sus allah korusun deli
daha anne olucan,sonra alfabe,aynur ve benimde bebişlerimiz olcak ve teyze olcan
sanal teyze :)))))
ooooo ne olucak bizim halimiz bizi toplu emekliye ayirsinlar
![KK66 :66: :66:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk66.gif)
![KK54 :54: :54:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk54.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sus allah korusun deli
daha anne olucan,sonra alfabe,aynur ve benimde bebişlerimiz olcak ve teyze olcan
sanal teyze :)))))
ooooo ne olucak bizim halimiz bizi toplu emekliye ayirsinlarkizlar nasilsiniz bakalim??? özledim sizi
![]()
slm kızlar.nabersiniz
nore cim günaydın iyiçalışmalar diliyorum sana..
iidir bebek senden nbr?nolsun valla sanal teyze olcakmışınız daaa bende tık yokk anam benim canım yatmak istemiyorrrr adamlaaa..çıldırcam biriksin çocuklar diyorum anlamıyor sağlıklı olmazmış..sağlıklı cinsellik 2-3 günde birmiş..çıldırcamm..bide bana diyoki forumlardan okumuyonmu gün aşırı yapın demişler diyooo çıldırcamm yaawww..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
çocuklar biriksin miDelisin sen yaaaa
kaçma kız adamdan![]()
kızım hafgtaiçi önümü görmüyomm..şu puantajlar çıldırtıyo zaten beni..yüzüm gözüm uçukluyor her ay adamın derdi nolck 10 tane mükellefi var kendi işi umrunda mı kafası ben kadar meşgul değil...
eşin de mi muhasebeci???
bizim topic de sessiz kaldı![]()
slm kizlar ben geldim ama cok kisa..... kizlar bugun kasiklarimin agrisida gitti, gögüslerimde yumusadi anliycaniz bu ay bende bisey yok.
kader adama okutmasana forumu yaaa.. ben utaniyorum öyle seyler yaziyoruz birbirimize![]()
smmm belgesini aldı 6 ay oldu büro açtık işteh...tek tek çalışıyooo..:))
slm kizlar ben geldim ama cok kisa..... kizlar bugun kasiklarimin agrisida gitti, gögüslerimde yumusadi anliycaniz bu ay bende bisey yok.
hadii yaaa olsun be canım herşeyin vardır bi zamanı..ben defne joyun ölümünden çok etkilendim bebeği annesiz kaldı zate ölüm beni çok ürpertiyor...bu gece çok salak sapan rüya gördüm..üzülme tamammı?allaha çok şükür ki 1 tanecik var..kendini de sıkıp strese girme...
eşinle neden çalışmıyosun??
hoşşş geldiiiinnnnn
moralini bozma bu ay kimsede iş yok,önümüzdeki maçlara bakıcaz hep beraber![]()