canım benim teşekkürler...ben de yaptırmak istiyorum ama pişman olmaktan korkuyorum..yancy, iğnelide yaptırdığınız bölge ortalama 4-5 seansta tamamen bitti gibi oluyor. Tabi kişiden kişiye ve kılların yoğunluğuna göre filan değişen bir şey bu. Uygulama yapılan tüyün kimisi bir daha çıkıyor, zayıfsa çıkmıyor. Ben de çeneme ve kollarıma yaptırıyorum, başka bölgelere de geçmeyi planlıyorum. Kolum mesela tek seanstan sonra yarısı bir daha çıkmadı, baya seyreldi şu an. Çeneme de yaklaşık 3-4 kez uygulama yapıldı ve bir anda tüm tüylere yaptırmadan yavaş yavaş aldırıyorum ben hem kızarıklık hem de acıyı seanslara yaymak için, o da azaldı, yüz dirençli bi bölge diye duymuştum ben. Bunlar benim deneyimlerim, başkalarınınkileri de okuyun tabi :)
yaptırdım lazer hiçde memnun kalmadım 2 yıl gittim lazere 10 taneydi şimdi sakal kılı gibi oldu iğneli yaptırıyorum çokda memnunum 2 seansta baya azaldı iğneliyi tavsiye ederim
Acı oluyor ama çok değil, 1sn akım verildiğinde sadece. Seans fiyatları da genelde dakikası 1tl ama 2ye yapan yerler de mevcutmuş. Uzman bi yer bulmaya özen göster yoksa iz kalma sorunu oluyor malesef. Yer ismi vermiyorum çünkü ben kendi işinden arta kalan zamanda bu işi yapan bir bayana gidiyorum, daha iyi bi yer bulursam ben de değiştirmek niyetindeyim.
ben 2. seanstan sonra bile 10-15 tane kalan tüyleri jiletle aldım artış falan olmadı... yaptırdığın yerden emin misin? zaten tüylerin kökünü yakıyor elektrik vererek nasıl çıkıcak ki tekrar ben bunu anlamadım doğrusu..:uhm:
uyusturmak icin krem haric baska yöntemler var mi???
apilus cihaziyla igneli epilasyon yatiran var mi??? diger cihazlara göre acisizmis yaptiran arkadaslardan cvp bekliyorum
sevgili nilly bende düşünüyorum iğneliyi yardımcı olurmusunarkadaşlar saatlerdir forumu okuyorum,2 gündür bacaklarım için iğneli epilasyona gidiyorum toplam 2 saat gittim, normalde de gittiğim bir estetisyendi ve denemeye karar verdim, önceleri yaz olduğundan leke ve yara olur diye korkuyordum fakat estetisyenim bundan korkmamamı söyledi, sıcak olmamak kaydıyla banyo yapabileceğimi sadece kendim müdahale etmememi söyledi, yazılanların aksine yara olacak bir durumla karşılaşmadım kalın tüylere en az 3 incelere de 1 veya 2 akım veriyor canım yanıyor evet ama kızarıklıklar ağda vaya makineyle alım sonrasından çok farklı değil,beze filan yok, kan zaten görmediğim için kabuk olacak bir durum olduğunu sanmıyorum.Hemen sonrasında yatıştırıcı bir karışım ve merhem uyguluyor yanma veya acı zaten hissetmiyorum sonrasında ve kızarıklıklar 1 günde yatışıyor...çoğu okuduğum yorumu önceden okusam hiç başlamazdım korkarak ancak gittiğim yerdeki makine son çıkan makinelerden ve evet işin ehli olmayan biri dış derinizi yaktığı takdirde leke ve kabuklara maruz kalıyorsunuz sanırım...kaydirigubbakcemile3
sonucu çok güzelmiş bende artık iyi sonuç almak istiyorum varmı gerçekten böyle uzmanlarmerhaba arkadaşlar,bi süredir forumu takip edemedim,malum tatil halleri...en son sanırım 3 hafta kadar önce epilasyon seansıma gitmiştim ve şu 3 haftayı inanılmaz rahat geçirdim,tüy yok olanlar zaten sarı, güneşlendim denize havuza girdim ve bugün yine delura'daydım ve artık incecik hale gelmiş tüylerin tamamını temizlemek ancak 50 dakika sürdü toplamasıyla beraber,akımı da tek veriyoruz artık ve doğru dürüst kızarıklık kabarıklık dahi olmadı sanırım en fazla 1 ya da 2 seans daha sürer tamamen bitmesi,ve halen söylüyorum,iz yok-leke yok.bazı arkadaşlar bana sürekli makinenin ismine dair mesaj atıyorlar, ben hiçbir epilasyoncuda kötü bir makine olduğunu sanmıyorum çünkü epilasyon makinelerinin aşağı yukarı özellikleri aynı baktığım kadarıyla ve hepsi de oldukça pahalı...kimsenin o meblağlara kötü bir makine alacağını düşünmüyorum...sanırım makine değil,işi uzmanın yapması ve makineyi doğru kullanması,işi uzatıp daha ne kadar çok para alabilirimden çok nasıl çabuk bitirip bu referansla ne kadar daha müşteri kazanırım düşüncesi önemli...tüylerimizden kurtulucaz diye yara bere dolu lekeli ciltlere sahip olmayalım...ben ilk kez bu tatilimde kıl-tüy düşünmedim biliyordum ki çıkanlar da zaten görünmüyor...devam ettikçe sizlerle paylaşıma devam edicem vakit buldukça tabi...