• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İgne tedavisiyle hamile kalan var mı ?

burdayım...
Siz kaynatın kızlar...
Dışarda kar var bende de bugün bunalım :52:

yaaa ne karı yaaww çokmu var belki haftasonu istanbulda görürüm dedim kısmet değimişş çok kıskandım en son 2005 te görmüşümdür karı ünv de okurken..

Ben bir şey soracaktım aslında. Benim yumurtalarım çatladı ya, 11. gün. Dün 15. gün idi. Sağ kasığımda iki-3 gündür ağrı var gene. Dün gece epey arttı. Aynı çatladığı gece olduğu gibi oldu. Acaba bu yumurtalar çatladıktan sonra hemen yenilerinin gelişip büyüyüp çatlama ihtimali var mı? Yani ben dün gece gene yumurta çatlatmış olabilir miyim sizce? Bu konuda bilginiz var mı?

bence olabilir ama genede daha iyi bilen birilerine danış derim ben..çnk biz normal insanlardan farklıyız..

benim işyeri numunelik canım kadın ın kompleksi o sadece bana değil ki gelen gidene...

Bazıları öyle oluyor güzelim kadınların. Kadın kadını rakip olarak görüyor hep nedense. Ama kadın erkeği yada erkek kadını rakip görmüyor kendine. İlginç değil mi bu?
Elif Şafak'ın bir yazısında okumuştum Kızkardeşeler arası, kadınlar arası kıskançlık Habil ve Kabile kadar uzanır ve tarihteki ilk kıskançlık cinayeti de Kabil'in HabiL'i öldürmesidir diyordu. İlginç bir yazıydı, rast gelirseniz okuyun.

ben bir şey soracaktım aslında. Benim yumurtalarım çatladı ya, 11. Gün. Dün 15. Gün idi. Sağ kasığımda iki-3 gündür ağrı var gene. Dün gece epey arttı. Aynı çatladığı gece olduğu gibi oldu. Acaba bu yumurtalar çatladıktan sonra hemen yenilerinin gelişip büyüyüp çatlama ihtimali var mı? Yani ben dün gece gene yumurta çatlatmış olabilir miyim sizce? Bu konuda bilginiz var mı?

hemen gelişip çatlamaz ama bence mevcut olan yumurtaların çatlamaya devam ediyo olabilir tabi bu benim nacizane fikrim..
Geçen ay bende öyle olmuştu,doktor usg ile gördü...

Kuşum vardı benim bir tane. Muhabbet kuşu. Biraz iri kıyımdı. Erkek diye aldım ama bir de baktım 6-7 ay sonra yumurtlamış. Erkeği falan da yok yanında. Kendi kendine yumurtluyor. Şimdi bir yıl boyunca yumurtladı bu böyle. Acıdım haline 2 defa erkek kuş getirdim eve, nerdeyse öldürecek onları kıskançlıktan. Kafeste bas bas bağırıyır, açınca da üstüne öküp gagalıyor, beni bile kaç kere gagaladı, kanattı ellerimi diğerini avucumda saklıyorum diye. Neyse sonunda kuşçuya götürdüm onu, onlarca erkeğin içinden birini seçer nasılsa demişti veteriner.Ee boş boş yumurtluyor kuşum, aynı benim gibi.:52::52: Bir gece kaldı, ertesi gün almaya gittiğimde her tarafı kan içindeydi, nasıl korktum, ne yaptınız kuşuma diye, kuşçu, ne diyon abla ya, dedi, kırmış geçirmiş burdaki kuşalrı, onun kanı değil o, burdaki kuşların kanı.Neyse eve getirip banyo yaptırdım, temizleniverdi.
Baktım olmayacak, yumurtluyor, 1 ay üstünden kalkmıyor, yemez içmez o yumurtaların üstünde yatıyor. Sonra da bir ay sonra yavru olmayınca o yumrtaları kendisi kırıp yiyordu. Hadi dedim garibim boşu boşuna yatmasın üstünde yumurtaların, yumurtladıktan sonra aldım yumurtalarını, aaa, ne göreyim 10 gün demeden 3 yumurtadaha yaptı. Veteriner de alma o zman, çünkü yumurtlamak için bütün vitaminlerini harcıyor, sık yumurtlamasın demişti. Canım ya, en sonunda yumurta tıkanmasından öldü. Yani diyeceğim, yumurtayı alır almaz bir daha yapıyordu.
Sonra benim bodruma da bir kedi sığındı. Sokak kedisi.Ama sanki insan. Eve geliyorum, çıkıyor yoluma, minnoş bekle burda diyorum, yukarı çıkıp ona yemek hazırlıyorum, iniyorum, kapıya ayaklarını atmış camdan içeriye bakıyor. Merdivenlerden inen ben miyim diye. Çok anlayışlı bir kedi. Bu sene ilkin 3 yavrusu oldu. 3 ü de ezildi yolda, arabaların altlarına yatıyorlarmış, sabah millet arabayı çalıştırınca eziliyorlarmış. Yvruları öldü diye ikinci defa yavruladı. iki tane. Onların akıbeti de aynı oldu. Sonbahara doğru üçüncü defa pişirmiş bizimki işi. Ekimde bir daha doğurdu. 2 tane daha. Onları bodruma getirdi artık hava soğudu diye heralde. Onlar ölmedi yaşıyorlar.
Yani hayvanlarda işleyiş böyle olunca aslında ben de yumurtalarımı çatlattıktan sonra hemen apar topar umurta üretmiş olabilir miyi acaba diyorum

