İğne ile yapılan hamilelik testi

nerden biliyorsun canim yumurtanin catlamadigini doktorami gittin benim yumurtamda gec catliyo adet gunun 30 gunden fazlayasa gec catlamasi normal

adetlerim 28 gün arayla oluyor çok nadir stresten geciktiğide oluyor tabi ama ben bu ay klomen çatlatma iğnesi ve aşılama oldum dün adetimin 24. günü dra gittim progesteron tahlili yapalım dedi bi baktım netten eve gelince sonuç 6.34 hayatımda ilk defa bu kadar düşük gördüm ilaçsız 20 lerde gecen ay ilaçla 30larda olan bu değer bu ay inanılmaz şaşırttı beni
yumurtam çatlamamışki aşılama tutsun.

hayirlisi olsun tatlim uzulme bir gun bizde aliriz meleklerimizi kucagimiza bee

kızlar ben şu iğne testini yaptım tam değil ama siyahlaştı bayağı belliydi hatta sildim elime falan birde küf gibi kokuyordu belirtilerim bariz günümün geçmesini bekliyordum ama bu testte iyi oldu hem benim büyüklerimdende bu testi bilen var anneme sordum anneannem köyde öyle yaparmış o zaman yol yok araba yok hastane uzakta şüphelenince bu testi yada karbonat testini yaparmış ama günününde geçmesini beklermiş tabii çünkü çok çocuğu olmuş bıkmış kadın korkuyormuş yani bazen DD bizde çocuğumuz olsun diye dua ediyoruz yaaaw

kızlar ben şu iğne testini yaptım tam değil ama siyahlaştı bayağı belliydi hatta sildim elime falan birde küf gibi kokuyordu belirtilerim bariz günümün geçmesini bekliyordum ama bu testte iyi oldu hem benim büyüklerimdende bu testi bilen var anneme sordum anneannem köyde öyle yaparmış o zaman yol yok araba yok hastane uzakta şüphelenince bu testi yada karbonat testini yaparmış ama günününde geçmesini beklermiş tabii çünkü çok çocuğu olmuş bıkmış kadın korkuyormuş yani bazen DD bizde çocuğumuz olsun diye dua ediyoruz yaaaw

Valla ben biktim su yumurtlama gunu hesaplamaktan,su gun iliskiye girmemiz lazim hadii hadiii demektennn :84:
Yaw eskiden kadinlarin umurlarinda degilmis Allah bilir cogunun ovulasyondan haberleride yoktur yumurtlama gunu hesaplamayi bile bilmiyorlardir..
Takir takir dogurmuslar valla ne guzel.. Stres stres stresssss... Baska bisey demiyorum. Kafaya takmiycaksin rahat olacaksin valla onu diyorum sadece

bi gazla bnde yaptım kızlar testı beklıyorum bakalım akşam 12 gıbı bakarım yada 1gıbı.topku iğne vardı evd eonla dendım bakalım nolck

kızlar öyle görmek sitedıgım içinmı bılmıyorum ama 4saat sonra duramdım baktım iğneye parlaklıgı gitmiş siyahlaşmaya durmus.ama pas gibi olmamıs.şimdı yendıen yaptım ona sabh bakcm artık.Allahım yaa yaptıgıma bakkyaa

2 gün geciktim ve sabah bende yapıp evde bırakıp geldim bakalım akşam eve gittiğimde ne çıkacak sonuç eğer küflenir yada kararırsa bi umudum olacak test yapcam gidip.. çıkmazsa bişi beklemeye devam :18:

ben yaptım kararmıştı hafifte sarımtrak olmuşt ama hamile değilmişim boşşşşşşş ve fossssssss

Ben de dün sabah ilk idrarımla yaptım testi ayın 13-15 arası yumurtlama günlerimdi. Yani dün yumurtlamanın üzerinden 12 gün gecmis oluyordu. Biraz rengi değişmişti iğnenin koyu grimsi ve hafif küf gibi vardı ama birsey anlayamadım. bat: 31 mayıs. Pek birsey hissetmiyorum gerci hamile filan değilim galiba :44:

kızlar esarp iğnesıyle yaptım sizler nasıl iğne yptınız.

ben normal dikis ignesiyle yaptim ama sekiz saat bekliyceksin tatlim bende dayanamamistim bardagin sadece ustunu aluminyum folyoyla kaplamistim surekli gidip bardagin kenarindan bakiyordum sonra hertarafini kapladim bardagin bakmayayim die

su bebek aski bize neler yaptiriyor yarabbim

ya adet belirtilerim var.. hamile olmadığımı düşünüyorum ama bi yapayım dedim bat 30 mayıs ama erken gelecek sanırım. ben de yaptım.. 6 saat sonra baktım ve kocam felecek diye döktüm:))) delirdiğimi bilmesine gerk yok:::))) güldüğüme bakmayın çok gergin ve mutsuzum hamile olmadığımı anlıyorum adet belirtileri var çünkü rahmime sancı giriyor... şimdi bana söyleyin.. iğne kahverengine dönmüş.. bunun adı kararmaysa kararmış. bariz kahve.. hatta yeni bir iğne ile yan yana koyum. biri gri biri kahve.. küf müf yok.. alla aşkına siz bişi diyin bu ne demek kararmadan kastettiğiniz bu mu???

ben hamile değilim kızlar,kan testi yaptırdım .dun yaptım bunu cok az kararma oldu ama 4saat beklettım ben.

ben hamile değilim kızlar,kan testi yaptırdım .dun yaptım bunu cok az kararma oldu ama 4saat beklettım ben.

hayırlısı olsn cnmm hakkında dilerim haziran ayında hemen hamiş kalırsınn........

bende bu testi çok merak edenlerdnm 28 nisan bat bugun bnde yaptm sbh yazarm size...
sanrm bayağı bir paslanck iğne fikrm yok ama doğrulk payı yükskmiş ....

tatlım yapma böle ya konuyu açan sensin :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…