Gebeliğe Hazırlık Rüyamda gördüm

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gebelik aşısını istedim adetim geldiğinde 3. Gün gittim o gün haplar vitamin falan verdi... rahim durumuna göre transfere 10 gün kala başladık gebelik aşısına rahmi gebeymiş gibi yapıyormuş bi yandan gelen embriyoyu yabancı olarak algılamıyormuş. Adet başlangıcından itibaren 21. Gün transferim yapıldı...allahım dualarını kabul ettiği kullar zümresine senide dahil eder inşallah... içini ferah tut ...💞💞💞
amin ecmain Allah-u teala razı olsun canım çok teşekkür ederim ne güzel yazmışsın. anladım doktoruma bir sorayım bakalım belki o da ister o iğneden yapmayı. Rabbim ne derse o olur. hakkımızda hayırlısı 🤗🌺😊

Gebelik aşısını istedim adetim geldiğinde 3. Gün gittim o gün haplar vitamin falan verdi... rahim durumuna göre transfere 10 gün kala başladık gebelik aşısına rahmi gebeymiş gibi yapıyormuş bi yandan gelen embriyoyu yabancı olarak algılamıyormuş. Adet başlangıcından itibaren 21. Gün transferim yapıldı...allahım dualarını kabul ettiği kullar zümresine senide dahil eder inşallah... içini ferah tut ...💞💞💞
bu gebelik aşısının ismini bana yazabilir misin?

Yazarım tabiki reklam değil sonuçta Fraven .. normalde çeşitleri var galiba bana doktorum bunu yazdı...sen bi doktoruna sorarsın bakalım ne dicek sana.. ayrıca adetine başladığımda her sabah aç karnına 3 adet hurma yedim test gününe kadar...tek sayıda ye ama çift yeme biliyorsundur..yine her sabah balı bardakta sulandırıp içtim..şifa niyetine tabiki sanada şifa olur inşallah..

Yazarım tabiki reklam değil sonuçta Fraven .. normalde çeşitleri var galiba bana doktorum bunu yazdı...sen bi doktoruna sorarsın bakalım ne dicek sana.. ayrıca adetine başladığımda her sabah aç karnına 3 adet hurma yedim test gününe kadar...tek sayıda ye ama çift yeme biliyorsundur..yine her sabah balı bardakta sulandırıp içtim..şifa niyetine tabiki sanada şifa olur inşallah..
aayy canım benim çok teşekkür ederim. ne güzel şeyler yazmışsın. Allah-u teala razı olsun. evet hurma yemek aklımda ve tek sayıda biliyorum hatırlattığın için sağol.
adetim başlasın gittiğimde soracağım o iğneyi nasipse. çok teşekkür ederim tekrar. Allah-u teala ya emanet olasın 🌹

Merhaba herkese,
Rüya'dan konu açılmışken,ben de kendi hikayemi size anlatmak istedim. Yaklaşık yedi yıldır evliyim. Evliliğimizin ilk üç yılında çocuk sahibi olmak istemedik.(sanki bizim elimizdeymiş gibi!)..Sonrasında bir evladımız olsun dedikten sonraki süreçte bir yıl boyunca hiç bir sonuç alamadık.Medicana'da eşime sperm testi yaptırdık,oradaki doktor sıkıntı yok siz denemeye devam edin dedi.Bizim de içimiz rahatladı.ama aradan 6 ay geçmesine rağmen yine biz de tık yok.benim de reglim çok ağrılı geçer kendimi bildim bileli öyledir.bir de başka bir doktora da ben görüneyim,belki benim tüplerde sıkıntı vardır dedim.Bakti ultrasonda bir şey yok gayet güzel,yumurtalarda sorun yok dedi, isterseniz bir rahim filmi çektirin dedi.Tuplerde bir yapisiklik varsa orda giderilmiş olur dedi.Ah o rahim filmi,sen ne acılı bir şeymişsin ahh.Bağıra çağıra o filmi çektirdim,yine bebek olmamasını gerektirecek bir şey yok görünülerde.Arkasindan dedi ki doktor,bı de histereskopiyle bakalım rahime,baktılar yine bir sıkıntı yok...böyle böyle işte bir sürü kan testleri falan yaptırdım,toplamda bir seneyi geçti durum hala aynı. Hiçbir şekilde hamile kalamıyorum.Artik adetimde başka bir jinekologa gittim,bakalım ne dicek,her şey güzel temiz yumurtalıklar iyi falan gibi şeyler söyledi.Artik eşim de bende sonunda dedik ki o iyi bu iyi de ben niye hamile kalamıyorum.Doktor da eşiniz sperm testi yaptırdımı dedi.Evet dedik ve ona o kağıdı gösterdik.Kadin,direk bize sen boşuna uğraşıyorsun okadar sizin cocugunuz olmaz ki dedi.Ben şok oldum,eşim dondu kaldı,neden dedik..Eşinizin spermleri çok düşük,Kruger değeri 0 dedi.saglikli gebelik olmaz olsa da dedi.Eşim o kadar üzüldü ki gözleri doldu,öyle bir şey beklemiyordu.Kendisini çok kötü hissetti.bir de o Medicana da ki doktorun her şey yolunda deyip de bizim yılımızı çalmasına çok sinirlendik.Neyse çok uzatmayayım,arkasından dedik ki bir doktorla yola devam edelim ve kısırlık konusunda tecrübeli bir doktora gidelim.Gittik,ilk aşılama yaptırdım,o tutmadı.. Arkasından iki kez tüp bebek yaptırdım ikiside tuttu ama ikinci ayıma gelmeden gebeliklerim sonlanıyordu.bir de beşinci gün embriyosu olmasına rağmen..iste rüyalarım da bunlarla ilgili.ilk tüp bebek yaptirdigimda,rüyamda bir kız arkadaşımı gördüm kendisi gerçekte ikizlerine hamileydi o sıra.onunla beraber masmavi bir deniz kıyısında yürüyorduk.Sonra o dar bir kapı aralığından geçti ben de onun olduğu yere geçmeye çalıştım ama orası çürük basamam dedim geçemedim.ertesi gün kanamayla kalktım ve düşük yaptım.Ruyam çıktı o arkadaşımın hamileliği devam etti ama benimki sonlandı.ikinci tüp bebek yaptirdigimda da rüyamda yeşillikli bir alanda kocaman bir eve giriyorum,orda yeşilli beyazları bir karpuz var.Onu kesiyorum,içi olgunlaşmamış çıkıyor.aradan iki gün geçti gündü vakti sancım başladı,bayılmışım doktora gittiğimizde düşük yaptığım ve embriyonun gelisemedigini söyledi doktor.Ve zorunlu kürtaja girdim.Yani anlayacağınız benim ki daha çok olumsuz sonuçlanan rüyalar oldu.en son düşüğümü sekiz ay evvel yaşadım,halen daha korkusunu üzerimden atamıyorum.Sanki yine aynı şeyleri yasayacakmisim gibi korku içerisindeyim.Disariya hiç belli etmiyorum ama bu böyle.Gecen gün de rüyamda doktora gidiyorum bana diyor ki 6 aylık hamilesin şimdi git ve dört ay sonra yanıma gel diyor.ve ben ordan güçlü bir anne olarak cikiyorum,o çocuğum rüyamda dahi düşmüyor.peki ben nasıl anlayacağım hamile olduğumu diyorum göğsün sıkışır gibi olacak nefes alamayacaksin o zaman anlayacaksın diyor bana...İşte benim buruk hikayem de böyle,yıllardır bu şekilde sizleri okudum bu platformda yazılanları okudum,sonunda içimi dökmek adına buraya yazmak istedim.İnsallah herkesin sağlıklı,hayırlı ve topluma faydalı güzel evlatları olur.amin..🤗