hemen gelişip çatlamaz ama bence mevcut olan yumurtaların çatlamaya devam ediyo olabilir tabi bu benim nacizane fikrim..
Geçen ay bende öyle olmuştu,doktor usg ile gördü...

Var kesin anaormal bir şey, hissettim çünkü ben. Hayırlısı artık ya, ben gelecek ay doktoruma ilaç falan vermeden yumurta takibi yapalım diye teklif edeceğim, bakalım ilaçsız nasılmış şunalr diye. Bilmem ki ne diyecek? İkinci aşılamayı bir ay sonra düşünüyorum. Ne dersiniz kızlar bu konuda?

var kesin anaormal bir şey, hissettim çünkü ben. Hayırlısı artık ya, ben gelecek ay doktoruma ilaç falan vermeden yumurta takibi yapalım diye teklif edeceğim, bakalım ilaçsız nasılmış şunalr diye. Bilmem ki ne diyecek? Ikinci aşılamayı bir ay sonra düşünüyorum. Ne dersiniz kızlar bu konuda?

sen kendini nasıl rahat hissedersen o zaman yap güzelim..eğer kafa olarak rahatlamak istiyorum diyosan beklemen mantıklı olabilir...
Peki birşey sorcam özelde mi oldun aşılamayı bu bir??
Birde sakıncası yoksa ne kadara yaptılar??

sen kendini nasıl rahat hissedersen o zaman yap güzelim..eğer kafa olarak rahatlamak istiyorum diyosan beklemen mantıklı olabilir...
Peki birşey sorcam özelde mi oldun aşılamayı bu bir??
Birde sakıncası yoksa ne kadara yaptılar??

Dr aşılama için aşılama günü 300 alırız dedi.İlk muayenede de 150 vermiştim. Ama ilaç paralarını ödemedim daha, eczacının dediğine göre 400-500 civarıymış raporla beraber. İKİ gonal F, 2 monegon muydu o işte. İğne hepsi.
Özelde yaptırdım, aslında bizim burda tüp bebek merkezi de var ama. Dr da bu alanda adını duyurmuş bir prof aslında ama nasıl kaçtı benim yumurtalar bilmem ki. Normalde olması gerektiği gibi takip etti tabi ama ben kendim normal değilmi ki yumurtalarım normal olsun.

