- 24 Eylül 2009
- 7
- 0
- 39
arkadaşlar acil yardım
iğneli için görüştüm birisiyle
iğneler konusunda dedikleri kafama takıldı ama
yüz hariç diğer bölgelerde tek seans zaten uzun sürdüğü için iğnelerin tek seansa ancak dayanabildiğini o yüzden de her seansta yeni iğne kullandıklarını söyledi senin almana gerek yok dedi eğer iğne seans sonunda sağlamsa adını yazar saklarız dedi ama benim çok içime sinmedi acaba böyle mi yapılıyor yoksa iğnemi istemeliyim çok kafam karıştı acil yardım edin lütfen
acil yardım deyince bende önemli bir sorunun var zannetmiştim parasını verdiğin birşeyi alıp kendi saklamak istemenden daha doğal ne olabilirki. Yanlız sağlamsa ne demek onu tam anlayamadım her uygulamada bir iğnemi kırıyorlar yanilmaz: İğneli epilasyon uzmanının paylaşım alanı isimli forumda iğne konusundaki bilgilerimi aktarmaya çalışmıştım okursan faydalanacağını umuyorum.
sorun sanırım benim anlatımımdan kaynaklanıyor bugun iğneliye başladım burdan aldığım bir tavsiyeyle gittim hatta
yapan kişinin söylediği : iğnelerin kırılmasından daha çok erimesi ile ilgiliydi galiba yani bir iğnenin ömrünün 2-3saat oldugunu söyledi ayrıca paramla mı aldım bilmiyorum ben bugun ilk uygulamamı yaptırdım ve uygulamaya başlarken böyle ufacık silindir tüp gibi bi kutudan bikaç iğneden birini aldı ve makinaya yerleştirdi benim korkum bunların acaba önceden kullanılmış iğneler mi oldugu konusunda
ben böyle her iğne için ayrı steril paketler hayal etmiştim çünkü o yüzden acil dedim uygulamaya gitmeden cevap almak istediğim için acil demiştim :kedi:
merhaba arkadaşlar,
delura nın hesabını site kapatmış sanırım,çok ilginç ama biz burda uzmanlardan da görüş almak istiyoruz bir uzman görüş bildirdiği için neden hesabı kapatılıyor anlayabilmiş değilim ki herkes bu işin uzmanını arıyor...yakında onun reklamını yapıyorum diye benim hesabımı da kapatırlarsa şaşırmıcam...herneyse ben epilasyona devam ediyorum bugün de gidicem özelden attığınız mesajlara elimden geldiğince cevap vermeye çalışıyorum,şunu söyleyeyim ki iğneli epilasyon yaptırdığınızda yara,yanma,kabuk,leke vs oluşuyorsa oradan koşarak kaçın derim çünkü ben hiç bunları yaşamadım,kızarıklık oluyor doğru,deriye yakın kılcal damarlarınız varsa ve görülemiyorsa bazen küçük morarmalar da oluyor fakat kızarıklık 2 günde morluklar da 1 hafta içinde en fazla geçiyor ayrıca benim gittiğim bayanın hazırladığı bir losyon var ondan veriyor bana ve kızarıklıklar yatışıyor,duş filan almak serbest...