- 31 Temmuz 2009
- 778
- 31
- 118
- 35
tatlım yapma böle ya konuyu açan sensin :)))
kızlar regl günümü az önce internetten hesapladım
3 haziran gösteriyo yani 9 gün var bende yaptım
şimdi iğne testini gene bakalım sonuç ne olacak
sabah yazıcam inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tatlım yapma böle ya konuyu açan sensin :)))
sabah yazıcam inşallah
tatlım birbrmze sbh güzel haberler verelim hayırlısıyla :))
okuduklrma göre az bi siyahlaşma değil bayağı bi olckmşş :))
Immm İnşallah hamileyizdir tatlımm da iğne ile
öğrenmiş oluruz doğruluk payı bayaa bi yüksek gibi
görünüyor ama bakalım sabah ola hayır olaa![]()
bilmyrm walla :)) ama nednse heycnlanyrm :))
İnşallah hamişsindir tatlım
tatlım birbrmze sbh güzel haberler verelim hayırlısıyla :))
okuduklrma göre az bi siyahlaşma değil bayağı bi olckmşş :))
ev et canım bayab siyahlaşma olck .benım cok hafıf oldu 4saat beklettım .2kez yaptım onuda sabh namaza kalkınca bakayım dedım bardktn idrarı boşaltırken iğneyıde lavoboya dusurdum gitti deliktenamann gercı işte kan testınde çıkmDI ZATN.ADET OLMADIM AMA DAHA.NEFES ALIYOSAK HALA UMIT VAR DIYENLERDENİM BİRAZ GALIBA
evt cnm öle oluyo bnde 6 gün kalaydı snrm test yapmşdm yoktu bişe erken yapmşsm snrm ama kanda 10 gün kala bişe çıkmamşdı neblm ya negatif deselerde kırmızı kartı yemedn bırkmyz peşini yanlz değilsn bu konda yani :))
Bende hiç bişey olmadı tatlım
hamile değilimdir kesin gene bu ay
olmadıysa bidaki aya bomba gibi gircem
eşime keçiboynuzu kürü yapcam kendime bal tarçın
çörek otu
sabah yazıcam inşallah
bende denerim insallah ama daha yeni dsük yaptim, 2 aylikken düsdüsimdi bir ay bekleyip sonra yine deniyecegiz...ozaman insallah denerim..ilk defa düydüm cok ilginc...
ben dün yapmıştım iğne testi ni benim iğnede hiç bi değişim olmamış.. hamile olup olmadığımı bilmiyorum henüz.. ama bat geçti :26:
Bende hiç bişey olmadı tatlım
hamile değilimdir kesin gene bu ay
olmadıysa bidaki aya bomba gibi gircem
eşime keçiboynuzu kürü yapcam kendime bal tarçın
çörek otu
ben dün yapmıştım iğne testi ni benim iğnede hiç bi değişim olmamış.. hamile olup olmadığımı bilmiyorum henüz.. ama bat geçti :26:
aynen cnm bndede bişe olması az biraz uçunun rengi değişmişgibiydi yani bişe yok snrm bakalım 2 gün var :))) bana baksana hala umutluyum :)) ateşimde düşdü :))))))))
hayrlsı olsn :))
İnşallah hamileyizdir tatlım az kaldı senin bakalım
ne olacak çok heyecanlandım şimdi![]()
bişeylerle ilgilndiğimde felan inan aklmda olmuyo ama kasığım felan ağrıdığnd hycan yapıyrm bide adet olcm diye hazırlıyrmki kndmi çok üzmeyeym :))
bilmym azda olsa umutlym halaa.
şafak doğan güneş :)) adetimde 3 aydır şaşmaz aynı gün olurum :)) hatta erken bile olurum özellikle pazar günleri adet olurdum...şuan çok şükür gelen giden yok :))
adet olmzsam eğer salı günü dr randevum var beklyrm :)) aslnda dışarı çıkarssm test alıp sabah yapsm dyrm ama evde yapılan testle dilim yandıya bu ay yapmk istmyrm ..
sabrdcğm :))