ben bi bekleme odasını bi de bana epilasyon yapılan odayı gördüm
hani benim gördüğüm kadarıyla temizdi
benim içime sindi ve onun için yaptırdım yani
ama iğneler konusunda benim biraz tereddütlerim var
daha önce bi mesajda da yazmıştım
sanki bana özel bi iğne açmadı gibi geldi ama sen gidersen buna daha dikkat edersin
ben ilk sefer oldugu için epey tedirgin ve heyecanlıydım gitmeden önce aklımdaydı ama orda unuttum
kızlar bu lazer eplasyondan sonra tüylerden kalıcı kurtuluyomusnuz?
yada hangi sıklıkla cıkıo. bıktım tüysüz bi yasam istiyorum
bilgilendirirseniz sevınırım
ben de şubat 2009 da başladım iğneli epilasyona. bacak-kollar ve lazerle siyahlaşan yüz tüylerim için gidiyorum. Yüz bölgeme yaz döneminde ara verdim. Çok sabır isteyen bir iş hele benim gibi geniş alanların hepsine birden gitmek isteyenlerin çok daha sabırlı olması gerekiyor ama kesinlikle sonuç alınıyor. Yalnız epilasyon yapan kişiyi iyi dinlemek gerekiyor. Ben kollarımı yaptırırken ellerimi de yaptırmak istemiştim beni uyarmıştı gülçin hanım ben ele yapmıyorum iz kalır diye. Ben inat ettim ve haklı çıktıKeşke onu dinleseydim tek pişmanlığım ellerime yaptırmak oldu.
kızlar iğneliden sonra yüze su değdiriliyomu kadın beni korkuttu en az 2 gün yıkamıcan dedi ne bu kirli pasaklımı dolaşçaz laelaelaelaelae yüzüne veya başka bölgeye iğneli yaptırıpta ertesi gün suyla yıkayan oldumu bide göbeğime yaptırdım çıtır çıtır sesler geldi garibime gitti normalimi kimileri ben su değdiriyom diyo kimisi 2 gün diyo
bi güzell yakmışlar çıtır çıtır soonrada su değdirme diyorlar epilasyon yaptırdığım günün ertesi duş alabiliyorum nasıl bir epilasyon yapılıyor size anlamadımki