İğne ile yapılan hamilelik testi

selam haziran topiktaşları. hep birlikte toplaşmışız buraya. hadi hayırlısı

ovulasyon testi yumurtlama olmadan çift çizgi göstermez peki gebelik olsa gösterirmi :))
ovulasyn vardı evde çift çizgi ama snrm bi önemi yok bunun (

ovulasyon testi yumurtlama olmadan çift çizgi göstermez peki gebelik olsa gösterirmi :))

ovulasyon testiyle hamileilik cikarmi hiç bilmiyorum tatlim kerci hamilelik testinde de benim gecen ay saatler sonra 2. cizgi cikti cok umutlanmistim ondan onceki ayda gecikmistim test yaptim birsey cikmamisti ve "ALLAHim bari 2. cizgi ciksaydida yine hamile olmasaydim sana yalvariyorum 1 kere olsun goreyim 10larca test yaptim kac yildir hep tek cizgi demistim" bu ay gordum silikte olsa ama gorupte hamile olamamak daha kotuymus

adet günümden 2 gün önce yaptığım ovulasyon testinde çift çizgi çıktı , adetten 4 gün önce yaptığım gebelik testlerindede silik çıkmaya başlamıştı zaten
ovulasyonda koyu çift çizgi çıkarsa hamilelik genelde oluyor

evt cnm aynı şeyi bnde yaşadm gebelk testnde 2tane silik çizgi peşindn kanda hiçbişe yoktu çok üzülmşdm ilk defa çift çizgi ama hüsrandı..şimdi blmyrm (hayırlısı olsun :) bugun adet günüm hiç geçkmz erken oılur :))

ağzın bal yesin :)) hayrlısı olsn ama normalde ovulsynda çift çizgiyi bi kere gördm yumurtlama zamannda şimdi adettn bir gün önce görnce şaşırdm :))

karnım ağrıyo ama adet olacakmşm gibi ( ama bu ağrı adetken olur ( blmyrm hayrlısı (

ağzın bal yesin :)) hayrlısı olsn ama normalde ovulsynda çift çizgiyi bi kere gördm yumurtlama zamannda şimdi adettn bir gün önce görnce şaşırdm :))

valla bende 2 gün öncesi koyu çift çizgi gördüm hadi bakalım hayırlısı inşallah vardır sendede bi gebelik testi yapsana

karnım ağrıyo ama adet olacakmşm gibi ( ama bu ağrı adetken olur ( blmyrm hayrlısı (

canım bir hafta kala başladı regl sancısı gibi ondan anladım zaten, 4 gün varken gebelik testi yaptım çok silik çıktı tekrarladım koyulaşmaya başladı , o esnada işte ovulasyon çok koyu çift çizgiydi , daha bizde çok yeniyiz 3+6
reglim cuma günüydü, perşembe beta 154 tü bugün tekrar yaptırdım 600 lerde çıkması lazım hayırlısı bakalım alıcam sonucu 1 de

Son düzenleme:

4 hafta 2 gün eğer hamişsem :) blmyrm umutlnmk istmyrm yarın dr. gidcm adet olmazsm dua edin kızlar adet olmam inşaallah.
sennde cnm rabbim sağ salim kucğna almayı nasip etsin...

4 hafta 2 gün eğer hamişsem :) blmyrm umutlnmk istmyrm yarın dr. gidcm adet olmazsm dua edin kızlar adet olmam inşaallah.

Dualarım seninle canım Rabbim inşallah
sesini duyar

canımmm ovulasyon testi haricinde hiç mi 2.
çizgi çıkmıyo ben anlamadım bende dün yaptım bi tane
öylesine söylemiştim bariz 2. çizgi vardı :26: ovulasyon testinde
adete 6 gün var acaba geçmi yumurtladım yoksa hamilelik mi
anlamadım yaaa:18:

cnm ovulasynda herkes ayda bikere zor görüyo çift çizgiyi ben dahil :))) gebelk testi yapmadm ama arkdş hamişmiş ovulasyndada çıkıyo diyo :))yani bi ihtml varmş :)) ama bi arkdşda ovulasynda çift çizgi ama gebelk testnde yokmş :))

ben gebelk testi yapmadm bu defa yarn adet olmzsm dra gdcm zatn kanda baktrrm :)

ovulasynda normalde kaç kere çift çizgi göryrsn cnm adettn önce yumurtlama snrm imkanı çok az düşük hattta adettn önce ilşki korunma olark yapılıyr dye blyrm :))

Allah Allahhhh :26: inşallah doğrudur bu teori canım
bizde hamişsizdir

Allah Allahhhh :26: inşallah doğrudur bu teori canım
bizde hamişsizdir

tatlım bilmyrm yukarda arkdş yazmş okumadnmı :)) ovulasyn konusundada bikaç arkdş yapmş doğru çıkmş haatta orda resmleyle eklemş bak istersn ama blmyrm kesin bişe değil..birisi hamiş değilmş ama ovulasynda iki çizgi çıkmş snrm hormonlarlada alakalı bir durum

hayrlısı olsnn cnm :)) dur bugun yarın ben kndmi belli ederim sennde merakn gider ama blli olmzki belki ben hamiş değilim sen hamişsin hakkmzda hayrlısı olsn :))

merhaba kızlar

ben adetimin 13.günü dr gittiğimde dr güzel bir yumurtan omuş dedi ve bir gün arayala ilişki önerdi yani 8-10-12 mayıs tarihleri...neyse adetim geçti,adet öncesi çılgınlar gibi kasık ağrısı,karın ağrıs yaşadım,ki normalde adetlerim sancılı olmaz..bu arada çok çok üşüyorum ve çoook bitkinim,halsizim...neyse adetim 2gün geçti yani 26 sında olmam gerekiyordu ve adet günüm geçtikten sonra ağrılarım azaldı ama halsizlik,üşüme devam ediyor..

bu arada dün iğne testini okuyunca yaptım ama bende hiç kullanılmamış çengelli iğne vardı onunla denedim,pet bardak kullandım,çevresini peçeteyle sardım,üstünü kapattım,karanlık bir yere koydum ama ne yazık ki kararma falan yoktu.acaba iğne cinsim mi yanlış diye düşündüm.herhangi bir iğne oluyor mu yoksa sadece toplu iğne yada dikiş iğnesi mi olacak? cevaplarınız için teşekkür ederim

saolasın tatlım, inşallah sende hamişsindir takip edicem seni gebelik müjdeni bekliyorum..

ben daha önceki aylarda regliye yakın ovulasyon yapmıştım tek çizgiydi, bu ay gebelikler silik çıkınca arkadasım yap bakalım ne çıkacak dedi yaptım koyu iki çizgi yani yanıltırmı bilmiyorum ama bende öyle oldu inşallah sizdede öyledir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…