güzelim ben cevap vereyim öyle bisey olamaz cünkü yumurta birkere catlar, adet olup temizleninceye kadar olusmaz. benim kasik agrilarim cok hemde yumurtanin büyüdügü sol tarafta, sol tarafta biseyler hareket ediyor hissediyorum, acaba kistmi olustu dedim bugun isten önce doktora ugradim oda ultrason yapti yumurta dagilmis su anda bisey yok, haftaya pazartesi adet olmasan test yapicaz dedi, INSALLAH) agrinin devam etmesi ignelerin yumurtalari cok uyarmasiymis... benim diycegim esinle birlikte olmussundur umarim cumartesi den itibaren, doktor catlamissa bile en az 24 saat yasar dedi, kisiye göre degisiyormus, eger birlikte olduysan senide yüzde 80 ihtimalin var hamile olman icin:
Herkese günaydın
dün akşam yine birşeyler oldu bana..
Söylemesi ayıp wc ye gittim 2-3 damla Açık kahverengi lekelenmem oldu
ve kasıklarım ağrıdı,gerçi kasıklar hala ağrıyo ama reglime daha 1 hafta var
Inşallah kist oluşmamıştır
Hamile olmadımı biliyorum ama inşallah kist oluşmamıştır
günaydın canım..bende öyle olmuştu sonra gerçeği gelmişti:)kis felan değildir zanımca
Kaaaaaaaaaadeeeeeeeeerrrrrrrrrrr
nerdesin
i.saraçoğlu'ndan cevap gelmiş.
Incir kürüne ne zaman istenirse o zaman başlanabilirmiş.
Regl görürken bile içilmesinde zarar yokmuş
ben regl olunca başlıcam,inşallah işe yarar
hmm keşke alfabeye sipariş verseydik yeni incirlerden getirirdi bize...
maaş zamanı puantajlar itirazlar bi görseniz çıldırcam az kaldı nefret adiyom her ay bu anı yaşamaktannn..bıktım vallaa..
farketmez ki .....
aynen..
Bende az önce sgk'dan geldim tıklım tıklımdı...
taze yeni sezon gönderirdi..kaynatılmış incirin tadı nasıl acaba inciride pek sevmem ananemerin vardı kocaman bir yemiş ağaçları dedem rahmetli koparırdı sabahın köründe bize..kahvaltıda kardeşimle yiyelim diyee ben pek sevmezdim ama bilseydim o zmn dan başlardım tedaviye...
bu zamanda sgk da napıyon küne??
yau bizim şirketin evrakları vardı...onları verdim.
Ama memur izndeymiş.
Pazartesi tekrar gitcem sanırım
emekliye ayrılmak istiyorum
benimde malulen emekli olmam için bilem 10senem var yaww...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?