Peki sana rahim filmi falan çekildi mi ???
Sorun yok dimi??
Yok yk, sorun yok, temiz rahim filmi. Hormonlar da normal aslında.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Peki sana rahim filmi falan çekildi mi ???
Sorun yok dimi??
Yok güzelim ya, iğneye falan gerek kalmadı ki, Cuma gittim 14-15 mm idi. Cumartesi sabah gittim kayboldular. Gece de sancı olmuştu kasığımda meğerse çatlamışlar. Çatlamasalardı pazar yada pazartesi falan yapacaktı heralde iğneyi.
Ben öyleyim sanırım ya. Kendi bedensel gelişimimi de düşünüyorum da, ufacıktım adet görene kadar, adet görmeden önce birden uzadım. Yada ne bileyim, başlarda sakinimdir hep, son zamanlara gelincepanik yaparım, elime yüzüme bulaştırırım işi. Bence insanın geneli neyse en küçük parçaları da o, inan ki ben bir hastalıpğa yakalansam, Allah korusun, sinsi sinsi yavaş yavaş gider ve birden çoğalır, yumurtalarımı gördükten sonra iyice inandım buna.
Aslında ayarlayabilsek herşeyi, hamile kalırım sanırım ben ama, işte, başka sorunlar var bizde. Düşünsene 6 yıllık evliyim ben, adam daha bu sene kabul eti sperm örneği vermeyi bile. Sonra 3 yumurtam olunca ümitlenmişti aslında o da epey. Artık o da en az benim kadar istiyor ama, baksana bir de erken çatlama işi çıktı başıma. Sinirlerim bozuldu iyice.
Canım ya, ben çıksam iyi olacak aslında, akşam görümce gelecek. Temizlik yapayım biraz. Gece bakarım tekrar.
ee güzel
o zaman demek ki zamanını bekliyo minik şey
İnşallah güzelim ya, çıkayım ben artık. Biraz önce de yazdım ama çıkmadı. İnşallah bu gelir sayfaya Öpüyorum güzelim seni. Gece girerim tekrar ben. İyi bak kendine. Biribirimize moral verelim böyle. İyi olacak inşallah herşey.
Aslında ayarlayabilsek herşeyi, hamile kalırım sanırım ben ama, işte, başka sorunlar var bizde. Düşünsene 6 yıllık evliyim ben, adam daha bu sene kabul eti sperm örneği vermeyi bile. Sonra 3 yumurtam olunca ümitlenmişti aslında o da epey. Artık o da en az benim kadar istiyor ama, baksana bir de erken çatlama işi çıktı başıma. Sinirlerim bozuldu iyice.
Normal insanlardan farklıyız derKen? Cevapla da sana komik bir şey yazayım bak.
Annemler Aydın'da güzelim. Yakın aslında ama, bu tatilde daha uzun kama şansım oluyor. 2 tane bücürük yeğenim var, onlarla hoplaya zıplaya vakit geçiyor zaten. Kız için bir takım beğenmiştim, şort ve kazaklı geçen hafta. Sabırsızlanıyorum almak için. Ayırtmıtım ama satmamış olsalar bari. Biraz sonra çıkıp çarşıya onu alıp geleceğim. Oğlan da 1.5 yaşında. Geçen gidişimde kıza ceket almıştım, çağırdım yanıma, ceketi giydirdim, ayyy, oğlanı görseniz, ben anlamaz daha diye düşünüyordum, ona giydirdiğimi görür görmez arkasını dönüp kapatsın kendini odaya. Gidip gönlünü aldım, çikolata ile kandırdım onu da ama, 2 gün boyunca ceketi alıp alıp geldi yanıma, hala, benim, hala benim diyor. Bu sefer ikisine beraber almak lazım. Bakalım artık, ona da alacağım birşeyler. Bücürüklerim benim ya. Çok özledim.
amin canım allah onlarla birlikte bizimde yüzümüzü güldürsün...benimde kriterlerim var oğlan çovuk konusunda ama bakalım iştehh..herşey kısmet çok esmer erkekleri sevmiyorum ben..şopar gibi geliyorbenimkide köpürüyor çocuk işteh nasıl sevmezssin diyor
yaaa ne karı yaaww çokmu var belki haftasonu istanbulda görürüm dedim kısmet değimişş çok kıskandım en son 2005 te görmüşümdür karı ünv de okurken..
Ben bir şey soracaktım aslında. Benim yumurtalarım çatladı ya, 11. gün. Dün 15. gün idi. Sağ kasığımda iki-3 gündür ağrı var gene. Dün gece epey arttı. Aynı çatladığı gece olduğu gibi oldu. Acaba bu yumurtalar çatladıktan sonra hemen yenilerinin gelişip büyüyüp çatlama ihtimali var mı? Yani ben dün gece gene yumurta çatlatmış olabilir miyim sizce? Bu konuda bilginiz var mı?
canım maalesef erkekler böyle..
bende eşimi zar zor ikna ettim..birşey çıkmadı
ama söylenip durdu,bende bir de bana bak sürekli doktora gidiyorum (o iğrenç masaya yatıyorum ki ben 1,5 senelik evliyim hala bazen eşimden bile çekinirim..)
bir sürü ilaç içiyorum sen bir tek testte böyle sıkılıosun diyorum..
istemeye gelince istiolar ama daha çok uğraşanlar biz oluyoruz..
ama 6 sene de uzunmuş güzelim,sen haklısın..
evet bence de
Ve umarım bu dörtlü ve bütün anne olmak isteyenler kısa zamanda hayırlısı ile hamiş kalır....
kizlar cok uykum geldi ben yatiyorum hepinize iyi geceler..........
pardon bi sorum olacak hangi igneyi kullaniyorsunuz acaba cevaplarsaniz sevinirim....