İğneli Epilasyon Iğneli Epilasyon Yaptiranlarin Paylasim Alani

yancy, iğnelide yaptırdığınız bölge ortalama 4-5 seansta tamamen bitti gibi oluyor. Tabi kişiden kişiye ve kılların yoğunluğuna göre filan değişen bir şey bu. Uygulama yapılan tüyün kimisi bir daha çıkıyor, zayıfsa çıkmıyor. Ben de çeneme ve kollarıma yaptırıyorum, başka bölgelere de geçmeyi planlıyorum. Kolum mesela tek seanstan sonra yarısı bir daha çıkmadı, baya seyreldi şu an. Çeneme de yaklaşık 3-4 kez uygulama yapıldı ve bir anda tüm tüylere yaptırmadan yavaş yavaş aldırıyorum ben hem kızarıklık hem de acıyı seanslara yaymak için, o da azaldı, yüz dirençli bi bölge diye duymuştum ben. Bunlar benim deneyimlerim, başkalarınınkileri de okuyun tabi :)

canım benim teşekkürler...ben de yaptırmak istiyorum ama pişman olmaktan korkuyorum..

yaptırdım lazer hiçde memnun kalmadım 2 yıl gittim lazere 10 taneydi şimdi sakal kılı gibi oldu iğneli yaptırıyorum çokda memnunum 2 seansta baya azaldı iğneliyi tavsiye ederim

iğnelide çok acı olmuyomu??birde seans fiyatları ne kadar acaba? birde benim cildim çok hassas lazer yüzünden sürekli sivilceler çıkmaya başladı.iğnelide yara,leke oluyomu?çok fazla soru sordum ama bişey daha sormak istiyorum:) yaptırdığınız yerin ismini yazabilirmisiniz acaba:)

Acı oluyor ama çok değil, 1sn akım verildiğinde sadece. Seans fiyatları da genelde dakikası 1tl ama 2ye yapan yerler de mevcutmuş. Uzman bi yer bulmaya özen göster yoksa iz kalma sorunu oluyor malesef. Yer ismi vermiyorum çünkü ben kendi işinden arta kalan zamanda bu işi yapan bir bayana gidiyorum, daha iyi bi yer bulursam ben de değiştirmek niyetindeyim.

çok teşekkür ederim yardımınız için:)

şimdi benim tüylerim bayağı inceldi ama beni rahatsız ediyolar almak istiyorum ama ordaki kadın dediki tüylerini alırsan (jiletde ne olur bilmiyorum) kıl köklerini tekrar güçlendirirsin seansın verdiğin para boşa gider dedi yani aslında benim asıl istediğim tüylerimi bu ince haliyle 2-3 ayda bir almak eğer gerçekten güçlendiriyosa almak bilmiyorum ekime kasıma kadar beklicem bu halimle sonra yine epilasyona gidicem soracak birilerini bulmam lazım..

uyusturmak icin krem haric baska yöntemler var mi???

kremde dahil hiç bir yöntem iradenin sağladığından fazla bir etki yapamaz. ama işinin ehli bir uzmanın olabildiğince az acıya maruz bırakacağındanda emin olmalısınız. Bu konuda detaylı bilgiyi kendi açtığım sayfada açıkladım arzu ederseniz okumanızı tavsiye ederim.

Ben 2 saatte iz geçtiğini ilk kez duydum. Çok hafifi kızarıklık ve kabuklanma oluyor bir kaç gün.

şehir değişikliğim nedeniyle,çok memnun olduum halde başka yer denemek durumunda kaldım ank.da bi yer iğnenin ucunu cımbızla eğdi,sonraki gttiğim yer de,o iğneyle rahat çalışamadığını söyle,di ve yeni iğne almam gerekti.
benim uzmanım iğnenin ucuyla oynamazdı ve iğne değiştirmeye hiç gerek olmadığını söylerdi.yani sanırım iğneye müdahale ettirmemek lazım;hem iğne hem kendi sağlığımız için?Bu konudaki fikirleri bekliorum

minecim tesekkür ederim delura arkadasimiz epilasyoncu acisiz diye israrla söylüyor bende arastirdim yeni apilüs platinum diger makinalara göre acisizmis ama denemek lazim apilus platinumla tedavi gören var mi???

sevgili nilly bende düşünüyorum iğneliyi yardımcı olurmusun

sonucu çok güzelmiş bende artık iyi sonuç almak istiyorum varmı gerçekten böyle uzmanlar

Bahsettiğiniz uzman sitedeki "delura" isimli epilasyon uzmanı arkadaş sanırım değil mi ??

kendisine ulaşamadım sitede değil sanırım tanıyan varmı aranızda lütfen yardımcı olursanız sevinirim.

ben yaptırmadım yaptırmak istiyorum nilly78 yaptırmış memnun kalmış bende onu soruyordum nerde yaptırmış diye bulursam yerini yaptırıcam nilly78 zin yaptırdığı uzmana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…