İğneli Epilasyon Iğneli Epilasyon Yaptiranlarin Paylasim Alani

genelde çözmüşsün :) de iğne hangi seviyede iken o düğmeye bastığı da çok önemli. iğnenin giriş yönü bile kıl kökünü bulup bulamayacağında çok önemlidir. ama kılı cımbızla alırken hissetmiyorsan kıl kökü tahrip olmuş demektir. işte o zaman esas işlem bitmiş demektir. sağlıcakla kal.

slmlar arkadaslar benim bir sorum olacak umarim yardimci olabilirsiniz tesekkurler

6 seans oldu koltuk altina lazer yaptiriyorum ama subata kadar burda olamayacagim o yuzden gitmeden hemen once igneli yaptirsam mi diye dusunuyorum ama 6 seans oldugu icin fiyati cok indirmislerdi 30 ytl bi de 2 ayda bir gittigim icin para konusu sikinti olmuyordu acaba igneli de yaklasik kac dk surer ya da yaklasik ne kadar mallolur sizce bu dedigimi yaptirmak mantikli

cevaplar icin cok ama cok tesekkurler
ignelide dakikasi 1lira oluyo genelde,koltukaltin azaldiysa seansinin da cok uzun surcegini sanmiyorum.bence de igneli yaptirman mantikli,garanti bitiyor bi kac seansta:)

ignelide dakikasi 1lira oluyo genelde,koltukaltin azaldiysa seansinin da cok uzun surcegini sanmiyorum.bence de igneli yaptirman mantikli,garanti bitiyor bi kac seansta:)

cevap icin cok tesekkur ederim ben lazer yaptirali cok olmadi ama igneli icin tuglerin cikmis olmasi gerekiyormus eylulun sonuna kadar cikmaz benim koltuk altimdaki tugler ama bazi yerlerde kucuk siyah nokta gibi kalanlar oluyor onlara yapilmaz mi acaba bi de kac dk surdu sizinki toplamda ne kadar odediniz iki koltuk alti icin

ben koltukaltima degil de yuzume,kollarima filan yaptiriyorum. bir kolun yarisi dirsege kadar yani 2 saat surdu mesela ilk seansda ama benim kolumda oldukca sık ve ince tuyler vardi.sen daha kucuk bir alana,daha az kila uygulama yaptiracaksn sen hesapla burdan ne kadar surer:) ya da burda baska koltukaltina yaptiranlar ya da epilasyoncular sana daha kesin cevap verebilir. ama killarinin biraz cikmis olmasi lazim diye biliyorm ben :)

şu an ankaradayım bana iz bırakmayacak bir yer önereblr msnz msnz:
ank.da bu işi en ii yapan yereler hakkında fikriniz var mı?
k2 iğnem var tekrar almam gerekemez herlde?acı,kabuklanma,el çabukluğu hakkında da bilgi verr msnz.
çok acil gitmem lazım.
çok önemli.
teşekkürler...
:enbuyukkk:
a.s.

Arkadaşlar bir son dakika haberini sizlerle paylaşmak istedim. Sağlıklı günler dileklerimle.
Tüy dökücü kremlerde büyük skandal!

