Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende gittim geldim vallaaaa...ama birazdan yemeğe gitcem gene...
hayırdır canım ne ameliyatı?
haklısın canım..ama bizim evde para çıkışı bende...allahı var maaşını alır getirir elime verir..
zaten maaşını veren de benim..aynı yerdeyiz de![]()
kader be seni duymadimki mesajlar gelmiyorsallamıyo arık bu kızz bizi çalışma hayatına başladı unuttuu nıckk nıckkk..biz< yırtınıoz hatun cevap vermiyorr yaww....![]()
afiyet olsun canikom
benim 2 gündür midem bulanıo bişey yiyemiom o yüzden...
reglim gelecek ya sanırım ondan,ikinci ihtimal daha var midemi de üşütmüş olabilirim![]()
ay ne güzel kiz!!! o zaman sürekli görüyorsun kiskanclik yapmiyormu sana hani bazen baska bir is arkadasinla konusunca falan. bizdede öyle banka kartlari bende hesap kitap benden soruluyor ama benim icin zor oluyor yaa erkek yapsa daha rahat olurdum, cünkü niye o kafasini yorardi bu ay sunu ödedimmi acaba, ödeyebilirmiyim vs. ben bazen yataga yatinca bile düsünüyorum bunlari![]()
ücüncü ihtimal olamazmi sekerim![]()
yok sürekli görmüyorum..onun için burada da özlüyoruz birbirimizi
kıskançlık yapmazmı zaten işyerinde 2 bayanız,diğer herkes erkek...
napalım ekmek parası
valla dediğin şeyleri bende takip etmekten yoruluyorum ama benimki biraz unutkan
ona kalırsa işimiz vay halimize![]()
ücüncü ihtimal olamazmi sekerim![]()
ben hiç bişi le ilgilenmiyorum valla sorgulamamda...bütün gün zaten şirket işleri kafam patlıyor bide evin hesaplarınımı takip etcem
tatli uykular kizlar.... bugun mesaj sistemine gicik oldum kendim kontrol ettim, kac sayfa geri gittim falan öyle geldi mesajlar bir sürü zaman kaybi yaaa... vanim geniz eti var ve sürekli hasta oluyor, kulagi iltihap oluyor mecbur olucak, konusurken bile zorlaniyor, okadar agir bir ameliyat degilmis ama anne yüregi iste doktor ameliyat icin gün alicaz deyince gözlerim sipir, sipir oldu. kizlar anne olunca evladina merhametin o kadar coooook oluyorki onun bir göz yasina canini verirsinbabasi suc isleyince kiziyor ona hemen benim gözümün icine bakiyor tabi ben yüz vermiyorum o zaman söylene, söylene odasina gidiyor kapiyi kitleyip, basliyor hüngür, hüngür aglamaya... benim yüregim eriyor bu arada hemen bagrima basiyorum, oglum 4 bucuk yasinda ama kizlar hala gögsümde yatiririm, oda bana annecim ben seni coook seviyorum diyor
sizde anne olucaksiniz o zaman vay be arkadas cok hakliymis diyceksiniz.
sen burdamıydın kız
yeni farkettim...
valla bana da bazen illallah gelio ama o zamanda sen muhasebecisin ben değilim diiip sıyrılıo
üçkağıtçı![]()
harcadığı 1 lira yı bile deftere yazar bana sorar mesela nereye ne harcadınn para bitmişse bitmiştir..ayyyy onumu tutcam aklımda derim...
eşim bana hiç sormaz,hatta ben ona sorarım...
Eşim para harcamayı çok sever,bana da onu dizginlemek düşüyor maalesef![]()