angelnr ben yanlis anlamisim sorry epilasyoncunun elleri makinadan daha önemli biliyorum ama suda varki en yeni cikan aletler epilasyon yapan kisiler icin daha komforlu olabilir bende en yeni teknikle kolaylikla calisilacak makina ariyorum nette cok sayfa cikiyor kafam cok karisiti yardiminizi bekliyorum kendim karar veremicem cünkü cok degisik cihazlar var
herkese merhaba,
yüzüme 4-5 seans kadar lazer uygulaması yaptırdım. ama yüzümdeki tüylerde artış oldu. başka bir merkeze gidip danıştığımda, sizin yüzünüzdeki tüyler ince olduğu için lazer uygulamasının normalde yapılmaması lzımdı. şu an lazere devam etseniz bile istediğiniz sonucu alamazsınız dediler. kesin çözüm olarak iğneli epilasyonu önerdiler. ama gittiğim yerde de o yoktu. bildiğiniz, güvenilir iyi bir yer var mı iğneli için. ist. avrupa yakasında.
o kadar yorum yapan var ama kimse yer tavsiye etmiyo. neden acaba ?
6.lazer yüz seansımı yaptırdım. yüz için lazerde kimse iç açıcı konuşmuyo. 2 yıldır devam edenleri biliyorum. kesin çözüm iğneli diyolar. ama onu da yaptıracak yer bulmak zor.
arkadaslar hala bı cevap alamadım kaş ortasına ve bı kasın altına gıtcem ama lazer yavsıye edıyomusunuz kas altına lazer yapan pek yer yok...