İğneli Epilasyon Iğneli Epilasyon Yaptiranlarin Paylasim Alani

selam arkadaşlar :) dün lazer epilasyon için görüşmeye gittim ama görüştüğüm kişi benim tüylerim için lazer bunları görmez dedi ( tüylerim ince olduğu için) sadece genitale yaptırıcam.. ben şimdi ne yapıcam??? kararsız kaldım iğneli epilasyon için.. sadece bacak bölgeme yaptırıcam ve göbeğime.çok acıyormu.yoksa zaten çok falza olmayan tüylerim için tüy azaltıcı kremlerden mi kullansam karar veremiyorum..

arkadaşlar acil yardım
iğneli için görüştüm birisiyle
iğneler konusunda dedikleri kafama takıldı ama
yüz hariç diğer bölgelerde tek seans zaten uzun sürdüğü için iğnelerin tek seansa ancak dayanabildiğini o yüzden de her seansta yeni iğne kullandıklarını söyledi senin almana gerek yok dedi eğer iğne seans sonunda sağlamsa adını yazar saklarız dedi ama benim çok içime sinmedi acaba böyle mi yapılıyor yoksa iğnemi istemeliyim çok kafam karıştı acil yardım edin lütfen

acil yardım deyince bende önemli bir sorunun var zannetmiştim parasını verdiğin birşeyi alıp kendi saklamak istemenden daha doğal ne olabilirki. Yanlız sağlamsa ne demek onu tam anlayamadım her uygulamada bir iğnemi kırıyorlar yanilmaz: İğneli epilasyon uzmanının paylaşım alanı isimli forumda iğne konusundaki bilgilerimi aktarmaya çalışmıştım okursan faydalanacağını umuyorum.

sorun sanırım benim anlatımımdan kaynaklanıyor bugun iğneliye başladım burdan aldığım bir tavsiyeyle gittim hatta
yapan kişinin söylediği : iğnelerin kırılmasından daha çok erimesi ile ilgiliydi galiba yani bir iğnenin ömrünün 2-3saat oldugunu söyledi ayrıca paramla mı aldım bilmiyorum ben bugun ilk uygulamamı yaptırdım ve uygulamaya başlarken böyle ufacık silindir tüp gibi bi kutudan bikaç iğneden birini aldı ve makinaya yerleştirdi benim korkum bunların acaba önceden kullanılmış iğneler mi oldugu konusunda
ben böyle her iğne için ayrı steril paketler hayal etmiştim çünkü o yüzden acil dedim uygulamaya gitmeden cevap almak istediğim için acil demiştim :kedi:

evet artık ben de tecrübeli sayılırım paylaşıyım hemen :)
bugun burdaki arkadaştan aldıgım tavsiyeyle gittim ama ne kadar tavsiye olsa da bende nasıl tepkiler olacağını görmek için önce sadece kol altıma yaptırmak istedim
acı yada yanma hissinden daha çok dirseklerime kadar sanki içimden elektrik geçiyormuş gibi titreme gibi bişey oldu ve acımasından daha kötüydü
ama allahtan kol altının her yeri böyle olmadı bazı yerler de sadece acıdı :) 25erden 50dakikada iki kol altı bitti pudra sürüldü sonrasında makinayla aldığımdaki gibi bi yanma oldu
üstünden 6saat geçti ve şu an yanma hissi de geçti çok şükür ayrıca makinayla aldığımda daha çok kızarıyodu şu an o kadar kızarık da değil
acaba akım mı düşüktü off bilemiyorum
ha bir de 24 saat duş yok bir hafta sürekli pudrayla kuru tutmaya terlememeye çalışcam öyle işte
başladık bakalım inşallah sonu güzel olur :)

Bir iğnenin kullanım ömrünün 2-3 saat olması mümkün değil canım. Bende kısa ya da uzun süreli müraacat edilsin farketmez herkese kendi iğnesini veriyorum. Bir iğnenin ömrü ne kadar acaba diye hiç zaman da tutmadım ve kesin bir zaman söylemekde çok zor çünki kullanımdaki akım farklılığına göre iğne ömrü değişebiliyor ama üstünkörüde de olsa şunu rahatlıkla söyliyebilirimki kullandığım iğnelerin ömrü 20 saatten az olamaz. Sterillik konusunda ise kesinlikle haklısın ancak herkese kendi iğnesi verildiği için konu hakkında çok ince düşünülmüyor olabilir.

artık önceden kullanılmış bir iğneyse de yapacak bişey yok
olanla ölene çare yokmuş :)
ilk seferim oldugu için fazlasıyla tedirgin ve heyecanlıydım
ama ikinci gidişimde bu iğne konusunu kesinlikle konuşacam
başkasına kullanılmış bir iğne çok tehlikeli olabilir allah korusun

merhaba arkadaşlar,
delura nın hesabını site kapatmış sanırım,çok ilginç ama biz burda uzmanlardan da görüş almak istiyoruz bir uzman görüş bildirdiği için neden hesabı kapatılıyor anlayabilmiş değilim ki herkes bu işin uzmanını arıyor...yakında onun reklamını yapıyorum diye benim hesabımı da kapatırlarsa şaşırmıcam...herneyse ben epilasyona devam ediyorum bugün de gidicem özelden attığınız mesajlara elimden geldiğince cevap vermeye çalışıyorum,şunu söyleyeyim ki iğneli epilasyon yaptırdığınızda yara,yanma,kabuk,leke vs oluşuyorsa oradan koşarak kaçın derim çünkü ben hiç bunları yaşamadım,kızarıklık oluyor doğru,deriye yakın kılcal damarlarınız varsa ve görülemiyorsa bazen küçük morarmalar da oluyor fakat kızarıklık 2 günde morluklar da 1 hafta içinde en fazla geçiyor ayrıca benim gittiğim bayanın hazırladığı bir losyon var ondan veriyor bana ve kızarıklıklar yatışıyor,duş filan almak serbest...

