İğneli Epilasyon Iğneli Epilasyon Yaptiranlarin Paylasim Alani

benim göğüs kısımlarında küçük beyaz (yani iyice bakmayınca belli olmayan)izler var ama gıdık bölgemde hiç yok benim bir arkadaşım tüm yüzüne yaptırdı hiç iz felan kalmadı tenin yapısına göre değişiyorsa o konudada bilgim yok

ben yüzüm ve bacağım için gitmiştim,yüzümdekiler inceydi ama gittikten sonra kalınlaştı ve daha berbat oldu.. bacaklarım kalındı şimdi hala kalın ama küme küme çıkıyo.. yani hiç memnun değilim lazer den hem son teknolojiyle gayette uzman kişiler tarafından yapılmıştı .. LAZER %100 YOK ETME GARANTıSı VERMıYO .. ama lekede bırakmıyo... iğneli %100 garanti veriyo ama leke bırakıyo... hangine gitçeğimi şaşırdım bende :/
polikistikover tedavisi bitmeden bıraktım.. çünkü diana 35 yani doğum kontrol hapları kıllanmayı tetikliyo.. bide ilaçları içmeyi unuttuğum oluyodu onunda daha çok yararı yerine zararı dokunuyo günü gününe içmen gerek.. bende bıraktım ...
kılımın normal yapısı ince aslında ama jilet uygulaması yapıldığı için lazerde jiletledim ve baya kalınlaştı ..hala jilet kullanıyorum kalın..
iğneli için görüştüğüm yerde kadının duvarlarında falan birsürü sertifika var 7 senedir ordaymış ben daha yeni farkettim işim düşmediğinden :) ve birsürü kayıtlı epilasyona gelen üyelerini gösterdi.. tek bildiğim bu ..yani bu güveni sağlamasında yeterlimi bilmiyorum :/

Hımm yani belli olmaz aslında, düzgün birine benziyo anlattığın ama referansı olan bulursan süper olur tabi senin tanıdıklarından filan :) Ama yani iz kalıyor gibi bi olay yok, kalmazın %100 garantisi yok tabi ama düzgün birileri yaptığında biraz zaman alabilse de eninde sonunda geçer.. O kistler nedir nasıl anlaşılıyor peki?

Değerli maguire madem iğneli epilasyon yaptırmaya karar vemişsin mutlaka uzmanını bulmanı tavsiye ediyorum. Uzman kim? nasıl anlayacağız sorularına burada daha önce de yanıt vermiştim. Senin için hatırlatmakta fayda görüyorum. Bahsettiğin belgeler mutlaka önemli ama yeterli görmemelisin. Birinci dikkat edilmesi gereken husus uzmanın 10 parmak çalışıp çalışmadığı. Bunun neden önemli olduğuna gelince: Bu uygulamayı yapmak zordur yani uzman olmayan kişinin bu yöntemi kullanması olası değildir. Bu yöntemle çok daha hızlı uygulama yapılır. Diğer önemli avantajı ise uygulama anında iğne ve cımbız kullanan parmakların dışındaki diğer parmaklar cildi gereceği için iğnenin cilde girişi acısız olacaktır. Uzmanlığı tespit etmenin diğer bir yöntemide akım uygulandıktan sonra cımbızla alınan kılın alınışı hissedilmemelidir. Zira akım verilerek kökü tahrip edilen kıl alınırken kişi bunu hissetmez hissettiği taktirde kıl kökü tahrip edilmemiş yani boşa gayret sarfedilmiş anlamı taşır. Sağlıklı günler.

Of zor iş yaa uzmanı bulmak, güvenmek filan birine sonuçta yüzümüz filan söz konusu oluyo çoğunlukla.. 10 parmak olayı doğru cidden ya acemi acemi yapıp yapmadığına bakabilirsin hani..

Değerli arkadaşlar iğneli epilasyon yaptırmaya konusunda karar aşamasında olanlara mutlaka uzmanını bulmalarını tavsiye ediyorum. Bu konu oflanıp puflanacak kadar hafife alınacak bir konu olmamalı.Uzman kim? nasıl anlayacağız sorularına burada daha önce de yanıt vermiştim. hatırlatmakta fayda görüyorum. belgeler mutlaka önemli ama yeterli görmemeli. Birinci dikkat edilmesi gereken husus uzmanın 10 parmak çalışıp çalışmadığı. Bunun neden önemli olduğuna gelince: Bu uygulamayı yapmak zordur yani uzman olmayan kişinin bu yöntemi kullanması olası değildir. Bu yöntemle çok daha hızlı uygulama yapılır. Diğer önemli avantajı ise uygulama anında iğne ve cımbız kullanan parmakların dışındaki diğer parmaklar cildi gereceği için iğnenin cilde girişi acısız olacaktır. Uzmanlığı tespit etmenin diğer bir yöntemide akım uygulandıktan sonra cımbızla alınan kılın alınışı hissedilmemelidir. Zira akım verilerek kökü tahrip edilen kıl alınırken kişi bunu hissetmez hissettiği taktirde kıl kökü tahrip edilmemiş yani boşa gayret sarfedilmiş anlamı taşır. Sağlıklı günler.

Tamam doğru diyosunuz ben de zaten sizin önceden de belirttiğiniz yönde fikir belirttim, ofladım çünkü zor bi karar, gergin ortam yaratmaya gerek yok yine..

gergin ortam yaratmaya çalışmıyorum ama senin hep son sözü söyleyen olma isteğin burdaki insanlara yarar sağlamıyor angeln. Müsade ette insanlar yazdıklarımı görme fırsatı bulsun..

arkadaşlar birşey sorucam nereye yazıcağımı bilemedim sizlere soruyorum bilgisi olan varsa cevaplarsa sevinirim...
oruçluyken iğneli epilasyon yaptırılabilir mi?

