• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğne ile yapılan hamilelik testi

geç oldu nete girmedim uzun zamandır....bu testte foss! çıktı bende kapkara olmuştu iğne ama hamile değilim malesef:31:

Ben de denedim bugün bu testi. BAT'a daha 10 gün var ama o sürede birkaç kez yineleyeceğim testi. Bugünkü sonucum şuydu; iğnenin renginde bir koyulaşma var, parlaklık gitmiş ve uçlara doğru da hafif bir siyahlık söz konusu... Gün aşırı aynı saatte uygulamayı düşünüyorum ben kızlar. Bakalım ümit işte, deneyip göreceğiz :16:

Karbonat testinin de güvenirliği zayıf olabilir ama onu da şu şekilde anlayabiliriz, kendi idrarımızı ara ara takip ederek. Gün aşırı mesela. Benim henüz kabaran bir sonucum olmadı, ama kabarırsa da ümidim olacak çünkü diyeceğim ki "İdrarım bu güne kadar hiç kabarmadı ama şimdi kabardı, demek ki hamile olabilirim." diyeceğim. Yani bunu da ancak rutin olarak kendi idrarımızı takip ederek bir varsayıma varabiliriz diye düşünüyorum...

sonucu yazmaya firsatim olmadi benim igne ayni renkte cikti sararma yada kuflenme olmadi adetim 12 gun gecmisti bu sabah hamilelik testi yaptim negatif cikti

ee baska yapan yokmu kizlar[/QUOT doğruluk payını ölçmek için oğlumdada idrar aldım bu arad adetime bir hafta var benim iğne siyahlaşdı oğlumunki nerdeyse aynı duruyodu bakalım bekleyip görücez inş vardır hamilelik,

Son düzenleme:
kızlar az önce bende yaptım bu testi adet olmama 4 gun var bakalımmm 8 saat sonra ne olur yazarım sizeee...

bende son iki hamileliğimde yaptım ve inanıyorum doğuluguna :)
en azından bende doğru çıktıgını düşünüyorum.

birkaç gün önce yaptım koyulaşmıştı iğnenin rengi.
test de pozitifti.
inşallah Rabbim sizin de gönlünüze göre verir :16:

Son düzenleme:
kızlar sanırım fransızlara göre ben hamile değilimm.. iğnede hiç bi değişiklik olmadıııı...:))))))))

Güncelleyelim bari bu yönetimi kızlar...
Bakalım BAT yaklaşınca yapacağım tekrardan
:32::32:

Benim reglime 7 gun var bugun yaptım karardı Çalışmalara başlamıştık inşallah hadi Allah hepimize versin...

Kizlar merhaba yorumlarinizi okudum dayanamadim bende yaptim ama cok beklemedim 5 saat bekledim heycandan normal dikis ignesi kulandim ben ve karardi normalde parlakti sildim sildim cikmadi sizce hamis olabilirmiyimm adetime 7 gun. Var daha once test yaptim ama negatifti bakin bu sekilde IMG-20190429-WA0020.jpeg oldu 😊😊

Back