hem yetenekli hem n ii cihaz türünü bulmak ii sonuç vermez mi?mine kardeşim iğneli epilasyonda esas olan cihaz değil uygulayıcının uzmanlığıdır . Bu sebeple yanlış arayışlar içine girmemelisin. Sonuçta bu cihazların hepsi elektrik akımı ile çalışıyor ve kılın kalınlığına , bulunduğu bölgeye göre akım şiddetini ayarlayanda uzmanın kendisi. Uzman yetersiz akım tercih ederse etkisi olmaz, gereğinden fazla akım tercih ederse gereksiz yere fazla acı hissettirir. En son teknoloji yeni cihazla bile uzman olmayan bir kişi en eski cihazla çalışan uzman bir kişiden daha fazla acıya sebep olabilir.
Calicice merhaba...
ben 1 yıl kadar önce koltuk altıma iğneli epilasyon yaptırdım çok memnunum... hiç tüylenme olmadı ve koku da yok tabii... iğneli epilasyonu 6-7 yıl önce yaptıranları tanıyorum ve hiç tüyleri yok.. yalnız bence baya acıyor, acıya dayanıklı olman gerekiyor... ayrıca yapan kişi de önemli bazıları tam olarak uzman olmuyorlar.. benim gittiğim kişi 15 senedir bu işi yapıyor... istersen tavsiye edebilirim...
Yaptırmak istiyorum bende tavsiyeni alabilirmiyim
öncelikle tavsiyem eğer ağda yapıyorsan ya da makineyle alıyorsan tüyleri bunu bırakman... tüyleri kökünden almayı bıraktıktan 2-3 ay sonra gitmiştim ben... çünkü tüylerin deri yüzeyine çıkması gerekiyor ki epilasyonu yapan kişi tüyleri görsün.. zaten size bir iğne veriyor.. ucu tüyden ince bişey elektriğin geçmesi için... bu arada benim gittiğim yer uyuşturmuyordu.. yani acıyor tabii...:1rolleyes:
Bi yerle konuşmuştum göğüs arası ve yüz hariç heryeri uyuşturabiliyoruz demişlerdi acaba bi sakıncası varmı :uhm: peki nereye gidiyodun
bende yaptırıyorum iğneli çok memnunum yaptırdığım yerden gerçekten yapan kişi işinin uzmanı çok az acı hissediyorsunuz kabuk leke iz olmuyor yaptığı epilasyonda aynı gün duş alabiliyorum özel bir solüsyon kullanıyor epilasyondan sonra kızarıklık falan kalmıyor istenirse uyuşturucu sprey kullanıyor çokda gerek yok spreye çünki acısı çok az saniyede hissediyorsunuz çok memnunum arkadaşlar böyle bir uzman bulmam şans inşallah sizde bulursunuz.
kızlar bi şey sormak istiyorum gittiğim yerde bana yaptırdığım yerdeki tüyleri alırsam tekrar eskisi gibi olur bitene kadar yaptırmalısın dediler sizce doğru mu?? bana sanki biraz devamlı gelmem için abarttılar gibi geldi aranızda mesela 1-2 seans epilasyondan sonra ince tüylerini alıp pişman olan var mı??
alev cim iğnelide alınan kıl tekrar çıkıyomu ya da nasıl oluyo lütfen biraz açıklarmısın kollarım ve yüzüm için düşünüyorm dayaptırdım lazer hiçde memnun kalmadım 2 yıl gittim lazere 10 taneydi şimdi sakal kılı gibi oldu iğneli yaptırıyorum çokda memnunum 2 seansta baya azaldı iğneliyi tavsiye ederim