Son sözü söyleme isteğim mi, komik olmaya başladı bu iş artık gülüyorum sadece. Merak etmeyin herkes anladı uzmansınız biliyosunuz yani abartmaya gerek yok bence, burası bir forum amaç herkesn deneyimlerini paylaşması sadece birilerinin uzmanlıkları doğrultusunda bilgi vermesi değil; ikisi birlikte. Zaten bir soru soran ya da forumu takip eden gelen tüm mesajları takip ediyo, bir kaç senedir bu sitede fikir paylaşıyorum bunun böyle olduğunu biliyorum yani. Memnunuz tabi ki bu işi yapan birinin bilgi paylaşmasından ama biri bir şey sorduğunda herkesin cevap verme hakkı vardır ayrıca. Teşekkürler

arkadaşlar birşey sorucam nereye yazıcağımı bilemedim sizlere soruyorum bilgisi olan varsa cevaplarsa sevinirim...
oruçluyken iğneli epilasyon yaptırılabilir mi?

Zenku net bir şey bilmiyorum ama sadece bana iğneli yapan kişi aç karnınayken tansiyon düşük olcağından ve vücut hassas olcağından canın daha çok acır demişti :)

Zenku net bir şey bilmiyorum ama sadece bana iğneli yapan kişi aç karnınayken tansiyon düşük olcağından ve vücut hassas olcağından canın daha çok acır demişti :)

hmm valla acısına katlanırım da bozup bozmadığı konusunda emin değilim...
mantıken bozmaması lazım çünkü vücuda verilen bişi söz konusu diil sonuçta ama emin de olamıyorum..
teşekkürler canım cevbın için

Zenku, sorun konusunda otorite değilim ancak bu konuda araştırma yapıp bozmadığı bilgisine ulaşan bayanlarımıza ramazan ayında uygulama yaptığımı söylemek isterim. Genel düşünce bozmadığı yönünde.

anladım canım teşekkürler cevabın için...
başka bu konuyu araştırıp bilgi edinen kimse yok mu acaba ya? aksatmamam lazım çünkü düğüne kadar bir ayı geçirmek istemiyorum...

arkadaslar bugün iğneli epilasyon yaptırdım..
dediğiniz gibi 10 parmak olayına dikkat ettim kılı alırken çekiştirmeden direk çıkartı kökünden.. iğne altın uçluydu.. ama emla kremi kullanmadan gittim.. acıya dayanıklı biriyimdir aslında ama acıdığını hissettim.. yani acı değil aslında iğne acısını duymuyosunuz sadece iğnenin yanında düğme var düğmeye bastığı zaman elektrik akımı geçiyo iğne üzerinden ve ısı oluşuyo .. yanma hissi veriyo .. daha önce lazere gitmiştim iğneliyle lazeri kıyaslıcak olursam ,lazer hiç acıtmıyomuş :) [ bikez daha söylemek istiyorum YÜZÜNÜZDEKı ıNCE TÜYLER ıÇıN KESıNLıKLE LAZER YAPTIRMAYIN !! tabi kız halinizden sıkılıp birazda aynada erkek verisyonumu görmek istiyorum gibi bi düşünceniz yoksa :) ]]
bidahakine emla kremi kullanıp gitmeyi düşünüyorum.. şuan yüzüm kızarık ve harif şişkinlik var normal mi? ordaki bayan normal dedi ama sizdede olmuşmuydu ?

tebrikler maguıre. Yanlız akımın nasıl verildiğini tam anlayamadım. Benim cihazımda akım için elimi değil ayağımdaki pedalı kullanıyorum. Neyse çok da önemli değil farklı bir makina olabilir.9 parmak 10 dan küçük olsa da 5 den buyuk nasılsa:) sağlıklı gunler.

nası diyim böyle kalem gibi bişi ucunda iğnesi var.. işaret parmağı ile küçük bi nokta seklinde düğmeye dokunuyor .. akım veriyor ..makinadan bip sesi geliyo ,ses ne için diyede sordum :) işlem bitti iğneyi bölgeden çıkarabilirsin uyarısıymış.. makina komutu ile akım geliyo ve bitiyo tek yaptığı iğneyi batırıp düğmeye dokunmak tabi sonrada çekmek :)
ama şöyle bişi farkettim sanırım iz oluşuyo dediğiniz şu sebepten oluyo..
düğmeye basılı bi sekilde gözeneğe giricek olursa bu sefer kılın kökü değil gözenek hasar görmüş olucak.. ee tabi böyle bi durumda iz kalması normal..

batır, akım ver, çıkart :)
çözmüşüm ben bu işi ya :)

slmlar arkadaslar benim bir sorum olacak umarim yardimci olabilirsiniz tesekkurler

6 seans oldu koltuk altina lazer yaptiriyorum ama subata kadar burda olamayacagim o yuzden gitmeden hemen once igneli yaptirsam mi diye dusunuyorum ama 6 seans oldugu icin fiyati cok indirmislerdi 30 ytl bi de 2 ayda bir gittigim icin para konusu sikinti olmuyordu acaba igneli de yaklasik kac dk surer ya da yaklasik ne kadar mallolur sizce bu dedigimi yaptirmak mantikli

cevaplar icin cok ama cok tesekkurler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…