İğne ile yapılan hamilelik testi

oezlemm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2009
305
33
118
Fransa
merhabalar
kizlar bugun bi fransiz sitesinde eskiden fas'li kadinlarin hamileliklerini nasil ogrendigini yazan bir yazi okudum ve sizlerle paylasmak istiyorum

ihtiyacimiz olan magzemeler
1 cam veya plastik bardak
1 hiç kullanilmamis metal gri renk igne
ve bardagin agzini kapatmak için kapak yada aluminyum folyo

yapilisi

bardagin içine idrarimizi yapiyoruz igneyi icine atiyoruz agzini kapatip hiç dokunmadan 8 saat karanlik bi yerde bekletiyoruz

8 saat sonunda igne ayni renkteyse hamile degilsiniz ama siyahlasmis yada kuflenmis gibiyse hamilesiniz demekmis

ben denedim ama daha 8 saatim dolmadi sonuclari sabah yazarim

denemekle ne kaybedecegiz ki

ALLAH isteyen herkeze bebek nasip etsin

sonucu yazmaya firsatim olmadi benim igne ayni renkte cikti sararma yada kuflenme olmadi adetim 12 gun gecmisti bu sabah hamilelik testi yaptim negatif cikti

ee baska yapan yokmu kizlar

bende denerim insallah ama daha yeni dsük yaptim, 2 aylikken düsdü simdi bir ay bekleyip sonra yine deniyecegiz...ozaman insallah denerim..ilk defa düydüm cok ilginc...

bende denerim insallah ama daha yeni dsük yaptim, 2 aylikken düsdü simdi bir ay bekleyip sonra yine deniyecegiz...ozaman insallah denerim..ilk defa düydüm cok ilginc...

uzuldum canim ins bir an once alirsin kucagina melegini bizde iki yildir ugrasiyoruz ama bende ne dusuk nede baska bir hamilelik olmadi hic bir zaman goremedim cift cizgiyi

al bendende o kadar bende 4.5 yıldır bir kere bile görmedim çift çizgiyi aşılama yaptırdım cuma günü bu testi mutlaka deneyeceğim teşekkürler canım.

ben denedim siyahlaştı yani karardı ne kadar doğruluğu var bilmiyorum ama bakalımmmmm cuma günü kan testi yaptırıcam ::)

hamile bir arkadaşımız bizim için denese doğruluk derecesini görürdük aslında çok merak ettim :)) hamile değilim bata 13 güm varda merak ediyrm:)) bat yaklaşnca bende denerim

hamile olan biri denesin yaaa ne olucak mayıs ayı hamiişlerine bir söyleyeyim yapsın birisi :)

ben denedim siyahlaştı yani karardı ne kadar doğruluğu var bilmiyorum ama bakalımmmmm cuma günü kan testi yaptırıcam ::)

canım inş bu testin doğruluk payı %100 dür.
inş gebesindir bende yapıcam bu testi adet günüm yaklaşsın.
ama ben birde şunu düşünüyorum idrardaki asit iğneyi karartabilir gebeykende asit çoğalırmı onu bilemiyorum.

Nagihancım canım inşallah hamilesindir
inan hamileysen kendim hamile olmış gibi
sevinirim Allaha emanetsin canım

al bendende o kadar bende 4.5 yıldır bir kere bile görmedim çift çizgiyi aşılama yaptırdım cuma günü bu testi mutlaka deneyeceğim teşekkürler canım.

ins canim hamilesindir ben hala adet gunumu bekliyorum 15 gun oldu gecikeli dun kanda baktirdim negatif moralim acayip bozuk

çok ilginçmiş
aslında bi hamile bulup ona yaptırmak lazım
sonucun netliği kesinleşir

n,iye bu kadar uğraşıyosunuz alın bı ıdrar tahlılı rahatlayın

estoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

estoş ben seni nerelerde arayıp nerelerde buluyorum Allah gozünü doyursun accıkta biz olmayanlara hayır duası et da

bu arada tüm hamile fıstıklar :81::81::81::81::81::81::81::81::81:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…