Karıncadan 'tüy dökücü krem' olarak pazarlanan ürünlerin 'termit' böceğinden elde edildiği ortaya çıktı.
Güncelleme:23 Ağustos 2009 15:02
Ünlü sanatçıların kişisel internet sitelerinde reklamını yaptığı ve kadınların büyük ilgi gösterdiği tüy dökücü kremlerle ilgili polise ulaşan ihbar, uluslararası bir sağlık skandalını ortaya çıkardı.
Polisin yaptığı incelemelere göre, kremlerin içinde karınca yumurtası yağı yerine yağmur ormanlarında yaşayan 'Termit' isimli bir böceğin larvalarının bulunduğu öğrenildi. Kremlerin üzerindeki Sağlık Bakanlığı onayı da sahte çıkarken, bazı ürünlere Almanya'daki bir test merkezinden de 'sahte belge' alındığı belirlendi
GÜMRÜKTEN HAVYAR DİYE GEÇTİ
Üstelik Türkiye'ye kaçak yollarla getirilen larvaların balık yumurtası yağı olarak gümrükten geçirildiği tespit edildi. Skandallar zincirinin patlak vermesi üzerine İstanbul Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri İstanbul'da Ümraniye, Kadıköy, Bahçelievler ve Pendik'te bulunan 10 ayrı adrese yapılan baskınlarda 7 kişiyi yakaladı. G.K. LTD isimli firmanın yetkilileri sorgularında, kremlerde kullanılan maddeleri Ankara'daki bir firmadan aldıklarını söyleyince Ankara'daki ilgili firma ile irtibat kuruldu. Ancak firma görevlileri İstanbul'daki firmaya bu içerikte mal satmadıklarını söyleyince baskın yapılan adreslerdeki şüpheliler kaçakçılık suçlamasıyla gözaltına alındı. Tüm bunların yanı sıra uzmanlar, 'tüy dökücü özelliği' olduğu iddia edilen karınca yumurtası yağının bu tür etkisinin olduğuna dair bilimsel veri olmadığı belirtti. Baskın yapılan adreslerde bulunan 35 bin adet krem tüpüne el konuldu.
Yapılan inceler sonucu ise kremlerin yağmur ormanlarında yaşayan bir böcek olan Termit'in larvalarının zeytinyağı ve hamam otu ile karıştırılarak elde edildiği belirlendi.
ÜNLÜ İSİMLER REKLAMINI YAPTI
Hazırlanan sözde tüy dökücü kremlerin maliyetinin 1 lira seviyesinde bulunduğunu belirten polis ürünlerin internet ve eczanelerde 30-40 liraya satıldığını ifade etti. Baskınlarda gözaltına alınan 7 kişi ise sevk edildikleri adliyeden tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
Hülya Avşar, Seda Sayan Helin Avşar gibi ünlüisimlerin internet sitelerinde bu ürünlerin reklamını yaptıkları belirlendi.
Bakanlık onayı da sahte sağlık testi de
Ayrıca ambalajların üzerinde bulunan 'Sağlık Bakanlığı onaylıdır' ibaresinin de sahte olduğu ortaya çıktı. Bakanlığın kozmetik ürün üreticisi bu firmalara onay vermediği, satışlardan kaynaklanabilecek olumsuzluklara karşın firmaları sorumlu tuttuğu belirlendi. Aynı operasyon kapsamında inceleme yapılan diğer firma S.LTD'in tüy dökücü kremlerin üzerinde bulunan ve Almanya'daki bir test merkezinin onayını gösteren belge ile ilgili polis Alman makamları ile irtibata geçti. Dermatest Research Company isimli şirketin Başkanı Dr. Werner Voss, bu firma ile direkt olarak hiçbir çalışmaları olmadığı belirtti. Açıklamada ayrıca Dermatest merkezinin internet sitesinde iddia edildiği gibi Münih'te olmadığı da ifade edilerek Türkiye'deki firmaya dava açılacağı belirtildi.

Arkadaslar Ankarada bi yer onerecek olan yok mu??? igneli epilasyon icin mumkunse kizilayda cok tesekkurlerr

ya lütfen yardım eder misinizzz? ben de 2 aydan beri yüzüme iğneli epilasyon yaptırıyorum en son 6. seansıma gittim yüzümde gözenekler oluştu. yani sizlerde yaptırdıktan sonra hiç gözenek oluşmadı mı. kadın belli bi zmn sonra geçeceğini söledi. en son eansıma gideli 2 hafta kadar oluyo ve yüzümde gözenekler var. bu duruma çok canım sıkıldı yanni normal değil mi belli bi süre gözenek olması.

ya lütfen yardım eder misinizzz? ben de 2 aydan beri yüzüme iğneli epilasyon yaptırıyorum en son 6. seansıma gittim yüzümde gözenekler oluştu. yani sizlerde yaptırdıktan sonra hiç gözenek oluşmadı mı. kadın belli bi zmn sonra geçeceğini söledi. en son eansıma gideli 2 hafta kadar oluyo ve yüzümde gözenekler var. bu duruma çok canım sıkıldı yanni normal değil mi belli bi süre gözenek olması.

Değerli kardeşim soruna diğer forumda cevap verdim. Umarım yardımcı olmuştur ve umarım doğru bir uygulamayla karşı karşıyasındır. Ama bu vesile ile burdan bir kez daha hatırlatmak istiyorum. Lütfen eğer sağlığımıza değer veriyorsak ve iğneli epilasyon tercihimiz ise mutlaka uzmanlık arayalım. Uzmanlığı nasıl anlayacağız sorusuna birçok defa yanıt verdim. ama bir kez daha hatırlatmakta fayda var. 1. Uzmanın belgelerini kontrol edelim ama bunu yeterli görmeyelim. Çok kısa süreli eğitimler ile bu belgelerin temin edinilebildiğini unutmayalım. 2.Uzman 10 parmak çalışıyormu? 10 parmak çalışmak güçtür eğer bunu yapabiliyorsa o kişi gerçekten işinin ehlidir. 3.Uzmanın uygulaması süresinde iğne ile akım verilip kıl kökünün tahrip edilmesini müteakip kılın cımbızla alınması esnasında acı hissediyormusunuz? Hissedilmemesi gerekir zira kökü tahrip edilen kılın alınışı yağdan alınıyormuş gibidir. Acı hissediyorsanız o uygulama başarısızdır.

