• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğne ile yapılan hamilelik testi

tatlım yapma böle ya konuyu açan sensin :)))

kızlar regl günümü az önce internetten hesapladım
3 haziran gösteriyo yani 9 gün var bende yaptım
şimdi iğne testini gene bakalım sonuç ne olacak
sabah yazıcam inşallah

kızlar regl günümü az önce internetten hesapladım
3 haziran gösteriyo yani 9 gün var bende yaptım
şimdi iğne testini gene bakalım sonuç ne olacak
sabah yazıcam inşallah

tatlım birbrmze sbh güzel haberler verelim hayırlısıyla :))

okuduklrma göre az bi siyahlaşma değil bayağı bi olckmşş :))

Immm İnşallah hamileyizdir tatlımm da iğne ile
öğrenmiş oluruz doğruluk payı bayaa bi yüksek gibi
görünüyor ama bakalım sabah ola hayır olaa
:1:

ev et canım bayab siyahlaşma olck .benım cok hafıf oldu 4saat beklettım .2kez yaptım onuda sabh namaza kalkınca bakayım dedım bardktn idrarı boşaltırken iğneyıde lavoboya dusurdum gitti delikten :D amann gercı işte kan testınde çıkmDI ZATN.ADET OLMADIM AMA DAHA.NEFES ALIYOSAK HALA UMIT VAR DIYENLERDENİM BİRAZ GALIBA

ev et canım bayab siyahlaşma olck .benım cok hafıf oldu 4saat beklettım .2kez yaptım onuda sabh namaza kalkınca bakayım dedım bardktn idrarı boşaltırken iğneyıde lavoboya dusurdum gitti delikten :D amann gercı işte kan testınde çıkmDI ZATN.ADET OLMADIM AMA DAHA.NEFES ALIYOSAK HALA UMIT VAR DIYENLERDENİM BİRAZ GALIBA

evt cnm öle oluyo bnde 6 gün kalaydı snrm test yapmşdm yoktu bişe erken yapmşsm snrm ama kanda 10 gün kala bişe çıkmamşdı neblm ya negatif deselerde kırmızı kartı yemedn bırkmyz peşini yanlz değilsn bu konda yani :))

evt cnm öle oluyo bnde 6 gün kalaydı snrm test yapmşdm yoktu bişe erken yapmşsm snrm ama kanda 10 gün kala bişe çıkmamşdı neblm ya negatif deselerde kırmızı kartı yemedn bırkmyz peşini yanlz değilsn bu konda yani :))

Bende hiç bişey olmadı tatlım
hamile değilimdir kesin gene bu ay
olmadıysa bidaki aya bomba gibi gircem
eşime keçiboynuzu kürü yapcam kendime bal tarçın
çörek otu

çörek otu

Bende şu çörekotu karışımını araştırdım ama birçok kişi de de kist oluşumuna neden olmuş cesaret edemedim neşemcim bu yüzden nasılsa doğal yollarla hamile kalabiliyoruz diye akışına bıraktım. Allahtan hayırlısı... Hem daha bizim icin süreç çok yeni doktorun verdiği süre bile ancak bu ay doldu. yüreğimiz durmuyor ama bilemiyoruz bizim için neyin hayırlı olduğunu :( Rabbim sabır versin bizlere...

bende denerim insallah ama daha yeni dsük yaptim, 2 aylikken düsdü:( simdi bir ay bekleyip sonra yine deniyecegiz...ozaman insallah denerim..ilk defa düydüm cok ilginc...

Bende iki aylikken düsük yaptim, ama 1 ay mi sirf beklicen dr. 3 ay dedi bana gerci benimki ölmüsdü kürtaj ile alindi.

ben dün yapmıştım iğne testi ni benim iğnede hiç bi değişim olmamış.. hamile olup olmadığımı bilmiyorum henüz.. ama bat geçti :26:

ben dün yapmıştım iğne testi ni benim iğnede hiç bi değişim olmamış.. hamile olup olmadığımı bilmiyorum henüz.. ama bat geçti :26:

ins hamilesindir tatlim benim adet gecen ay 17 gun gecti bu testi yaptim hiç bisey cikmadi sararmadi bile idrar testi yaptim ilkinde cok silik saatler sonra 2. cizgi cikti 2 gun sonra tekrar yaptim yine saatler sonra daha belirgin 2. cizgi cikti kandan gectim negatifti
umarim hamissindir

çörek otu

aynen cnm bndede bişe olması az biraz uçunun rengi değişmişgibiydi yani bişe yok snrm bakalım 2 gün var :))) bana baksana hala umutluyum :)) ateşimde düşdü :))))))))
hayrlsı olsn :))

aynen cnm bndede bişe olması az biraz uçunun rengi değişmişgibiydi yani bişe yok snrm bakalım 2 gün var :))) bana baksana hala umutluyum :)) ateşimde düşdü :))))))))
hayrlsı olsn :))

İnşallah hamileyizdir tatlım az kaldı senin bakalım
ne olacak çok heyecanlandım şimdi:16:

İnşallah hamileyizdir tatlım az kaldı senin bakalım
ne olacak çok heyecanlandım şimdi:16:

bişeylerle ilgilndiğimde felan inan aklmda olmuyo ama kasığım felan ağrıdığnd hycan yapıyrm bide adet olcm diye hazırlıyrmki kndmi çok üzmeyeym :))

bilmym azda olsa umutlym halaa.

şafak doğan güneş :)) adetimde 3 aydır şaşmaz aynı gün olurum :)) hatta erken bile olurum özellikle pazar günleri adet olurdum...şuan çok şükür gelen giden yok :))

adet olmzsam eğer salı günü dr randevum var beklyrm :)) aslnda dışarı çıkarssm test alıp sabah yapsm dyrm ama evde yapılan testle dilim yandıya bu ay yapmk istmyrm ..

sabrdcğm :))

bişeylerle ilgilndiğimde felan inan aklmda olmuyo ama kasığım felan ağrıdığnd hycan yapıyrm bide adet olcm diye hazırlıyrmki kndmi çok üzmeyeym :))

bilmym azda olsa umutlym halaa.

şafak doğan güneş :)) adetimde 3 aydır şaşmaz aynı gün olurum :)) hatta erken bile olurum özellikle pazar günleri adet olurdum...şuan çok şükür gelen giden yok :))

adet olmzsam eğer salı günü dr randevum var beklyrm :)) aslnda dışarı çıkarssm test alıp sabah yapsm dyrm ama evde yapılan testle dilim yandıya bu ay yapmk istmyrm ..

sabrdcğm :))

Allahın izniyle olmayacaksın inşallah canım
ilk hamiş sen olacaksın sonra ben sonra diğer
tüm arkadaşlarımız inşallahhh

Back