• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğne ile yapılan hamilelik testi

kızlarrr

iğne nasıl olcak,toplu iğne,dikiş iğnesi,çengelli iğnee...ben dün gece çengellide denedim hiiiç bişeycik olmamış,şimdi de dikiş iğnesi ile denedim bakalım ne olacak sabha kadar..

kızlar bend eyaptım buay batım 31 mayıs 2 gün var yanı ama erken adet olcakmısım gıbı belırtılerım vardı mesela bende adet öncesı mutlaka sivilce cıkar bır tane oda cıktı dün gece yaptım iğne kararmıs ama bana ınandırıcı gelmedı idrar asitli sonucta ıgnenın kararması dogal geldı bana bakalım beklıcem adetı görücez benım buay hamıle olduguma ınancım sıfır oldugundan testte dogru gelmedı bana sonucu yazarım

merhaba kızlar

ben adetimin 13.günü dr gittiğimde dr güzel bir yumurtan omuş dedi ve bir gün arayala ilişki önerdi yani 8-10-12 mayıs tarihleri...neyse adetim geçti,adet öncesi çılgınlar gibi kasık ağrısı,karın ağrıs yaşadım,ki normalde adetlerim sancılı olmaz..bu arada çok çok üşüyorum ve çoook bitkinim,halsizim...neyse adetim 2gün geçti yani 26 sında olmam gerekiyordu ve adet günüm geçtikten sonra ağrılarım azaldı ama halsizlik,üşüme devam ediyor..

bu arada dün iğne testini okuyunca yaptım ama bende hiç kullanılmamış çengelli iğne vardı onunla denedim,pet bardak kullandım,çevresini peçeteyle sardım,üstünü kapattım,karanlık bir yere koydum ama ne yazık ki kararma falan yoktu.acaba iğne cinsim mi yanlış diye düşündüm.herhangi bir iğne oluyor mu yoksa sadece toplu iğne yada dikiş iğnesi mi olacak? cevaplarınız için teşekkür ederim

metal kafalı olan toplu ıgne canım benım karardı ama buay hamıle oldugumu hıc sanmıyorum adet belırtılerım var bana pek ınandırıcı gelmedı testt eglencesıne yaptım

dün gece dikiş iğnesi ile yaptım sabah sonucu aldım ve iğne bir güzel kararmıştı.aslında ben cuma gününe kadar kesinlikle idrar tahlili almama kararı almıştım ama iğnede paslı çıkınca idrar tahlili aldım ve sonuç pozitif çıktı.birinci çizgi herkeste olduğu gibi çok net 2çizgi biraz silik ama bariz görünüyordu.neyse gittim kan tahlili yaptırdım sonucu 6 gibi alacağım,bakalım artık ksımet,Allah hayırlısı ne ise versin diyorumm

dün gece dikiş iğnesi ile yaptım sabah sonucu aldım ve iğne bir güzel kararmıştı.aslında ben cuma gününe kadar kesinlikle idrar tahlili almama kararı almıştım ama iğnede paslı çıkınca idrar tahlili aldım ve sonuç pozitif çıktı.birinci çizgi herkeste olduğu gibi çok net 2çizgi biraz silik ama bariz görünüyordu.neyse gittim kan tahlili yaptırdım sonucu 6 gibi alacağım,bakalım artık ksımet,Allah hayırlısı ne ise versin diyorumm

hadi ins tatlim ben dikis ignesiyle yapmistim çengelli igneyi bilmiyorum bende kararma olmamisti

mutlaka bildir bizede sonucu

kızlar sonucumu geçte olsa aldım,sonucum 751.8 hamileyimmmm...çok ama çok mutluyum inanın,Allah isteyen herkese tez zamanda hayırlısıyla evlat versin,kimsenin kucağını boş bırakmasın...

dün gece dikiş iğnesiyle yaptığım test doğru çıktı anlayacağınız.

Son düzenleme:
kızlar sonucumu geçte olsa aldım,sonucum 751.8 hamileyimmmm...çok ama çok mutluyum inanın,Allah isteyen herkese tez zamanda hayırlısıyla evlat versin,kimsenin kucağını boş bırakmasın...

cok sevindim tatlim ALLAH hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin

rabbim sağ salim kucğna almayı nasip etsn yarın banada böle bir müjdeli haber vermyi nasipp etsin :)))

Kızlar bende iğne testini dün akşam yaptım. Sabah baktım üzerinde hafif kararmalar küf gibi bişiler vardı. Hamile olabilirim aslında.
Ama adetime 10 gün var. Çok erken yaptım belki ama dayanamadım :9:

naz inşaallah seninde hayırlı haberlerini tez zamanda alırız ve seviniriz,özlem senin çocuk durumun nedir bilmiyorum ama Allahım senin içinde hayırlı olanı versin inşaallah...Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşaallah

naz inşaallah seninde hayırlı haberlerini tez zamanda alırız ve seviniriz,özlem senin çocuk durumun nedir bilmiyorum ama Allahım senin içinde hayırlı olanı versin inşaallah...Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşaallah

tşk ederim cnm hamile değilmişim bütün belirtiler öylesine psikoljkmişmiş sanrm blmyrm ama gebelik yok...kanda baktrdm hasta olmadm ilk defa günüm geçmişdi :((

rabbm sağ salm kucğna almayı nasip etsin

tşk ederim cnm hamile değilmişim bütün belirtiler öylesine psikoljkmişmiş sanrm blmyrm ama gebelik yok...kanda baktrdm hasta olmadm ilk defa günüm geçmişdi :((

rabbm sağ salm kucğna almayı nasip etsin

Olsun tatlım canın sağ olsun en azından
bitane evladın var senin o sana biraz teselli
olur bak bebeğin oluyo sorununda yok ve olduğunu
biliyosun çocuğunun :34: Rabbim bir tane daha verir inşallah bende değilimdir
hamiş neyse kısmet bidaki aya bomba gibi girerizz :21:

Son düzenleme:
Olsun tatlım canın sağ olsun en azından
bitane evladın var senin o sana biraz teselli
olur bak bebeğin oluyo sorununda yok ve olduğunu
biliyosun çocuğunun :34: Rabbim bir tane daha verir inşallah bende değilimdir
hamiş neyse kısmet bidaki aya bomba gibi girerizz :21:

cnm benmm tşk ederim ya ilk defa günm geçmşdi sanclrm olmşdu nblm :(
hayırlısı olsunn

sen öle deme ya senin gününe daha var dilerim sen hamilesindir tüm kalbmle söylyrm
rabbim duysun sen iki aylık oldğnda belki ben hamiş kalırım :))

cnm benmm tşk ederim ya ilk defa günm geçmşdi sanclrm olmşdu nblm :(
hayırlısı olsunn

sen öle deme ya senin gününe daha var dilerim sen hamilesindir tüm kalbmle söylyrm
rabbim duysun sen iki aylık oldğnda belki ben hamiş kalırım :))

:16:İnşallah tatlım inşallahhh

biz iki yildan fazladir ugrasiyoruz tatlim fakat olmuyo ilk cocugum olacak ins rabbim nasip ederse

arkadaşlar iğne testini yaptım iğne tamamı siyahlaştı hatta karbonatıda yaptım o da kabardı şimdi idrar testi yapıcam bana sans dileyin...

Back