• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İgne tedavisiyle hamile kalan var mı ?

Yok güzelim ya, iğneye falan gerek kalmadı ki, Cuma gittim 14-15 mm idi. Cumartesi sabah gittim kayboldular. Gece de sancı olmuştu kasığımda meğerse çatlamışlar. Çatlamasalardı pazar yada pazartesi falan yapacaktı heralde iğneyi.
Ben öyleyim sanırım ya. Kendi bedensel gelişimimi de düşünüyorum da, ufacıktım adet görene kadar, adet görmeden önce birden uzadım. Yada ne bileyim, başlarda sakinimdir hep, son zamanlara gelincepanik yaparım, elime yüzüme bulaştırırım işi. Bence insanın geneli neyse en küçük parçaları da o, inan ki ben bir hastalıpğa yakalansam, Allah korusun, sinsi sinsi yavaş yavaş gider ve birden çoğalır, yumurtalarımı gördükten sonra iyice inandım buna.

aaaaa lütfen ama böyle kötü şeyler düşünme ...
olumlu düşünücez olumlu sonuçlar alıcaz inşallah...

bak ben rahim filmi çektirdim benim sol yumurtalık temiz ama sağda etkisiz küçük bi kistim var (doktor öle dio 2 cm in altında)
ama filmde solda tıkanıklık vardı ilaçla açıldı,sağ yumurtalık zaten açıkmış

zaman zaman kendimi umutlandırmaya çalışıyorum belki diyorum belki sağdaki kist yumurtlamamı engelledi ama sol temiz orda da tıkanıklık vardı belki bundan sonra olur diyorum..anlıyosun beni umarım...

Son düzenleme:
Yok yk, sorun yok, temiz rahim filmi. Hormonlar da normal aslında.

Aslında ayarlayabilsek herşeyi, hamile kalırım sanırım ben ama, işte, başka sorunlar var bizde. Düşünsene 6 yıllık evliyim ben, adam daha bu sene kabul eti sperm örneği vermeyi bile. Sonra 3 yumurtam olunca ümitlenmişti aslında o da epey. Artık o da en az benim kadar istiyor ama, baksana bir de erken çatlama işi çıktı başıma. Sinirlerim bozuldu iyice.

Canım ya, ben çıksam iyi olacak aslında, akşam görümce gelecek. Temizlik yapayım biraz. Gece bakarım tekrar.

Aslında ayarlayabilsek herşeyi, hamile kalırım sanırım ben ama, işte, başka sorunlar var bizde. Düşünsene 6 yıllık evliyim ben, adam daha bu sene kabul eti sperm örneği vermeyi bile. Sonra 3 yumurtam olunca ümitlenmişti aslında o da epey. Artık o da en az benim kadar istiyor ama, baksana bir de erken çatlama işi çıktı başıma. Sinirlerim bozuldu iyice.

canım maalesef erkekler böyle..
bende eşimi zar zor ikna ettim..birşey çıkmadı
ama söylenip durdu,bende bir de bana bak sürekli doktora gidiyorum (o iğrenç masaya yatıyorum ki ben 1,5 senelik evliyim hala bazen eşimden bile çekinirim..)
bir sürü ilaç içiyorum sen bir tek testte böyle sıkılıosun diyorum..
istemeye gelince istiolar ama daha çok uğraşanlar biz oluyoruz..

ama 6 sene de uzunmuş güzelim,sen haklısın..

ee güzel
o zaman demek ki zamanını bekliyo minik şey :71:

İnşallah güzelim ya, çıkayım ben artık. Biraz önce de yazdım ama çıkmadı. İnşallah bu gelir sayfaya Öpüyorum güzelim seni. Gece girerim tekrar ben. İyi bak kendine. Biribirimize moral verelim böyle. İyi olacak inşallah herşey.

İnşallah güzelim ya, çıkayım ben artık. Biraz önce de yazdım ama çıkmadı. İnşallah bu gelir sayfaya Öpüyorum güzelim seni. Gece girerim tekrar ben. İyi bak kendine. Biribirimize moral verelim böyle. İyi olacak inşallah herşey.

tamam güzelim bak işine sen...
evet iyi olacak herşey...
bende :70:

pardon bi sorum olacak hangi igneyi kullaniyorsunuz acaba cevaplarsaniz sevinirim....

