İğne ile yapılan hamilelik testi

geç oldu nete girmedim uzun zamandır....bu testte foss! çıktı bende kapkara olmuştu iğne ama hamile değilim malesef

Ben de denedim bugün bu testi. BAT'a daha 10 gün var ama o sürede birkaç kez yineleyeceğim testi. Bugünkü sonucum şuydu; iğnenin renginde bir koyulaşma var, parlaklık gitmiş ve uçlara doğru da hafif bir siyahlık söz konusu... Gün aşırı aynı saatte uygulamayı düşünüyorum ben kızlar. Bakalım ümit işte, deneyip göreceğiz

Karbonat testinin de güvenirliği zayıf olabilir ama onu da şu şekilde anlayabiliriz, kendi idrarımızı ara ara takip ederek. Gün aşırı mesela. Benim henüz kabaran bir sonucum olmadı, ama kabarırsa da ümidim olacak çünkü diyeceğim ki "İdrarım bu güne kadar hiç kabarmadı ama şimdi kabardı, demek ki hamile olabilirim." diyeceğim. Yani bunu da ancak rutin olarak kendi idrarımızı takip ederek bir varsayıma varabiliriz diye düşünüyorum...

Son düzenleme:
kızlar az önce bende yaptım bu testi adet olmama 4 gun var bakalımmm 8 saat sonra ne olur yazarım sizeee...

bende son iki hamileliğimde yaptım ve inanıyorum doğuluguna :)
en azından bende doğru çıktıgını düşünüyorum.

birkaç gün önce yaptım koyulaşmıştı iğnenin rengi.
test de pozitifti.
inşallah Rabbim sizin de gönlünüze göre verir

Son düzenleme:
kızlar sanırım fransızlara göre ben hamile değilimm.. iğnede hiç bi değişiklik olmadıııı...:))))))))

Güncelleyelim bari bu yönetimi kızlar...
Bakalım BAT yaklaşınca yapacağım tekrardan

Benim reglime 7 gun var bugun yaptım karardı Çalışmalara başlamıştık inşallah hadi Allah hepimize versin...

Kızlar bende yaptım bakalım adetime 2 gün var gece sonuçları paylaşırım sizinle

Kizlar merhaba yorumlarinizi okudum dayanamadim bende yaptim ama cok beklemedim 5 saat bekledim heycandan normal dikis ignesi kulandim ben ve karardi normalde parlakti sildim sildim cikmadi sizce hamis olabilirmiyimm adetime 7 gun. Var daha once test yaptim ama negatifti bakin bu sekilde oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…