İğneli Epilasyon Iğneli Epilasyon Yaptiranlarin Paylasim Alani

mine kardeşim iğneli epilasyonda esas olan cihaz değil uygulayıcının uzmanlığıdır . Bu sebeple yanlış arayışlar içine girmemelisin. Sonuçta bu cihazların hepsi elektrik akımı ile çalışıyor ve kılın kalınlığına , bulunduğu bölgeye göre akım şiddetini ayarlayanda uzmanın kendisi. Uzman yetersiz akım tercih ederse etkisi olmaz, gereğinden fazla akım tercih ederse gereksiz yere fazla acı hissettirir. En son teknoloji yeni cihazla bile uzman olmayan bir kişi en eski cihazla çalışan uzman bir kişiden daha fazla acıya sebep olabilir.
hem yetenekli hem n ii cihaz türünü bulmak ii sonuç vermez mi?

sevgili aysepilasyon öncelikle ilgilendiğin için teşekkür ederim ...iğneli epilasyon yaptırdığım yerde ablam da tedavi görüyor ve onda hiçbir tepki yok ne kabuklanma ne leke ama bende leke ve kabuklanma oluyor o yuzden sanırım benim cildimle ilgili bi hassasiyet ..dediğiniz gibi kabuklanma bi hafta ya da on beş günde geçiyor ama onlar geçer geçmez tekrar gitmem gerekiyor ve lekeler özellikle benim moralimi çok bozuyor.. teşekkür ederim..

mrb arkadaşlar ben de yeni üye oldum benim de tüy sorunum var ve ben çok üzülüyorum iğneli epilasyona gidiyorum çok az da olsa azalma var ama daha çok var azalma onda bir bile değil aynaya baktığımda çok canım sıkılıyor.ben kayseride yaşıyorum aceba daha iyi bir yer varmıdır diye düşünüyorum kayseride bildiğiniz bir yer varsa bana cvp yazrasanız çok sevinirim

merhaba arkadaşlar.. Mesajlar çok uzun ılduğu için okuyamadım, belki sorumun cevabı vardır.. Bşr kaç sorum olacak..İğneli epilasyon işlemi sırasında acı oluyr mu? Bir de; tüylerimiz uzunken mi kısayken mi gitmemiz gerekiyor?
hihoyyythihoyyyt

Acı oluyor ama iğneden dolayı değil sadece 1saniyelk akımın verildiği andaki acıyı hissediyorsun. Dayanılmayacak bi şey değil ama çok hafif bir acı olduğu da söylenemez:) Ama 1sn sürüyor dediiim gibi. Tüylerin bildiğim kadarıyla çok uzun olması gerekmiyor ama az da olsa çıkmış olması lazım ki uzman kökün yönünü bulabilsin.

bnde yaptrmayı düşünüyorm tanıdık bi yer var dk. 1 tll ama acı olucağı kesinn pek cesaret edemiyorm

merhaba herkese ben de bu gruba yeni katıldım
lazer mi iğneli mi diye epeyce düşündüm fakat lazerin kesin olmaması ve hamilelik gibi hormon değişimlerinde tekrar eski haline döneceği şüphesiyle iğneliye karar verdim sanırım
sorum şu ki ben istanbulda bu işe başlamak istiyorum avrupa yakasında yaptırıp memnun olanlar bana nerde yaptırdıklarını özelden yazarlarsa çok çok sevinirim

merhaba herkese ben de bu gruba yeni katıldım
lazer mi iğneli mi diye epeyce düşündüm fakat lazerin kesin olmaması ve hamilelik gibi hormon değişimlerinde tekrar eski haline döneceği şüphesiyle iğneliye karar verdim sanırım
sorum şu ki ben istanbulda bu işe başlamak istiyorum avrupa yakasında yaptırıp memnun olanlar bana nerde yaptırdıklarını özelden yazarlarsa çok çok sevinirim

Calicice merhaba...
ben 1 yıl kadar önce koltuk altıma iğneli epilasyon yaptırdım çok memnunum... hiç tüylenme olmadı ve koku da yok tabii... iğneli epilasyonu 6-7 yıl önce yaptıranları tanıyorum ve hiç tüyleri yok.. yalnız bence baya acıyor, acıya dayanıklı olman gerekiyor... ayrıca yapan kişi de önemli bazıları tam olarak uzman olmuyorlar.. benim gittiğim kişi 15 senedir bu işi yapıyor... istersen tavsiye edebilirim...

Calicice merhaba...
ben 1 yıl kadar önce koltuk altıma iğneli epilasyon yaptırdım çok memnunum... hiç tüylenme olmadı ve koku da yok tabii... iğneli epilasyonu 6-7 yıl önce yaptıranları tanıyorum ve hiç tüyleri yok.. yalnız bence baya acıyor, acıya dayanıklı olman gerekiyor... ayrıca yapan kişi de önemli bazıları tam olarak uzman olmuyorlar.. benim gittiğim kişi 15 senedir bu işi yapıyor... istersen tavsiye edebilirim...