aynen öyle kaçmıştım ben de cnm, uzun süre iyileşmeyen kabuklar olmuştu bende :çok üzgünüm:

burda yazılanları okuduktan sonra ben baya kızarıklıklar yaralar kabuklar olacağını düşünmüştüm
2gün önce koltukaltıma yaptırdım iğneliyi ve hiç de beklediğim kadar kabuklanma kızarma olmadı
hatta o kadar normal görünüyor ki acaba düşük akım mı verildi diye düşünüyorum
çok ufacık ufacık kabuk gibi şeyler var ama onlar da kabuk gibi değil sanki tüyler deri üstüne yeni çıkmaya başlarken olan görüntü gibi
ben mi gözümde çok büyüttüm bu işi acaba
normali bu mu yoksa bi terslik mi var anlamadım

calicice, hayır aslında çok da bi anormallik yok sana yapılan uygulamada bence..Bakarsın 2-3 seans sonra azalma olmuyorsa o zaman şüphelen bence akımın yanlışlığından.
Ancak şu hesabı engellenen arkadaşımızla ilgili bi şey söylemek istiyorum; tabi ki burda uzmanlar olmalı ki biz de en bilgili kişilerden fikir alabilelim ancak iş biraz fazla reklama dönmüştü. Her şeyin altına, "ben de uzmanım yaparım size bana gelin" tarzı bir ekleme oluyordu bu da hoş değil... ıyi niyetli ya da reklam amaçlı farketmez sadece pek hoş değildi. Sitede bu tarz şeylerin yasak olduğu açıkça belirtiliyor, kurallara uymak zorundayız burayı kullanıyorsak.

angelnr* özel mesaj atamadığım için sana cevap veremedim ama okudum mesajını
ben ebisea'nın tavsiyesiyle gidip görüp beğendiğim taksim'de bi yerde başladım :)

Evet ben de telefon almıştım ondan düşünüyordm gitmeyi. Bir kişinin daha memnun kalması iyi oldu :) Bir daha ne zaman gideceksin?

kol altı için iki ay sonrasına randevu verdi,kurban bayramından önce
ben bacaklarıma da yaptırmak istiyordum ama bu kabuklanma meselesi beni korkuttugu için kol altımda bi görmek istemiştim
umarım bacaklarım da yapıldıktan sonra kol altları kadar rahat iyileşir
bacak için de iki hafta sonrasına bi randevu almıştım her ihtimale karşı ama o kadar para ve vakit bulabilir miyim gitmeye henüz bilmiyorum

Mutlu oldum şu an bi yer bulduum için :) Umarım istediğim gibi olur ben de gideceğm sanırım oraya. Bir de son bir şey sormak istiyorum nasıl bi yer acaba temizlik, düzgünlük açısından?

ben bi bekleme odasını bi de bana epilasyon yapılan odayı gördüm
hani benim gördüğüm kadarıyla temizdi
benim içime sindi ve onun için yaptırdım yani
ama iğneler konusunda benim biraz tereddütlerim var
daha önce bi mesajda da yazmıştım
sanki bana özel bi iğne açmadı gibi geldi ama sen gidersen buna daha dikkat edersin
ben ilk sefer oldugu için epey tedirgin ve heyecanlıydım gitmeden önce aklımdaydı ama orda unuttum

rica ederim ne demek :)
karşılaşır tanışırız belki bi gün :)
ben ilk söylediğimde internetten tavsiyeyle gittiğimi
çok şaşırmışlardı
sana daha az şaşırırlar galiba artık
ve umarım sen de memnun kalırsın :)

Umarııııım :) Valla nerden akıllarına gelir internet cidden :) Umarım herkes kurtulur bu tüycüklerden tez zamanda!

Merhaba arkadaslar...bütün aksam yazilanlari okudum bende yeni üye olarak.
Bende zamaninda igneli epilasyon yaptirdim cenemde ve 1 yil zamandan sonra hic bir sey kalmadi cok sükür.

ben yurtdisinda yasiyorum ve önümüzdeki yil 4 ay kadar Istanbulda olacagim...bu zamani degerlendirip epilasyon yaptirmak istiyorum, burda cok pahalli.

ama ben ilk basta bacak ve bikini bölgesini yaptirmak istedigim icin igneli epi.uygunmu pek emin degilim artik..igneli epi.den 100% memnun olmama ragmen. cok sürecek olursa 4 ay icinda ne kadar seans yapabilinirki?
en fazla 3 heralde?!

rica ediyorum biriniz bana iyi bir yer tavsiye edebilirmi..:Saruboceq:

Avrupa yakasinda olmasi önemli ama. Hatta hem lazer hem igneli epilasyon yapar bir yer olsa cok daha iyi olur. Istanbulun Avrupa yakasinda neresi olursa giderim yeterki güvenilir bir yer olsun.

Simdiden coookkk tesekkürler a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…