teşekkür ederim cevap verdiğiniz için. siz de mi izmir desiniz
önerebileceğiniz bi yer var mı acaba

diğer yaptıran arkadaşlarında yorumunu alabilir miyim? kabuklar döküldükten sonra sizlerin cildi pürüzsüz mü oluyor yoksa minik iğne izleri oluyo mu. ya ebnimkiler çukur gibi değil de gözenek gibi küçük. normal mi bu. yoksa bırakmalı mıyım bu güzellik merkezini. yapan kişi de 20 yıldır deneyimliyim diyodu halbuki ama. çok kafam karıştı yaaaaaaaa. allam ya ben bu duruma iyice taktım ayna elimden düşmüyo hiç. moralim de laçka oldu haliyle.

3.Uzmanın uygulaması süresinde iğne ile akım verilip kıl kökünün tahrip edilmesini müteakip kılın cımbızla alınması esnasında acı hissediyormusunuz? Hissedilmemesi gerekir zira kökü tahrip edilen kılın alınışı yağdan alınıyormuş gibidir. Acı hissediyorsanız o uygulama başarısızdır.

aysepilasyon, acı hissedilmemeli demişsin.Ben yüz bölgemde 2. uygulamama gittim ve acı hissediyorum .
Ama ben iğnenin kıl köküne girişiyle acı oluyor diye düşünüyordum.
İğne acı oluşturur mu? yoksa hissettiğim cımbızın acısı mı?
İkisini nasıl ayırt edebiliriz?

aysepilasyon, acı hissedilmemeli demişsin.Ben yüz bölgemde 2. uygulamama gittim ve acı hissediyorum .
Ama ben iğnenin kıl köküne girişiyle acı oluyor diye düşünüyordum.
İğne acı oluşturur mu? yoksa hissettiğim cımbızın acısı mı?
İkisini nasıl ayırt edebiliriz?

Değerli arkadaşım eğer müracaat ettiğiniz kişi gerçekten uzmansa ve 10 parmak çalışıyorsa ( 10 parmak uygulamasında iğne ve cımbızı kullanan parmakların dışındaki parmaklar cildi germe görevini üstlenip gözenekleri açacağından) iğnenin girişinde ya da kökü tahrip edilen kılın cımbız ile alınışında acı hissetmezsiniz.Hissedeceğiniz tek acı kıl büyüklüğüne göre şiddeti uzman tarafından ayarlanan akımın kökü tahrip etmek üzere verildiği andır. Bunu yüzünüze yapılan uygulama da da hissedebilirsiniz ama diyelimki hissedemediniz, gözlede izleyebileceğiniz kol vs gibi bir bölgede deneme yaptırıp anlamanızı kolaylaştırabiliirsiniz. Sağlıklı günler dileklerimle.

ya yok um benim soruma cvp verebilecek iğneli epilasyon yaptırmış deneyimi olan bi yardımsever arkadaş?

arkadaslar bursada iğneli epilasyon yaptırıp memnun olan var mı cok acıll arastırıorum ama henuz bulamadım yardımcı olursanız cooook mutlu olucammm opuyorumnanaktan tsklerrr:)

ya yok um benim soruma cvp verebilecek iğneli epilasyon yaptırmış deneyimi olan bi yardımsever arkadaş?

canım ben sivasta iğneli epilasyon yapan iki yerden tecrube sahıbıyım ama,sunu diyebilirimki bir yer resmen yuzumu delik deşik edip 1 hafta yara bere ile dolaşmama sebep oldu tam 1,5 yıl,bir baska yer ise 3 yada 4 seansta fark edebileceğim kadar tuyde azalma sağladı.yuzume yaptırdım ben...yapan kişiye gore değişiyor.dikkatli olmalısın.bazı yerler akımı vermiyor resmen yuzun uyusunca cımbızla cek kopar hesabı yapıyorlar.takip etmelisin.bi de ikide bir iğne kırmalar falan olur.dikkat etmekve durust calışan birini bulmak gerek...dediğim gibi iğneli iyi sonuc veriyor ama yapana bağlı...

apilus cihaziyla igneli epilasyon yatiran var mi??? diger cihazlara göre acisizmis yaptiran arkadaslardan cvp bekliyorum

pirayecim çok teşekkür ederim cvbın için. çok kararsız kaldım kendi epilasyoncumu bırakıp bırakmamak konusunda napmalıyım bilmiyorum ya:KK43:

X