İgne tedavisiyle hamile kalan var mı ?

joyun kim ben duymadim??? üzülüyorum be güzelim 1 ay yine gecti iste, galiba benim cocugum olmuycak bidaha, ben bu igne ilactan kilo aldim baya biraksammi acaba tedaviyi, zayiflamaya ugrassam, kafami baska seylere yönlendirsem, o zamanda hic ümitsiz dolasirim öyle herhalde.

ilaçları bırakma ama spor yap bi yere git yazıl hem zayıflarsın hem kafan dağılır bitanem..

joyun kim ben duymadim??? üzülüyorum be güzelim 1 ay yine gecti iste, galiba benim cocugum olmuycak bidaha, ben bu igne ilactan kilo aldim baya biraksammi acaba tedaviyi, zayiflamaya ugrassam, kafami baska seylere yönlendirsem, o zamanda hic ümitsiz dolasirim öyle herhalde.

ama öle deme :2: olacak hepimizin bebişi...
teyze olcaz anne olcaz :66:

nasıl rahat olacaksan öyle yap,çok mu kilo aldın ki???
ooff bu ilaçlar yüzünden hep,benimde göbeeğemde azcık yağlanma oldu :59:
sıkma canını kıyamam sana

ama öle deme :2: olacak hepimizin bebişi...
teyze olcaz anne olcaz :66:

nasıl rahat olacaksan öyle yap,çok mu kilo aldın ki???
ooff bu ilaçlar yüzünden hep,benimde göbeeğemde azcık yağlanma oldu :59:
sıkma canını kıyamam sana

ben 49 kiloyumda noldu kii hep o göbek var 3aylık mış gb....

Yavrum 10tane mükellef var daha akı bokunu kurtarmıyor..şirket hiç yok elimizde hep küçük esnaf anlıycağın..ben olmasam ev geçinmez...

zaten kadınlar olmasa erkekler ne yapardı hep düşünürüm
yaasın ekonomik özgürlüğünü kazanan,erkeklere yenilmeyen kadınlar :62:

kizlar yine mesajlarinizi simdi gördüm cok gicik ya bilgisayar, evet sanki 5 aylik hamile gibi göbegim cikti, doktor adet olunca iner dedi ama sanmiyorum, dün bir kadin hamilemisin dedi, yüzün cok sis cok rahatsiz gözüküyorsun dedi bana,,, ne kötü ya esim formunda, cok bakar kendine ben onun yaninda kendimi cok kötü hissetmeye basladim. canim yoldaslarim cocugum 2 hafta sonra ameliyat olucak bu ay benim icin cok yogun umarim hayirlisiyla atlatirim, kendinize iyi bakin öpt

kizlar yine mesajlarinizi simdi gördüm cok gicik ya bilgisayar, evet sanki 5 aylik hamile gibi göbegim cikti, doktor adet olunca iner dedi ama sanmiyorum, dün bir kadin hamilemisin dedi, yüzün cok sis cok rahatsiz gözüküyorsun dedi bana,,, ne kötü ya esim formunda, cok bakar kendine ben onun yaninda kendimi cok kötü hissetmeye basladim. canim yoldaslarim cocugum 2 hafta sonra ameliyat olucak bu ay benim icin cok yogun umarim hayirlisiyla atlatirim, kendinize iyi bakin öpt

zaten kadınlar olmasa erkekler ne yapardı hep düşünürüm
yaasın ekonomik özgürlüğünü kazanan,erkeklere yenilmeyen kadınlar :62:

herşeylerini tam isterler(allahtan benimki öyle değil babası öyle kılçıktır herşeyde yemek ütü vs..)ama kadın çalışıncada para getirincede hayır demezler...

hayırdır canım ne ameliyatı?

kızlarr ben sürekli bi önceki sayfaya gidiyom yazdıktan sonra tekrar öbürüne dönüyom yanei yazılanlar gelmişmi öyle kontrol ediyom...

herşeylerini tam isterler(allahtan benimki öyle değil babası öyle kılçıktır herşeyde yemek ütü vs..)ama kadın çalışıncada para getirincede hayır demezler...

haklısın canım..ama bizim evde para çıkışı bende...allahı var maaşını alır getirir elime verir..
zaten maaşını veren de benim..aynı yerdeyiz de :1:

canım hiç bahsetmedin??ne ameliyatı oluyo bizim yeğen???

Back