Gitmişsiniz hepiniz yaaa, neyse ben de çıkıyorum o zaman. Güzel bir dörtlü oluşturduk değil mi kızlar? Diğer topikler kalabalık ama kimin ne dediği de belli olmuyor o zaman. Böylesi daha iyi aslında.

dr aşılama için aşılama günü 300 alırız dedi.ilk muayenede de 150 vermiştim. Ama ilaç paralarını ödemedim daha, eczacının dediğine göre 400-500 civarıymış raporla beraber. Iki gonal f, 2 monegon muydu o işte. Iğne hepsi.
özelde yaptırdım, aslında bizim burda tüp bebek merkezi de var ama. Dr da bu alanda adını duyurmuş bir prof aslında ama nasıl kaçtı benim yumurtalar bilmem ki. Normalde olması gerektiği gibi takip etti tabi ama ben kendim normal değilmi ki yumurtalarım normal olsun.

hımmm...maliyetliymiş bu da..

dr aşılama için aşılama günü 300 alırız dedi.ilk muayenede de 150 vermiştim. Ama ilaç paralarını ödemedim daha, eczacının dediğine göre 400-500 civarıymış raporla beraber. Iki gonal f, 2 monegon muydu o işte. Iğne hepsi.
özelde yaptırdım, aslında bizim burda tüp bebek merkezi de var ama. Dr da bu alanda adını duyurmuş bir prof aslında ama nasıl kaçtı benim yumurtalar bilmem ki. Normalde olması gerektiği gibi takip etti tabi ama ben kendim normal değilmi ki yumurtalarım normal olsun.

hımmm...maliyetliymiş bayağı

gitmişsiniz hepiniz yaaa, neyse ben de çıkıyorum o zaman. Güzel bir dörtlü oluşturduk değil mi kızlar? Diğer topikler kalabalık ama kimin ne dediği de belli olmuyor o zaman. Böylesi daha iyi aslında.

evet bence de:46: :46: :46:

Ve umarım bu dörtlü ve bütün anne olmak isteyenler kısa zamanda hayırlısı ile hamiş kalır....

evet bence de:46: :46: :46:

Ve umarım bu dörtlü ve bütün anne olmak isteyenler kısa zamanda hayırlısı ile hamiş kalır....

İnşallah güzelim ya, millet cami avlularına atıyor sokaklara, biz de böyle yanıp kavruluyoruz çocuk diye. Hak mı bu ya, adalet mi Allah aşkına?

Peki sana rahim filmi falan çekildi mi ???
Sorun yok dimi??

inşallah güzelim ya, millet cami avlularına atıyor sokaklara, biz de böyle yanıp kavruluyoruz çocuk diye. Hak mı bu ya, adalet mi allah aşkına?

valla bende bazen öyle düşünüyorum ama sanki biraz yaradana isyan gibi gelio

boşver deme yine de sen öyle canım..

Vardır herhalde bir bildiği diyorum..

Benim eltimde epey uğraşmıştı olana kadar..kız kısırım galiba diye dolaşıodu ortalıkda

ama şimdi 3 ay kaldı doğumuna....

Umutla bekleyeceğiz artık napalım :59:

ee doktorun ona göre çatlatma iğnesini yapması gerekmezmiydi :61:

Yok güzelim ya, iğneye falan gerek kalmadı ki, Cuma gittim 14-15 mm idi. Cumartesi sabah gittim kayboldular. Gece de sancı olmuştu kasığımda meğerse çatlamışlar. Çatlamasalardı pazar yada pazartesi falan yapacaktı heralde iğneyi.
Ben öyleyim sanırım ya. Kendi bedensel gelişimimi de düşünüyorum da, ufacıktım adet görene kadar, adet görmeden önce birden uzadım. Yada ne bileyim, başlarda sakinimdir hep, son zamanlara gelincepanik yaparım, elime yüzüme bulaştırırım işi. Bence insanın geneli neyse en küçük parçaları da o, inan ki ben bir hastalıpğa yakalansam, Allah korusun, sinsi sinsi yavaş yavaş gider ve birden çoğalır, yumurtalarımı gördükten sonra iyice inandım buna.

Back