İğneli Epilasyon Iğneli Epilasyon Yaptiranlarin Paylasim Alani

herkese selamlar, siteye yeni üye oldum ve 2 gündür bu başlık altındaki tüüm sayfaları okudum şuan tüm harfler birbirine girmiş durumda gözümde
ama sanırım değdi ve artık anlamadığım veya takıldıım bi nokta kalmadı, bayaa bi bilgi birikimine sahip oldum sayenizde, bu nedenle bilgi weren, paylaşan, yazan herkese çook teşekkürler...Dolayısıyla epilasyonun şekli, öncesi sonrası gibi sorularım yok yalnızca ankarada yaptıran ve çok memnun olan, bana tavsiye edebilicek biri var mı acaba, ekime girdik şu sıralar tam zamanı duyduğum gün gidicem,
şimdiden çook teşekkür ederim...

benim gittiğim uzman hem çok tecrübeli bu konuda hemde çok hijyen çalışıyor iğneyi gözümün önünde açıyor istersem iğne bendekalıyor istenirse özel olarak ambalajlayıp saklıyor bence steril olmak çok önemli bende burdan başka bir arkadaştan tavsiye alarak gittim çok memnunum leke iz asla olmadı iyiki tavsiyesine uymuşum nilly78 e teşekkür ederim

Ankara'da yok mu böle bi yer ühüü :sinifsinif: bilen, giden varsa özel msj atsın lütfeen mirmirmirmir

ben de şubat 2009 da başladım iğneli epilasyona. bacak-kollar ve lazerle siyahlaşan yüz tüylerim için gidiyorum. Yüz bölgeme yaz döneminde ara verdim. Çok sabır isteyen bir iş hele benim gibi geniş alanların hepsine birden gitmek isteyenlerin çok daha sabırlı olması gerekiyor ama kesinlikle sonuç alınıyor. Yalnız epilasyon yapan kişiyi iyi dinlemek gerekiyor. Ben kollarımı yaptırırken ellerimi de yaptırmak istemiştim beni uyarmıştı gülçin hanım ben ele yapmıyorum iz kalır diye. Ben inat ettim ve haklı çıktı Keşke onu dinleseydim tek pişmanlığım ellerime yaptırmak oldu.

since hanım aynı dertten bende muzdarıbım gittiğiniz yerden memunsanız adresini yazabilir misiniz

kızlar bu lazer eplasyondan sonra tüylerden kalıcı kurtuluyomusnuz?
yada hangi sıklıkla cıkıo. bıktım tüysüz bi yasam istiyorum
bilgilendirirseniz sevınırım

Lazer demişin iğneliden bahsetmiyorsun sanırım.. Lazer epilasyon tüy değil de kıl denebilecek şekilde olan koyu renk,kalın,sert olanları görebilen bir yöntem. Ben göbeğim ve belim için iyi bir yere gittim yaklaşık 4 seans. Toplasanız %20si azalmıştır en fazla, onlar da dediğim gibi siyah ve kalın olanlar... ınceler aynen çıkıyor hatta lazer yüzünden ince tüyleri kalınlaşanlar,belirginleşenler bile olmuş. O yüzden kesinlikle iğneli epilasyon öneririm. Biraz can yakıyor ama en azındn tüysüz yaşama kesin sahip olabiliyorsunuz :) Ama tecrübeli, temiz ve referansı olan birilerini bulmadan yaptırmayın. Cildinizde leke bırakabilirler...

arkadaşlar önceki sayfalarda okudum bursada iğneliye gidipte güzel sonuçlar alan var acaba o kişiler gittiği yerin adını söyleyebilirmi bana çok isityorum lütfen araştırmaktan fenalık geldi içime delikafadulden bide çok beyaz tenliyim yapıldıktan sonra çok kırmızı geziliyomu yüüznde delik olan varmı off ya

birileri bana yardım etsin artıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
iğnelii epilasyon yaptırdığım bayan istanbul dışına gitti
ben de yeni güvenilir bir yer arıyorum
lütfen istanbul avrupa yakasında işinin ehli olan birini bilen bana yardım etsin

nerede yaptırdığınızı öğrenelir miyim?