Yaptırmak istiyorum bende tavsiyeni alabilirmiyim :eek:

1996 senesinde iğneli epilasyon yaptırdım hiçbir yerimde bişey kalmadı gittiğiniz yerin iyi olmasına dikkat edin leke iz kalmaması için tavsiyelere uyduğunuz takdirde lazerden daha etkili daha sağlıklı ve uygun bir yöntemdir. herkese tavsiye ediyorum şimdide eşim istiyorum erkeklerede iğneli epilasyon yapan bir merkeze eşimi götürecem

Yaptırmak istiyorum bende tavsiyeni alabilirmiyim :eek:

öncelikle tavsiyem eğer ağda yapıyorsan ya da makineyle alıyorsan tüyleri bunu bırakman... tüyleri kökünden almayı bıraktıktan 2-3 ay sonra gitmiştim ben... çünkü tüylerin deri yüzeyine çıkması gerekiyor ki epilasyonu yapan kişi tüyleri görsün.. zaten size bir iğne veriyor.. ucu tüyden ince bişey elektriğin geçmesi için... bu arada benim gittiğim yer uyuşturmuyordu.. yani acıyor tabii...:1rolleyes:

öncelikle tavsiyem eğer ağda yapıyorsan ya da makineyle alıyorsan tüyleri bunu bırakman... tüyleri kökünden almayı bıraktıktan 2-3 ay sonra gitmiştim ben... çünkü tüylerin deri yüzeyine çıkması gerekiyor ki epilasyonu yapan kişi tüyleri görsün.. zaten size bir iğne veriyor.. ucu tüyden ince bişey elektriğin geçmesi için... bu arada benim gittiğim yer uyuşturmuyordu.. yani acıyor tabii...:1rolleyes:

Bi yerle konuşmuştum göğüs arası ve yüz hariç heryeri uyuşturabiliyoruz demişlerdi acaba bi sakıncası varmı :uhm: peki nereye gidiyodun

Bi yerle konuşmuştum göğüs arası ve yüz hariç heryeri uyuşturabiliyoruz demişlerdi acaba bi sakıncası varmı :uhm: peki nereye gidiyodun

Ben şirinevlerde bir yere gittim.. ama uyuşturunca daha zor geçeceğini söyledi bana.. zaten buz tutuyorsun uzun süre orada... o da alıyor acısını... ben dayandın valla ama acımadı da diyemem... uyuşturmuyor benim gittiğim yer...

bende yaptırıyorum iğneli çok memnunum yaptırdığım yerden gerçekten yapan kişi işinin uzmanı çok az acı hissediyorsunuz kabuk leke iz olmuyor yaptığı epilasyonda aynı gün duş alabiliyorum özel bir solüsyon kullanıyor epilasyondan sonra kızarıklık falan kalmıyor istenirse uyuşturucu sprey kullanıyor çokda gerek yok spreye çünki acısı çok az saniyede hissediyorsunuz çok memnunum arkadaşlar böyle bir uzman bulmam şans inşallah sizde bulursunuz.

nerde yaptırıyosun özelden mesaj atabilirmisin yerimseniben

kızlar bi şey sormak istiyorum gittiğim yerde bana yaptırdığım yerdeki tüyleri alırsam tekrar eskisi gibi olur bitene kadar yaptırmalısın dediler sizce doğru mu?? bana sanki biraz devamlı gelmem için abarttılar gibi geldi aranızda mesela 1-2 seans epilasyondan sonra ince tüylerini alıp pişman olan var mı??

kızlar bi şey sormak istiyorum gittiğim yerde bana yaptırdığım yerdeki tüyleri alırsam tekrar eskisi gibi olur bitene kadar yaptırmalısın dediler sizce doğru mu?? bana sanki biraz devamlı gelmem için abarttılar gibi geldi aranızda mesela 1-2 seans epilasyondan sonra ince tüylerini alıp pişman olan var mı??

ben 2. seanstan sonra bile 10-15 tane kalan tüyleri jiletle aldım artış falan olmadı... yaptırdığın yerden emin misin? zaten tüylerin kökünü yakıyor elektrik vererek nasıl çıkıcak ki tekrar ben bunu anlamadım doğrusu..:uhm:

merhabalar arkadaşlar ben yeni üye oldm foruma.yazılanları okudum ama aradığım cevabı bulamadım.benim yüzümde favori bölgesinde ayva tüyleri vardı ve gerçekten erkek gibi duruyodu.bikaç yer bişe yapılamayacağını tüylerin çok ince olduunu söyledi.daha sonra yapacak olan biyer buldum ve favori bölgesine 4 seans lazer epilasyon yaptırdım ve 5.seansa giricem.ama hala çok fazla kıl var yüzümde.yüzüne lazer yaptıran varmı aranızda ve kaç seansta bitiyo gerçekten..yardımcı olursanız çok sevinirim..şimdiden çok teşekkür ederim

yaptırdım lazer hiçde memnun kalmadım 2 yıl gittim lazere 10 taneydi şimdi sakal kılı gibi oldu iğneli yaptırıyorum çokda memnunum 2 seansta baya azaldı iğneliyi tavsiye ederim
alev cim iğnelide alınan kıl tekrar çıkıyomu ya da nasıl oluyo lütfen biraz açıklarmısın kollarım ve yüzüm için düşünüyorm da

X