bende denerim insallah ama daha yeni dsük yaptim, 2 aylikken düsdüsimdi bir ay bekleyip sonra yine deniyecegiz...ozaman insallah denerim..ilk defa düydüm cok ilginc...
ben denedim siyahlaştı yani karardı ne kadar doğruluğu var bilmiyorum ama bakalımmmmm cuma günü kan testi yaptırıcam ::)
ben denedim siyahlaştı yani karardı ne kadar doğruluğu var bilmiyorum ama bakalımmmmm cuma günü kan testi yaptırıcam ::)
al bendende o kadar bende 4.5 yıldır bir kere bile görmedim çift çizgiyi aşılama yaptırdım cuma günü bu testi mutlaka deneyeceğim teşekkürler canım.
merhabalar
kizlar bugun bi fransiz sitesinde eskiden fas'li kadinlarin hamileliklerini nasil ogrendigini yazan bir yazi okudum ve sizlerle paylasmak istiyorum
ihtiyacimiz olan magzemeler
1 cam veya plastik bardak
1 hiç kullanilmamis metal gri renk igne
ve bardagin agzini kapatmak için kapak yada aluminyum folyo
yapilisi
bardagin içine idrarimizi yapiyoruz igneyi icine atiyoruz agzini kapatip hiç dokunmadan 8 saat karanlik bi yerde bekletiyoruz
8 saat sonunda igne ayni renkteyse hamile degilsiniz ama siyahlasmis yada kuflenmis gibiyse hamilesiniz demekmis
ben denedim ama daha 8 saatim dolmadi sonuclari sabah yazarim
denemekle ne kaybedecegiz ki
ALLAH isteyen herkeze bebek nasip etsin
n,iye bu kadar uğraşıyosunuz alın bı ıdrar tahlılı rahatlayın
kıs sen hazır hamilesin yapsana doğru mu değil mi biz de öğrenek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?