• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğne ile yapılan hamilelik testi

Kızlar bende bu sabah ilk idrarımla yaptım
henüz üzerinden 6 saat geçti ama iğnede hiç bi
leke yok çünkü hamile değilim adetimin 16. günü

Son düzenleme:
pardon günü yazmissin görmemissim

Bat 5-7 haziran canım işte merak ednelerin
içi rahatlasın diye bende yaptım hamile değilim
yani en azından şimdi değilim ama hamile arkadaşlarımız
yapmış ve paslanmış gibi olmuş iğne umarım işe yarar tatlım

benim bata bi hafta var(28 mayis) aslinda hormonlarda benim sorun var hamile olma ihtimalim cok az 6 ay önce düsük yasadim. ama bir umut iste :))) denemek icin cok mu erken ki

benim bata bi hafta var(28 mayis) aslinda hormonlarda benim sorun var hamile olma ihtimalim cok az 6 ay önce düsük yasadim. ama bir umut iste :))) denemek icin cok mu erken ki

Dene bakalım canım denemekten bişey kaybetmezsin
ama bence yarın sabah ilk idrarınla dene

Dene bakalım canım denemekten bişey kaybetmezsin
ama bence yarın sabah ilk idrarınla dene

tatlım daha çok varmiş senin zaten :)) benim bir hafta var denesm çıkarmıki :)10 gün önce kanda çıkmadı zaten :)))idrarda çıkmışdı silik çizgi anlamamşdm:))

ama iki gündr çok halsizim uyku halindym ya yne umutlanyrm snrm :((

evde iğnede yokki:))

tatlım daha çok varmiş senin zaten :)) benim bir hafta var denesm çıkarmıki :)10 gün önce kanda çıkmadı zaten :)))idrarda çıkmışdı silik çizgi anlamamşdm:))

ama iki gündr çok halsizim uyku halindym ya yne umutlanyrm snrm :((

evde iğnede yokki:))

:9: hemen koş bebeğim bi iğne al gel
bu test doğru çıkarsa tüm kadınlar artık
idrar testlerini bırakıp iğneye hücum eder :16:
yap bakalım tatlım belki çıkar ben ilk hamileliğimde
adete 4 gün varken kanta çıkmıştı

ilğin ıcın tesekkurr edrız

kizlar bu konuyu ben actim o yuzden bazi bilgiler daha ekleyeyim yumurtlama gununden 12 gun sonra gunun istediginiz saatinde yapila biliyor bu test simdilik dogruluk payi yuksek

kizlar bu konuyu ben actim o yuzden bazi bilgiler daha ekleyeyim yumurtlama gununden 12 gun sonra gunun istediginiz saatinde yapila biliyor bu test simdilik dogruluk payi yuksek

hımm dün yaptım erken yapmışım o zaman.
ayın 23ünde yapmam gerekiyor ama iğnede yer yer kararmalar oldu bide 23ünde deneyim bakayım sonucu yazarım buraya:1:

benımd ebugun 12.gun asılamadan sonra ama cesret edıp yaapmıyorum cuma test gunum perş gece yaaprım artık :D

benımd ebugun 12.gun asılamadan sonra ama cesret edıp yaapmıyorum cuma test gunum perş gece yaaprım artık :D

merhaba kızlar yazılarınızı okudum, dayanamayıp yazmak ıstedım bende hamıleyım, ve bu iğne testını daha önce duymustum ve yaptım, ben akşam ıdrarınla yaptım sabah baktım, iğne kararmıstı sımsıyah olmustu, işinize yararsa dıye yazayım dedım.

hamile değilim ama bi deneyim bakalım..
bide oğluma deneyim:)))
bakalım o zaman ortaya çıkar doğruluğu..
karbonat testi vardı bi tane..
çoluk çoçuk kocalar kadınlar herkez hamile çıkıyodu:1:
ona benzemesinde
(merak edenler için idrarına 1 kaşık karbonat atıyosun kabarırsa hamileymişsin güya)
hiç denemeyin tamamen palavra.....denenmiştir:27:

bugün benim bu testi sabah ilk idrarımla yapmam gerekiyordu unutmuşum
şimdi yapsam olur herhalde gerçi neye dayanarak yapcaksam yumurtam çatlamamış bile.

bende denerim insallah ama daha yeni dsük yaptim, 2 aylikken düsdü:( simdi bir ay bekleyip sonra yine deniyecegiz...ozaman insallah denerim..ilk defa düydüm cok ilginc...

Arkadaşım geçmiş olsun, daha yeni düşük yaptım demişsin dr.ların da önerisine göre en az 5-6 ay beklenmeli tekrar hamilelik için deniliyor. Çok kısa süre içinde denemeyin bence, vücudun kendine gelsin öncelikle . İnşallah bu sefer sağlıkla kucağına alırsın

bugün benim bu testi sabah ilk idrarımla yapmam gerekiyordu unutmuşum
şimdi yapsam olur herhalde gerçi neye dayanarak yapcaksam yumurtam çatlamamış bile.

nerden biliyorsun canim yumurtanin catlamadigini doktorami gittin benim yumurtamda gec catliyo adet gunun 30 gunden fazlayasa gec catlamasi normal

Back