Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar bende bu sabah ilk idrarımla yaptım
henüz üzerinden 6 saat geçti ama iğnede hiç bi
leke yok çünkü hamile değilim adetimin 16. günü
canim senin adetine kac gün var senin
bende merak ettim ya acaba azda olsa gerceklik payi varmi
pardon günü yazmissin görmemissim
Bat 5-7 haziran canım işte merak ednelerin
içi rahatlasın diye bende yaptım hamile değilim
yani en azından şimdi değilim ama hamile arkadaşlarımız
yapmış ve paslanmış gibi olmuş iğne umarım işe yarar tatlım
benim bata bi hafta var(28 mayis) aslinda hormonlarda benim sorun var hamile olma ihtimalim cok az 6 ay önce düsük yasadim. ama bir umut iste :))) denemek icin cok mu erken ki
evet haklisin yarin sabah yapayim. ne kadar cok denek olursa gecerliligi o kadar kesinlesir :))))Dene bakalım canım denemekten bişey kaybetmezsin
ama bence yarın sabah ilk idrarınla dene
Dene bakalım canım denemekten bişey kaybetmezsin
ama bence yarın sabah ilk idrarınla dene
tatlım daha çok varmiş senin zaten :)) benim bir hafta var denesm çıkarmıki :)10 gün önce kanda çıkmadı zaten :)))idrarda çıkmışdı silik çizgi anlamamşdm:))
ama iki gündr çok halsizim uyku halindym ya yne umutlanyrm snrm(
evde iğnede yokki:))
Bat 5-7 haziran canım işte merak ednelerin
içi rahatlasın diye bende yaptım hamile değilim
yani en azından şimdi değilim ama hamile arkadaşlarımız
yapmış ve paslanmış gibi olmuş iğne umarım işe yarar tatlım
kizlar bu konuyu ben actim o yuzden bazi bilgiler daha ekleyeyim yumurtlama gununden 12 gun sonra gunun istediginiz saatinde yapila biliyor bu test simdilik dogruluk payi yuksek
benımd ebugun 12.gun asılamadan sonra ama cesret edıp yaapmıyorum cuma test gunum perş gece yaaprım artık![]()
bende denerim insallah ama daha yeni dsük yaptim, 2 aylikken düsdüsimdi bir ay bekleyip sonra yine deniyecegiz...ozaman insallah denerim..ilk defa düydüm cok ilginc...
bugün benim bu testi sabah ilk idrarımla yapmam gerekiyordu unutmuşum
şimdi yapsam olur herhalde gerçi neye dayanarak yapcaksam yumurtam çatlamamış bile.