Öncelikle hepinizin bebişini Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bir sorum olucak belirtilerle alakalı yardımcı olursanız çok sevinirim çok mutlu olurum çünkü bir çıkmaza girdim Rabbim yardım etsin hayırlısıyla
K benim bugün adet tarihim ama olmadım neredeyse hiç bir belirti yok bende normalde bir veya iki öğünle koca günü bitirirdim ama bu aralar durmadan acıkıyorum şuanda midem bulanıyor hafif hafif göğsüm normalde adet zamanı çok aşırı Hassaslaşır ama şuan yok dencek kadar az ve bazen sağ bazende sol kasığıma ağrı ve batma giriyor kramp gibi normalde adet gününden iki gün önce falan akıntım kesilir sonra adet günümde adet olurdum çok afedersiniz şuanda yoğun şeffaf akıntım mevcut ve kasık kramplarım batmalarım devam ediyor sizce hamilemiyimdir yoksa kuruntumu 😒

Öncelikle hepinizin bebişini Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bir sorum olucak belirtilerle alakalı yardımcı olursanız çok sevinirim çok mutlu olurum çünkü bir çıkmaza girdim Rabbim yardım etsin hayırlısıyla
K benim bugün adet tarihim ama olmadım neredeyse hiç bir belirti yok bende normalde bir veya iki öğünle koca günü bitirirdim ama bu aralar durmadan acıkıyorum şuanda midem bulanıyor hafif hafif göğsüm normalde adet zamanı çok aşırı Hassaslaşır ama şuan yok dencek kadar az ve bazen sağ bazende sol kasığıma ağrı ve batma giriyor kramp gibi normalde adet gününden iki gün önce falan akıntım kesilir sonra adet günümde adet olurdum çok afedersiniz şuanda yoğun şeffaf akıntım mevcut ve kasık kramplarım batmalarım devam ediyor sizce hamilemiyimdir yoksa kuruntumu 😒
Ayrıca gece bir rüya gördüm Allah hayra çıkarsın annem ve kız kardeşimle karşılaşıyoruum annemin elinde bi poşet bana uzatıyor açıp bakıyorum içerisinde iki adet ped bir adet hamilelik testi bu ne diyorum annem diyorki bana ped al demedin mi aldım işte. Kardeşim se banada test al dedin aldım al yapta sevinelim bizde falan diyor

Transfer mi oldunuz önce bunu sorayım... herşeye rağmen inşallah hamilesiniz... ben transferden sonra adet günlerimde kanama lekeleme şeklinde yaşadım ama öncesi hiçbir belirtim yoktu tutmadı yine kesin demiştim ..

Transfer mi oldunuz önce bunu sorayım... herşeye rağmen inşallah hamilesiniz... ben transferden sonra adet günlerimde kanama lekeleme şeklinde yaşadım ama öncesi hiçbir belirtim yoktu tutmadı yine kesin demiştim ..
Yok hiç bi şekilde birşey kullanmıyorum ve hiç bi tedavim yok normal olucak olursa şuanda yediklerim sanki boğazımda çıktı çıkcak gibi bulantım var ama kusmuyorum inşallah sizce varmıdır, 🥰🙏

Yok hiç bi şekilde birşey kullanmıyorum ve hiç bi tedavim yok normal olucak olursa şuanda yediklerim sanki boğazımda çıktı çıkcak gibi bulantım var ama kusmuyorum inşallah sizce varmıdır, 🥰🙏
İnşallah vardr canım yaa ben çok bekledim 12 yıl.. Sen kaç yıllık evlisiz?

Back