Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım benim takıntı yapma yaww..olucak inşallah herşeyin bir zamanı var biliyoruz aynı şeylerden bizde geçiyoruz..haftasonu çocukluk arkadşlarımla kız kıza takılalım dedik..ama ikisininde çocuğu var birbirine yakın vee çocuk müzesine gidelim dediler düşünsene..çıldırcak gb oluom hemde onlarda okudu ünv de aynı yaştayız ama napimm???
bana da o tatilden yarım versene yawww.ne tatili kuzum bu?
olsun be anam ne güzel işteh günde 4 saatle yırtcaksın..ordaki kanun nasıl işler bilmiyorum ama sağlık nedeni ile çalışamıcağını raporlarsan kıdemini vermek zorunda burda.hamilelik geçerli bi neden değil burdası için.tamamen şirketin vicdanına kalmış.ama ben gb kavga çıkartıp atılırsan hepsini alırsın canımmben geçen sene burda b salak kız vardı onu nakavt ettimde boyda 1,75-1,80 felan hatunda ama gtü kaşındı.vukuatlıyım ben burda yane tazminatı verdiler ben de onu da çıkarcanız dedim.çnk oda bana darpta bulundu..neysemm ben atıldım o salak atılmadı halbuki benim burda yaptığım işi başka kimse yapmıyor..3ay evdeydim..kız hatasını anlamış çnk başkası yüzünden piyon olmuştu.o kişi bana ilk başta saldırmıştı bende karakola gittim darp raporu aldım..ama şikayet etmedim polisler bunu baya korkuttu.patronada dedim benim güzenliğimi nasıl sağlıcan bu kadın benden öncekilerede saldırmış kadın fettan anlıyacağın karokola da çektirince yeni gelen yardımcısını piyon yaptı onu saldı çnk patron atarım onu dedi kadın beni attırdı...çnk kendi saldırmamıştı..o salağı alet etti..ama neler nelerr aynı odadayız ingilizce hakaretlermi yemedim.türkçede çok laf yedim 2sinden..bahçede yakaladım bigün ama dedem yeni vefat etti ben bunalımdayım..yüzüm gözüm şiş zor gelip gidiyom gene bunlar ingilizce hakaret ediyolardı benim zaten moral sıfır..yeni elamanı yakladım uyarcaktım napmaya çalışıyon dedim?aldığım cevap şu bacağım kadarsın sen kendini ne zannediyon haddini bil dedi.bak şimdi olaya..nasıl olcak o dedim gene aynı kelimeleri tekrarladı birbirimize bir girdik aklınız hayaliniz almaz ben direk saça yapıştım onun canının acıcağı yer orasıdır her bayan için öyledir büktüm yere..tabi millet bahçeye ininceye kadar olay koptu..sonrada ben atıldım.ben çıktıktan sonra bu ikisi birbirine girmiş 2.sinin vicdanı el vermemiş piyon olduğunu anladı tabe ben geri geldim işe..işteh öylee tazminalı atılmanın bi yolu:))
slm güzelim bayaaa sorunlar yasamissin vede helal olsun yine ayni ise geri baslamissin, bizim burda öyl sorunlarda direk disari atiyorlar ama tazminat verirlermi bilmem kimbilir mahkemede neler cikartirlar bunlar büyük firmayla basa cikmazi zor, hamile olunca bütün haklar senden yana yine maajin tikir tikir dogurana kadar aliyorsun ister calis korkkaklar öyle yapiyor, istersen evde yat. dogumdan sonra 1 sene annelik parasi aliyorsun, 3 sene evde kalmaya hakkin var sigortannda ödeniyor tikir,tikir. isveren hic birsey yapamiyorben gitti yere kadar böyle sürdürücem baktim olmuyor bebek yok, is kondratimi degistiricem tüm gün degilde yarim gün yaptiricam tabi ona görede az maas aliyorsun ama daha cok zamanim oluyor tabi.
Ne oslun, önceki sayfalaı okuyorum. Geç cevap verirsem burdayım, merak etmeyin.hoşgeldin arkadaşım
naber??
