İgne tedavisiyle hamile kalan var mı ?

aaaaa lütfen ama böyle kötü şeyler düşünme ...
olumlu düşünücez olumlu sonuçlar alıcaz inşallah...

bak ben rahim filmi çektirdim benim sol yumurtalık temiz ama sağda etkisiz küçük bi kistim var (doktor öle dio 2 cm in altında)
ama filmde solda tıkanıklık vardı ilaçla açıldı,sağ yumurtalık zaten açıkmış

zaman zaman kendimi umutlandırmaya çalışıyorum belki diyorum belki sağdaki kist yumurtlamamı engelledi ama sol temiz orda da tıkanıklık vardı belki bundan sonra olur diyorum..anlıyosun beni umarım...

Son düzenleme:
Yok yk, sorun yok, temiz rahim filmi. Hormonlar da normal aslında.

Aslında ayarlayabilsek herşeyi, hamile kalırım sanırım ben ama, işte, başka sorunlar var bizde. Düşünsene 6 yıllık evliyim ben, adam daha bu sene kabul eti sperm örneği vermeyi bile. Sonra 3 yumurtam olunca ümitlenmişti aslında o da epey. Artık o da en az benim kadar istiyor ama, baksana bir de erken çatlama işi çıktı başıma. Sinirlerim bozuldu iyice.

Canım ya, ben çıksam iyi olacak aslında, akşam görümce gelecek. Temizlik yapayım biraz. Gece bakarım tekrar.

canım maalesef erkekler böyle..
bende eşimi zar zor ikna ettim..birşey çıkmadı
ama söylenip durdu,bende bir de bana bak sürekli doktora gidiyorum (o iğrenç masaya yatıyorum ki ben 1,5 senelik evliyim hala bazen eşimden bile çekinirim..)
bir sürü ilaç içiyorum sen bir tek testte böyle sıkılıosun diyorum..
istemeye gelince istiolar ama daha çok uğraşanlar biz oluyoruz..

ama 6 sene de uzunmuş güzelim,sen haklısın..

ee güzel
o zaman demek ki zamanını bekliyo minik şey

İnşallah güzelim ya, çıkayım ben artık. Biraz önce de yazdım ama çıkmadı. İnşallah bu gelir sayfaya Öpüyorum güzelim seni. Gece girerim tekrar ben. İyi bak kendine. Biribirimize moral verelim böyle. İyi olacak inşallah herşey.

tamam güzelim bak işine sen...
evet iyi olacak herşey...
bende

pardon bi sorum olacak hangi igneyi kullaniyorsunuz acaba cevaplarsaniz sevinirim....

slm kizlar benden sonra epey kaynatmissiniz yawww kac sayfa olmus hepsine cevap vermek istiyorum ama sabah olur herhalde. cocuklar cok seviliyor dime en cokta kücücük olmasina ragmen herseyi anlamasi senin adina sevindim oh ne güzel simdi annen cörekler, börekler yapar sana...

ay ben esmer, kapkara simsiyah saclari olan cocuklara, bebeklere bayiliyorum.... hatta oglum dogmadan hep öyle diyordum dogum edince arkadaslarin ilk sordugu soru bebek esmermi

güzelim ben cevap vereyim öyle bisey olamaz cünkü yumurta birkere catlar, adet olup temizleninceye kadar olusmaz. benim kasik agrilarim cok hemde yumurtanin büyüdügü sol tarafta, sol tarafta biseyler hareket ediyor hissediyorum, acaba kistmi olustu dedim bugun isten önce doktora ugradim oda ultrason yapti yumurta dagilmis su anda bisey yok, haftaya pazartesi adet olmasan test yapicaz dedi, INSALLAH) agrinin devam etmesi ignelerin yumurtalari cok uyarmasiymis... benim diycegim esinle birlikte olmussundur umarim cumartesi den itibaren, doktor catlamissa bile en az 24 saat yasar dedi, kisiye göre degisiyormus, eger birlikte olduysan senide yüzde 80 ihtimalin var hamile olman icin:

aferin noreee cok güzel söylemissin valla cok haklisin

pardon bi sorum olacak hangi igneyi kullaniyorsunuz acaba cevaplarsaniz sevinirim....

Geç kalmışım arkadaşı cevap vermek için ama, belki yarın kontrl edrsin. Gonal F kullanmıştım ben. Ama sanırım iğneyle değil de benim bünyemle ilgili erken çatlaması. Herkeste aynı olmuyormuş yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…