Annemler Aydın'da güzelim. Yakın aslında ama, bu tatilde daha uzun kama şansım oluyor. 2 tane bücürük yeğenim var, onlarla hoplaya zıplaya vakit geçiyor zaten. Kız için bir takım beğenmiştim, şort ve kazaklı geçen hafta. Sabırsızlanıyorum almak için. Ayırtmıtım ama satmamış olsalar bari. Biraz sonra çıkıp çarşıya onu alıp geleceğim. Oğlan da 1.5 yaşında. Geçen gidişimde kıza ceket almıştım, çağırdım yanıma, ceketi giydirdim, ayyy, oğlanı görseniz, ben anlamaz daha diye düşünüyordum, ona giydirdiğimi görür görmez arkasını dönüp kapatsın kendini odaya. Gidip gönlünü aldım, çikolata ile kandırdım onu da ama, 2 gün boyunca ceketi alıp alıp geldi yanıma, hala, benim, hala benim diyor. Bu sefer ikisine beraber almak lazım. Bakalım artık, ona da alacağım birşeyler. Bücürüklerim benim ya. Çok özledim.

slm kizlar benden sonra epey kaynatmissiniz yawww kac sayfa olmus hepsine cevap vermek istiyorum ama sabah olur herhalde. cocuklar cok seviliyor dime en cokta kücücük olmasina ragmen herseyi anlamasi:66: senin adina sevindim oh ne güzel simdi annen cörekler, börekler yapar sana...

amin canım allah onlarla birlikte bizimde yüzümüzü güldürsün...benimde kriterlerim var oğlan çovuk konusunda ama bakalım iştehh..herşey kısmet çok esmer erkekleri sevmiyorum ben..şopar gibi geliyor:1:benimkide köpürüyor çocuk işteh nasıl sevmezssin diyor

ay ben esmer, kapkara simsiyah saclari olan cocuklara, bebeklere bayiliyorum.... hatta oglum dogmadan hep öyle diyordum dogum edince arkadaslarin ilk sordugu soru bebek esmermi:19::19:

Ben bir şey soracaktım aslında. Benim yumurtalarım çatladı ya, 11. gün. Dün 15. gün idi. Sağ kasığımda iki-3 gündür ağrı var gene. Dün gece epey arttı. Aynı çatladığı gece olduğu gibi oldu. Acaba bu yumurtalar çatladıktan sonra hemen yenilerinin gelişip büyüyüp çatlama ihtimali var mı? Yani ben dün gece gene yumurta çatlatmış olabilir miyim sizce? Bu konuda bilginiz var mı?

güzelim ben cevap vereyim öyle bisey olamaz cünkü yumurta birkere catlar, adet olup temizleninceye kadar olusmaz. benim kasik agrilarim cok hemde yumurtanin büyüdügü sol tarafta, sol tarafta biseyler hareket ediyor hissediyorum, acaba kistmi olustu dedim bugun isten önce doktora ugradim oda ultrason yapti yumurta dagilmis su anda bisey yok, haftaya pazartesi adet olmasan test yapicaz dedi, INSALLAH) agrinin devam etmesi ignelerin yumurtalari cok uyarmasiymis... benim diycegim esinle birlikte olmussundur umarim cumartesi den itibaren, doktor catlamissa bile en az 24 saat yasar dedi, kisiye göre degisiyormus, eger birlikte olduysan senide yüzde 80 ihtimalin var hamile olman icin::49::49::49::66:

canım maalesef erkekler böyle..
bende eşimi zar zor ikna ettim..birşey çıkmadı
ama söylenip durdu,bende bir de bana bak sürekli doktora gidiyorum (o iğrenç masaya yatıyorum ki ben 1,5 senelik evliyim hala bazen eşimden bile çekinirim..)
bir sürü ilaç içiyorum sen bir tek testte böyle sıkılıosun diyorum..
istemeye gelince istiolar ama daha çok uğraşanlar biz oluyoruz..

ama 6 sene de uzunmuş güzelim,sen haklısın..

aferin noreee cok güzel söylemissin valla cok haklisin:1:

pardon bi sorum olacak hangi igneyi kullaniyorsunuz acaba cevaplarsaniz sevinirim....

Geç kalmışım arkadaşı cevap vermek için ama, belki yarın kontrl edrsin. Gonal F kullanmıştım ben. Ama sanırım iğneyle değil de benim bünyemle ilgili erken çatlaması. Herkeste aynı olmuyormuş yani.

Back