nazzzz
taksim'de bi yerde yaptırdım ben
hatta burdan aldıgım tavsiyeyle gitmiştim ama tavsiye eden arkadaşın sanırım artık sorunu halloldugu için pek uğramıyor buralara :)

kızlar bu lazer eplasyondan sonra tüylerden kalıcı kurtuluyomusnuz?
yada hangi sıklıkla cıkıo. bıktım tüysüz bi yasam istiyorum
bilgilendirirseniz sevınırım

Galiba ağız alışkanlığı ile lazer epilasyon demişssiniz ama herhalde iğneli epilasyon demek istediniz:) Sorunuzu bu anlamda cevaplamak gerekirse kesinlikle evet diyebilmek iki şartla mümkün, birincisi müracaat edeceğiniz kişi mutlaka işinin ehli bir uzman olmalı ve sizde sabırlı olmalı, uzmanın önerilerini harfiyen yerine getirmelisiniz. saygılar.

kızlar iğneliden sonra yüze su değdiriliyomu kadın beni korkuttu en az 2 gün yıkamıcan dedi ne bu kirli pasaklımı dolaşçaz laelaelaelaelae yüzüne veya başka bölgeye iğneli yaptırıpta ertesi gün suyla yıkayan oldumu bide göbeğime yaptırdım çıtır çıtır sesler geldi garibime gitti normalimi kimileri ben su değdiriyom diyo kimisi 2 gün diyo

since yüzüm için iğneliye gittim demişsin işlemden sonra kaç gün su değdirmedin çok merak ettim ve kaç gün sabunla falan yıkamdın cildim yağlı yüz hiç yıkanmdan olurmu bide alkolle sil diyo kadın alkol cildimi aşırı kurutuyo süreyimde sonra sivilce mi yapsınnnn çok kötü oluyo yüzüm eğer su değdirilmicekse acaba azar azar belli bölgelermi gitmek lazım acaba

bi güzell yakmışlar çıtır çıtır soonrada su değdirme diyorlar epilasyon yaptırdığım günün ertesi duş alabiliyorum nasıl bir epilasyon yapılıyor size anlamadımki

bi güzell yakmışlar çıtır çıtır soonrada su değdirme diyorlar epilasyon yaptırdığım günün ertesi duş alabiliyorum nasıl bir epilasyon yapılıyor size anlamadımki

ertesi günü su değdirsem keşke oh ne güzel en nefret ettiğim şey yüzmü yıkaymamak ya bööööö normalde epilasyon yapılırken acı duymamamız lazım dimi sizdemi yüzünüze yaptırıyosunuz şu koskoca bursada düzgün bi epilasyoncu bulamadım gitti ya of .. bi gün dayanınırım o kolay ama sabah kalktığım gibi ssabunlarım yüzümü vallalaelaelaelaelae

acı fazla olmuyor kızarıklıklarım 2 yada 3 satte geçiyor çatırdama falan asla olmuyor yüzümü yıkıyorum ama sabunla değil ertesi günü duru suyla normalde ben yüzümü sabunla yıkamam çünki sabun cildi kurutuyor daha çabuk kırışmasına sebep oluyor cildin yağnı almasın diye sabun kullanmıyorum epilasyonumdansa çok memunum darısı başınıza

hiç belli olmaz bir gün sizde bulursunuz memnun olacağınız bir yer

ben lazer tüm vücuda gidiyorum kollarım ve üst bacak için olmaz dediler bedava iğneliye gittim. ama ben dayanamadım açıkcası. her elektrik verişte bacağım kalkıyordu istemsiz oalrak kadın korktu bıraktı. içinde kırılacak iğne diye. valla tam kabus o nasıl acıdır ya. gerçi sonuçları çok iyiymiş. dayanan arkadaşlara tüysüz günler diliyorum. valla süpersiniz. kıskandım :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…