• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İgne tedavisiyle hamile kalan var mı ?

güzelim ben cevap vereyim öyle bisey olamaz cünkü yumurta birkere catlar, adet olup temizleninceye kadar olusmaz. benim kasik agrilarim cok hemde yumurtanin büyüdügü sol tarafta, sol tarafta biseyler hareket ediyor hissediyorum, acaba kistmi olustu dedim bugun isten önce doktora ugradim oda ultrason yapti yumurta dagilmis su anda bisey yok, haftaya pazartesi adet olmasan test yapicaz dedi, INSALLAH) agrinin devam etmesi ignelerin yumurtalari cok uyarmasiymis... benim diycegim esinle birlikte olmussundur umarim cumartesi den itibaren, doktor catlamissa bile en az 24 saat yasar dedi, kisiye göre degisiyormus, eger birlikte olduysan senide yüzde 80 ihtimalin var hamile olman icin::49::49::49::66:

Benden ümidi kesin o zaman bu ay canım. :59::59::59:

Kızlar ben yarın gidiyorum, dediğim gibi 1 hafta giremem nete. Kendinize çooooooooookkkkkkk iyi bakın kader arkadaşlarım. Öpüyorum sizleri. Döndüğümde hatırlatın bana 67. sayfadan itibaren okuyayım .

günaydınn canlarımm..alfabecim iyi tatiller sana bolbol dinlen hasretini gider..aydında bolbol incir yeee..hergün taze taze kaynat..bakıyorumda kaynatmışınız kızlar maşallah benim dün acil işim çıktı çıktım netten sonrada giremedim bi türlü..hepizmizin allahım gönlüne göre versin umarım dualarımız kabul olur..artık dicek kelimeler bulamıyorum çünkü sadece morale ve zamana ihtiyacımız var...

Herkese günaydın
dün akşam yine birşeyler oldu bana..
Söylemesi ayıp wc ye gittim 2-3 damla Açık kahverengi lekelenmem oldu
ve kasıklarım ağrıdı,gerçi kasıklar hala ağrıyo ama reglime daha 1 hafta var :27:
Inşallah kist oluşmamıştır :59:
Hamile olmadımı biliyorum ama inşallah kist oluşmamıştır :58:

Son düzenleme:
Herkese günaydın
dün akşam yine birşeyler oldu bana..
Söylemesi ayıp wc ye gittim 2-3 damla Açık kahverengi lekelenmem oldu
ve kasıklarım ağrıdı,gerçi kasıklar hala ağrıyo ama reglime daha 1 hafta var :27:
Inşallah kist oluşmamıştır :59:
Hamile olmadımı biliyorum ama inşallah kist oluşmamıştır :58:

günaydın canım..bende öyle olmuştu sonra gerçeği gelmişti:)kis felan değildir zanımca

Kaaaaaaaaaadeeeeeeeeerrrrrrrrrrr
nerdesin
i.saraçoğlu'ndan cevap gelmiş.
Incir kürüne ne zaman istenirse o zaman başlanabilirmiş.
Regl görürken bile içilmesinde zarar yokmuş
ben regl olunca başlıcam,inşallah işe yarar :52:

Kaaaaaaaaaadeeeeeeeeerrrrrrrrrrr
nerdesin
i.saraçoğlu'ndan cevap gelmiş.
Incir kürüne ne zaman istenirse o zaman başlanabilirmiş.
Regl görürken bile içilmesinde zarar yokmuş
ben regl olunca başlıcam,inşallah işe yarar :52:

Hmm keşke alfabeye sipariş verseydik yeni incirlerden getirirdi bize...:(

farketmez ki .....

taze yeni sezon gönderirdi..kaynatılmış incirin tadı nasıl acaba inciride pek sevmem ananemerin vardı kocaman bir yemiş ağaçları dedem rahmetli koparırdı sabahın köründe bize..kahvaltıda kardeşimle yiyelim diyee ben pek sevmezdim ama bilseydim o zmn dan başlardım tedaviye...

Son düzenleme:
taze yeni sezon gönderirdi..kaynatılmış incirin tadı nasıl acaba inciride pek sevmem ananemerin vardı kocaman bir yemiş ağaçları dedem rahmetli koparırdı sabahın köründe bize..kahvaltıda kardeşimle yiyelim diyee ben pek sevmezdim ama bilseydim o zmn dan başlardım tedaviye...

sevsende sevmesende güzelim...
Ben kurusunu çok yerim
evde mutlaka bulundururum.
Olsun nerden dönersen kar güzelim :61:

Back