arkadaslar bursada iğneli epilasyon yaptırıp memnun olan var mı cok acıll arastırıorum ama henuz bulamadım yardımcı olursanız cooook mutlu olucammm tsklerrr:)
ben bahar hastanesinde başladım iğneliye.ilk seansımdı güzellik merkezindense hastenenin daha steril ve güvenilir olduğunu düşünüyorum fiyatıda güzellik merkezleriyle aynı bakalım sonuç ne olucak
bahar hastanesinde mi? orda da oldugunu bılmıyordum. nasıl peki sen memnunmusun cnım? bende arıorum ama henuz bulamadım gusel bı yer. iz kalmasından cok korkuorum bide sen hangı bolge yaptırdın??
ben çene bölgesine yaptırdım.bendede korkular vardı ama işin uzmanı olsun dye hastanelere sorup şansımı denemek istedim bahar hastanesinde varmış.dün gittim bepanten ile dolaşıyorum umarım iz kalmaz..
mine canım ankarada gittiğin yeri özelden yazar mısın. şu yuzumdekı tuylerden kurtulmak istıyorum artık
kujum eğer öğrendiysen bana yazabilirmiisin şu ankarada iğneli epilasyon yapan yeri??Bende kesinlikle iğneli epilasyon düşünüyorum.Kuzenim Bursada yaptırdı ne iz kaldı ne bişi.. çok memnun o da dakikası 1 ytlye yaptırdı hemde çok güvenilir bir yerdi.
inş iz kalmaz canım bende henuz arastırma asamasındayım istanbul bursa arası bakıcam. sen sonuclarını bana yazarmısın özelde veya burda memnun kalıp kalmadıgını yanı opuyorumnanaktan
mine canım ankarada gittiğin yeri özelden yazar mısın. şu yuzumdekı tuylerden kurtulmak istıyorum artık
[/COLORARKADAŞLAR KİMSEYE LAZER EPİLASYONU TAVSİYE ETMEM DEFALARCA YAPTIRMAMA RAĞMEN HİÇ Bİ SONUÇ ALAMADIĞIM GİBİ DAHA DA BETER OLDU HER YERİM VE ÜSTÜNE ÜSLÜK BİDE CİLDİM YANDI VE SİM SİYAH YANIK İZLERİ KALDI BENDE ÜZERİNDEN 5 SENE GEÇMESİNE RAĞMEN HALA O İZLER GEÇMEDİ LÜTFEN KANMAYIN-İNANMAYIN!:çok üzgünüm: