burdayım...
Siz kaynatın kızlar...
Dışarda kar var bende de bugün bunalım![]()
yaaa ne karı yaaww çokmu var belki haftasonu istanbulda görürüm dedim kısmet değimişş çok kıskandım en son 2005 te görmüşümdür karı ünv de okurken..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
burdayım...
Siz kaynatın kızlar...
Dışarda kar var bende de bugün bunalım![]()
Ben bir şey soracaktım aslında. Benim yumurtalarım çatladı ya, 11. gün. Dün 15. gün idi. Sağ kasığımda iki-3 gündür ağrı var gene. Dün gece epey arttı. Aynı çatladığı gece olduğu gibi oldu. Acaba bu yumurtalar çatladıktan sonra hemen yenilerinin gelişip büyüyüp çatlama ihtimali var mı? Yani ben dün gece gene yumurta çatlatmış olabilir miyim sizce? Bu konuda bilginiz var mı?
benim işyeri numunelik canım kadın ın kompleksi o sadece bana değil ki gelen gidene...
bence olabilir ama genede daha iyi bilen birilerine danış derim ben..çnk biz normal insanlardan farklıyız..
ben bir şey soracaktım aslında. Benim yumurtalarım çatladı ya, 11. Gün. Dün 15. Gün idi. Sağ kasığımda iki-3 gündür ağrı var gene. Dün gece epey arttı. Aynı çatladığı gece olduğu gibi oldu. Acaba bu yumurtalar çatladıktan sonra hemen yenilerinin gelişip büyüyüp çatlama ihtimali var mı? Yani ben dün gece gene yumurta çatlatmış olabilir miyim sizce? Bu konuda bilginiz var mı?
yaaa ne karı yaaww çokmu var belki haftasonu istanbulda görürüm dedim kısmet değimişş çok kıskandım en son 2005 te görmüşümdür karı ünv de okurken..
hemen gelişip çatlamaz ama bence mevcut olan yumurtaların çatlamaya devam ediyo olabilir tabi bu benim nacizane fikrim..
Geçen ay bende öyle olmuştu,doktor usg ile gördü...
var kesin anaormal bir şey, hissettim çünkü ben. Hayırlısı artık ya, ben gelecek ay doktoruma ilaç falan vermeden yumurta takibi yapalım diye teklif edeceğim, bakalım ilaçsız nasılmış şunalr diye. Bilmem ki ne diyecek? Ikinci aşılamayı bir ay sonra düşünüyorum. Ne dersiniz kızlar bu konuda?
sen kendini nasıl rahat hissedersen o zaman yap güzelim..eğer kafa olarak rahatlamak istiyorum diyosan beklemen mantıklı olabilir...
Peki birşey sorcam özelde mi oldun aşılamayı bu bir??
Birde sakıncası yoksa ne kadara yaptılar??
dr aşılama için aşılama günü 300 alırız dedi.ilk muayenede de 150 vermiştim. Ama ilaç paralarını ödemedim daha, eczacının dediğine göre 400-500 civarıymış raporla beraber. Iki gonal f, 2 monegon muydu o işte. Iğne hepsi.
özelde yaptırdım, aslında bizim burda tüp bebek merkezi de var ama. Dr da bu alanda adını duyurmuş bir prof aslında ama nasıl kaçtı benim yumurtalar bilmem ki. Normalde olması gerektiği gibi takip etti tabi ama ben kendim normal değilmi ki yumurtalarım normal olsun.
dr aşılama için aşılama günü 300 alırız dedi.ilk muayenede de 150 vermiştim. Ama ilaç paralarını ödemedim daha, eczacının dediğine göre 400-500 civarıymış raporla beraber. Iki gonal f, 2 monegon muydu o işte. Iğne hepsi.
özelde yaptırdım, aslında bizim burda tüp bebek merkezi de var ama. Dr da bu alanda adını duyurmuş bir prof aslında ama nasıl kaçtı benim yumurtalar bilmem ki. Normalde olması gerektiği gibi takip etti tabi ama ben kendim normal değilmi ki yumurtalarım normal olsun.
gitmişsiniz hepiniz yaaa, neyse ben de çıkıyorum o zaman. Güzel bir dörtlü oluşturduk değil mi kızlar? Diğer topikler kalabalık ama kimin ne dediği de belli olmuyor o zaman. Böylesi daha iyi aslında.
hımmm...maliyetliymiş bayağı
ama benim yumurtalar erken çatlayınca aşılama yapılmadı tabi, o yüzden 300 vermedim. Bir dahakini tutturursak o zaman vereceğim sanırım.
evet bence de![]()
![]()
![]()
Ve umarım bu dörtlü ve bütün anne olmak isteyenler kısa zamanda hayırlısı ile hamiş kalır....
inşallah güzelim ya, millet cami avlularına atıyor sokaklara, biz de böyle yanıp kavruluyoruz çocuk diye. Hak mı bu ya, adalet mi allah aşkına?
ee doktorun ona göre çatlatma iğnesini yapması gerekmezmiydi![]()