayacağını anlarsınız kör olma riski var yinede siz bilirsiniz öyle kulaktan dolma bilgilerle karar vermeyin zararı size iyi düşünün öyle karar verin derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…