Ben geldim kızlar.
yok be güzelim benim her ay böyle nedense, sanirim catlatma ignesi progesteron salgilarmis ondan, hepimiz icin hayirlisi!! annen nerde uzaktami, sen ögretmensin dime??? ne güzel![]()
merhaba canim yaaa sorma kosusturmaca basladi, oglumu alcam ona yemek yedirip esime hazirliycam sonra ise gidicem. evde kalmak ne güzel aslinda. sen nasilsin kafama takmiyayim diyorum ama yine kafamda: ACABA VARMI BISEY BENDE;
Annemler Aydın'da güzelim. Yakın aslında ama, bu tatilde daha uzun kama şansım oluyor. 2 tane bücürük yeğenim var, onlarla hoplaya zıplaya vakit geçiyor zaten. Kız için bir takım beğenmiştim, şort ve kazaklı geçen hafta. Sabırsızlanıyorum almak için. Ayırtmıtım ama satmamış olsalar bari. Biraz sonra çıkıp çarşıya onu alıp geleceğim. Oğlan da 1.5 yaşında. Geçen gidişimde kıza ceket almıştım, çağırdım yanıma, ceketi giydirdim, ayyy, oğlanı görseniz, ben anlamaz daha diye düşünüyordum, ona giydirdiğimi görür görmez arkasını dönüp kapatsın kendini odaya. Gidip gönlünü aldım, çikolata ile kandırdım onu da ama, 2 gün boyunca ceketi alıp alıp geldi yanıma, hala, benim, hala benim diyor. Bu sefer ikisine beraber almak lazım. Bakalım artık, ona da alacağım birşeyler. Bücürüklerim benim ya. Çok özledim.
Ya ben bu aralar çok kötüyüm kızlar..
Iki nedeni var
birincisi babamın senesine az kaldı duasını okutup yemeğini vericez
ve mezarını yaptıcaz,ben şimdiye kadar inanmıyordum adı yazmıyo ya...yapıldıktan
sonra çok kötü olcak
Ikincisi aynı zamanlarda eltim doğum yapacak,bebeğini sevecek..bende çok seveceğim
onu..daha annesinin karnındayken seviyorum hediyeler alıyorum ama kndi çoğumu
sevmek istiyorum artık..ne zaman dışarı çıkıp çocuk görsem gözlerim dolu dolu oluo
Rabbim kısa zamanda bizim gibi dört gözle bekleyenleri hayırlısı ile anne yapsın inşallah :2:
Yarıyıl tatili kız. Öğretmenim ben.
eehh sende yaneee olcak işmi ben olsam o halayı litarütürmden silerim![]()
bende ilkokul öğretmeni olcaktım 12 tercihten 9u öğretmenlikti 3tane iibf vardı gitmiş takılmış 5.tercihe gittik işletmeci oldukk..en güzel meslek bayanlar için öğretmenlik..hatta erkek öğretmenleri kaldırsınlar piyasadan...ünv tercihlerinde erkek giremez şartı koysunlarr..![]()
eee, baksana bayanlarla da bazen saç saça baş başa giriyoruz biribirimize.![]()
Ay kız nebileyim, anlamaz daha diye düşünmüştüm ben. Ufaklık, cin gibi. Bir de dilbaz görseniz. Sesleniyor bana, hala, halaaa, sonra ben özellikle ses çıkarmıyorum, ardından yöntemi değiştiriyor, halacıııııııımmmmmmm, halacıııııııııııııııımmmmmmmmm, inanılmaz tatlı ya. Ben oğlan çocuklarını pek sevmezdim, oğlan olacağını duyunca kızı sevdiğim kadar sevmem diye düşünmüştüm ama, sevmemek mümkün değil ya, zorla sevdirecek bücürük kendini. Canım yeğenlerim ya, Allah yüzlerini güldürsün.
nore de gitmiş kader.
eee, baksana bayanlarla da bazen saç saça baş başa giriyoruz biribirimize.![]()