nerden biliyorsun canim yumurtanin catlamadigini doktorami gittin benim yumurtamda gec catliyo adet gunun 30 gunden fazlayasa gec catlamasi normal
adetlerim 28 gün arayla oluyor çok nadir stresten geciktiğide oluyor tabi ama ben bu ay klomen çatlatma iğnesi ve aşılama oldum dün adetimin 24. günü dra gittim progesteron tahlili yapalım dedi bi baktım netten eve gelince sonuç 6.34 hayatımda ilk defa bu kadar düşük gördüm ilaçsız 20 lerde gecen ay ilaçla 30larda olan bu değer bu ay inanılmaz şaşırttı beni
yumurtam çatlamamışki aşılama tutsun.
hayirlisi olsun tatlim uzulme bir gun bizde aliriz meleklerimizi kucagimiza bee
kızlar esarp iğnesıyle yaptım sizler nasıl iğne yptınız.
ben normal dikis ignesiyle yaptim ama sekiz saat bekliyceksin tatlim bende dayanamamistim bardagin sadece ustunu aluminyum folyoyla kaplamistim surekli gidip bardagin kenarindan bakiyordum sonra hertarafini kapladim bardagin bakmayayim die
su bebek aski bize neler yaptiriyor yarabbim
ben hamile değilim kızlar,kan testi yaptırdım .dun yaptım bunu cok az kararma oldu ama 4saat beklettım ben.
ben normal dikis ignesiyle yaptim ama sekiz saat bekliyceksin tatlim bende dayanamamistim bardagin sadece ustunu aluminyum folyoyla kaplamistim surekli gidip bardagin kenarindan bakiyordum sonra hertarafini kapladim bardagin bakmayayim die
su bebek aski bize neler yaptiriyor yarabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?