Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla hem depresyona girdim, hem başka şeylere. Tatil başladı ya bizim, geziyoruz orda burda güzelim. Çarşamba da annemlere gideceğim, orda bilgsyr yok. Hiç yazamam artık. Yani Çarşambadan itibaren 10 gün kadar beklemeyin beni. Öptüm sizi.alfabe nerelerdesin kiz??? depresyonami girdin ne oldu bacim:18:
ben öyle bir sorun yasamadim canim ya, adetine kac gün var??? kayisi ve bol bol su ic. sadece catlatma ignesi bisey salgilarmis ya ondanmi ne adetime az kala sürekli idrara cikiyorum, denedim gecen ayda ayni seyleri yasamistim.
slm canlarim malesef 4 ay sonra tekrar ise basladim ama Allahtan birden 8 saat degilde, vucuduma zor gelmesin diye 2 hafta 4 saat calisicam biraz önce geldim kizlar yaaa evumde kalmak istiyorumah bir hamile kalsam cumartesi regl günüm Allahim ne olur gelmesin yaaaaa
cocuk olunca cok zor kizlar esim geliyor ben gidiyorum oglum beni cok özlemis, 8 saat gidince ne yapicak bilmiyorum. isten tazminat vermemek icin kendin cikisini al diyorlar, 12 senelik hakkimi nasil onlara yedireyim!!! hayirlisi insalllah.
Valla hem depresyona girdim, hem başka şeylere. Tatil başladı ya bizim, geziyoruz orda burda güzelim. Çarşamba da annemlere gideceğim, orda bilgsyr yok. Hiç yazamam artık. Yani Çarşambadan itibaren 10 gün kadar beklemeyin beni. Öptüm sizi.
vay kader kidem atlamissin ;Nilüfer; olmussunkader ifadeni alalim ne yaptiniz bakalim istanbulda??? nerelere gittiniz???
olsun be anam ne güzel işteh günde 4 saatle yırtcaksın..ordaki kanun nasıl işler bilmiyorum ama sağlık nedeni ile çalışamıcağını raporlarsan kıdemini vermek zorunda burda.hamilelik geçerli bi neden değil burdası için.tamamen şirketin vicdanına kalmış.ama ben gb kavga çıkartıp atılırsan hepsini alırsın canımmben geçen sene burda b salak kız vardı onu nakavt ettimde boyda 1,75-1,80 felan hatunda ama gtü kaşındı.vukuatlıyım ben burda yane tazminatı verdiler ben de onu da çıkarcanız dedim.çnk oda bana darpta bulundu..neysemm ben atıldım o salak atılmadı halbuki benim burda yaptığım işi başka kimse yapmıyor..3ay evdeydim..kız hatasını anlamış çnk başkası yüzünden piyon olmuştu.o kişi bana ilk başta saldırmıştı bende karakola gittim darp raporu aldım..ama şikayet etmedim polisler bunu baya korkuttu.patronada dedim benim güzenliğimi nasıl sağlıcan bu kadın benden öncekilerede saldırmış kadın fettan anlıyacağın karokola da çektirince yeni gelen yardımcısını piyon yaptı onu saldı çnk patron atarım onu dedi kadın beni attırdı...çnk kendi saldırmamıştı..o salağı alet etti..ama neler nelerr aynı odadayız ingilizce hakaretlermi yemedim.türkçede çok laf yedim 2sinden..bahçede yakaladım bigün ama dedem yeni vefat etti ben bunalımdayım..yüzüm gözüm şiş zor gelip gidiyom gene bunlar ingilizce hakaret ediyolardı benim zaten moral sıfır..yeni elamanı yakladım uyarcaktım napmaya çalışıyon dedim?aldığım cevap şu bacağım kadarsın sen kendini ne zannediyon haddini bil dedi.bak şimdi olaya..nasıl olcak o dedim gene aynı kelimeleri tekrarladı birbirimize bir girdik aklınız hayaliniz almaz ben direk saça yapıştım onun canının acıcağı yer orasıdır her bayan için öyledir büktüm yere..tabi millet bahçeye ininceye kadar olay koptu..sonrada ben atıldım.ben çıktıktan sonra bu ikisi birbirine girmiş 2.sinin vicdanı el vermemiş piyon olduğunu anladı tabe ben geri geldim işe..işteh öylee tazminalı atılmanın bi yolu:))
Sık idrar gebelik belirtisi de olabilir AYnur, sivilceler de tabi ki. Hadi bakalım güzel haber sorarken bize, sen verirsin belki güzel haberi. Hayırlısı güzelim.
kadercim noreee yok bugun??? Doktora falanmi gitti acaba.
slm güzelim bayaaa sorunlar yasamissin vede helal olsun yine ayni ise geri baslamissin, bizim burda öyl sorunlarda direk disari atiyorlar ama tazminat verirlermi bilmem kimbilir mahkemede neler cikartirlar bunlar büyük firmayla basa cikmazi zor, hamile olunca bütün haklar senden yana yine maajin tikir tikir dogurana kadar aliyorsun ister calis korkkaklar öyle yapiyor, istersen evde yat. dogumdan sonra 1 sene annelik parasi aliyorsun, 3 sene evde kalmaya hakkin var sigortannda ödeniyor tikir,tikir. isveren hic birsey yapamiyorben gitti yere kadar böyle sürdürücem baktim olmuyor bebek yok, is kondratimi degistiricem tüm gün degilde yarim gün yaptiricam tabi ona görede az maas aliyorsun ama daha cok zamanim oluyor tabi.
merhaba aynurcum buralardayım
sizlerden ses çıkmayınca forumda takılıyodum
Doktora var daha
napıosun bacım??
merhaba aynurcum buralardayım
sizlerden ses çıkmayınca forumda takılıyodum
Doktora var daha
napıosun bacım??
merhaba canim yaaa sorma kosusturmaca basladi, oglumu alcam ona yemek yedirip esime hazirliycam sonra ise gidicem. Evde kalmak ne güzel aslinda. Sen nasilsin kafama takmiyayim diyorum ama yine kafamda: Acaba varmı bısey bende; bilgisayar yine kafayi yedi, cok yavas yaaa
Ya ben bu aralar çok kötüyüm kızlar..
Iki nedeni var
birincisi babamın senesine az kaldı duasını okutup yemeğini vericez
ve mezarını yaptıcaz,ben şimdiye kadar inanmıyordum adı yazmıyo ya...yapıldıktan
sonra çok kötü olcak
Ikincisi aynı zamanlarda eltim doğum yapacak,bebeğini sevecek..bende çok seveceğim
onu..daha annesinin karnındayken seviyorum hediyeler alıyorum ama kndi çoğumu
sevmek istiyorum artık..ne zaman dışarı çıkıp çocuk görsem gözlerim dolu dolu oluo
Rabbim kısa zamanda bizim gibi dört gözle bekleyenleri hayırlısı ile anne yapsın inşallah :2: