- 31 Temmuz 2018
- 1.523
- 994
- 53
Adet mi oldun canım tüh ya benim adetim bitti tekrar başladık klomene pzt kontrol var tekrar iğne olucam bakalımMeraba canım. Malesef olmadı benim. Sen ne yaptın ?
Hiç sorma ya dün oldum. Erken oldum bide neyse iyi oldu erkenden ümidimi kesmiş oldum. Bugun gittim bende başladık yeniden hayırlısıyla ikimizde bu ay tuttururuz inşaAllah :)) bu sefer gonal f yapmayalaım dedi bana puregon iğne verdi ona başlicam bugun inşaAllah uygun olursada sonuca göre aşılama olcak galiba bu defa. Pes etmemeye çalışıyorum çok düşündüm sabah gitmeden gitmesemmi bu ay dinlensemmi diye çok yorulmuşuz gerçekten. Ama sonra yapma dedim bu defada dene dedim sonrasına sonra bakarım artıkAdet mi oldun canım tüh ya benim adetim bitti tekrar başladık klomene pzt kontrol var tekrar iğne olucam bakalım
İnşallah olır inşallah ben tekrar klomen istedim aşılama istemedim en szından 2 kere deniyim dedim sonra belki 1 ay ara verip aşılama denerim sen özelde mi yaptırıyorsun aşılamanı yürek yorgunluğu çok fazlaHiç sorma ya dün oldum. Erken oldum bide neyse iyi oldu erkenden ümidimi kesmiş oldum. Bugun gittim bende başladık yeniden hayırlısıyla ikimizde bu ay tuttururuz inşaAllah :)) bu sefer gonal f yapmayalaım dedi bana puregon iğne verdi ona başlicam bugun inşaAllah uygun olursada sonuca göre aşılama olcak galiba bu defa. Pes etmemeye çalışıyorum çok düşündüm sabah gitmeden gitmesemmi bu ay dinlensemmi diye çok yorulmuşuz gerçekten. Ama sonra yapma dedim bu defada dene dedim sonrasına sonra bakarım artık
Evet kuzum. Nasib olursa yani yapılacak. Yürek ruh beden komple yorgunuz Tabi tabi dene inşşşşaAllahh tutunurlar inşaAllaaaahhh. Günde bir mi içiyosunİnşallah olır inşallah ben tekrar klomen istedim aşılama istemedim en szından 2 kere deniyim dedim sonra belki 1 ay ara verip aşılama denerim sen özelde mi yaptırıyorsun aşılamanı yürek yorgunluğu çok fazla
Gümde 2 içtim bitti şimdi soran iğnede inş Benin bu işten umudum yok ama deniyoruz işte aşılama bi tık önde sana ne zaman yapılacak aşılamaEvet kuzum. Nasib olursa yani yapılacak. Yürek ruh beden komple yorgunuz Tabi tabi dene inşşşşaAllahh tutunurlar inşaAllaaaahhh. Günde bir mi içiyosun
Ya öyle diyolar tabi şansı yüzde 15 filan arttırıyormuş inşaAllah. Ben işte düne kadar bekliyodum hamile kaldımmı diye demişti bana da doktor yapalımmı aşılama bende şimdilik kalsın demiştim tamam olmazsa diğer ay yaparız demişti ve dün hasta oldum işte bugunde puregona başladık. Yumurtaları bi büyütelim ikiden fazla yumurta olmazsa yaparım aşılama dedi oda tahmini anca 10 gün sonraya falan denk gelir. Çoğul gebelik riskinden dolayı ikiden fazla olursa riskede girmem diyo. E tabi bende girmemde bi yandanda zaten olmuyo diye düşünüp Allah ne verdiyse yapsın üç beş farketmez diye gaza geliyorumGümde 2 içtim bitti şimdi soran iğnede inş Benin bu işten umudum yok ama deniyoruz işte aşılama bi tık önde sana ne zaman yapılacak aşılama
Ya belli bi zamandan sonra gerçekten yeni bişey denerken bile içten içe umudu kalmıyo artık insanın yine olmicak biliyoum filan diyosun ama bi yandanda kimisi klomenle ikincide üçüncüde oluyo diyo kimisinde baska sorun var vs. Yani neden olmadığına bağlı olarak herkes aynı sonucu almıyo tabi. Mesela ben klomende kullandım iğne de simdi yine iğne. Ama normal şartlarda da yumurtam oluyoda büyüyoda çatlıyoda herşeyde güzel ama olmuyo. E ben bunlar olduğu halde klomen iğne vs kullanıyorum niye bir değil iki yumurta olsun diye heralde Tek kötü görünen kan tahlilinde amh ve fsh sonucum. Esimdede gayet güzel sonucları. Yani engel olan ne bilmiyorum :) kader kısmet nasib zaman vakit artık ne dersek adına. Bazende diyorumki bisey engelliyo ama ney bilsem keske filan. Hsg çekilmedim sadece onunda aciliyeti olmadığını söylemişti doktorum halende demiyo çekelim diye bak bugun sorcaktım unutmuşum başladık bile tedaviye Yani Allah zamanı geldiğinde hepimizin yüzünü güldürecek inşaAllah inanıyorum. İmtihanımız belkide. Sende umutlu ol boşvermeye çalış ben bu ay artık öyle yapmak için elimden geleni yapcam her aklıma geldiğinde baska seyle uğraşcam oyun oynicam baska bisey okiycam bişey izlicem çamaşır yıkıcam temizlik yapıcam filanGümde 2 içtim bitti şimdi soran iğnede inş Benin bu işten umudum yok ama deniyoruz işte aşılama bi tık önde sana ne zaman yapılacak aşılama
Ya belli bi zamandan sonra gerçekten yeni bişey denerken bile içten içe umudu kalmıyo artık insanın yine olmicak biliyoum filan diyosun ama bi yandanda kimisi klomenle ikincide üçüncüde oluyo diyo kimisinde baska sorun var vs. Yani neden olmadığına bağlı olarak herkes aynı sonucu almıyo tabi. Mesela ben klomende kullandım iğne de simdi yine iğne. Ama normal şartlarda da yumurtam oluyoda büyüyoda çatlıyoda herşeyde güzel ama olmuyo. E ben bunlar olduğu halde klomen iğne vs kullanıyorum niye bir değil iki yumurta olsun diye heralde Tek kötü görünen kan tahlilinde amh ve fsh sonucum. Esimdede gayet güzel sonucları. Yani engel olan ne bilmiyorum :) kader kısmet nasib zaman vakit artık ne dersek adına. Bazende diyorumki bisey engelliyo ama ney bilsem keske filan. Hsg çekilmedim sadece onunda aciliyeti olmadığını söylemişti doktorum halende demiyo çekelim diye bak bugun sorcaktım unutmuşum başladık bile tedaviye Yani Allah zamanı geldiğinde hepimizin yüzünü güldürecek inşaAllah inanıyorum. İmtihanımız belkide. Sende umutlu ol boşvermeye çalış ben bu ay artık öyle yapmak için elimden geleni yapcam her aklıma geldiğinde baska seyle uğraşcam oyun oynicam baska bisey okiycam bişey izlicem çamaşır yıkıcam temizlik yapıcam filan
İyi yapmışsın iğneyle daha kontrollü oluyo. Ya bide bana beklede demedi hatta benim doktoruma ben basladığımda üç ay önce filan direk önce hsg çekilcem diye söliyim dedim bi önceki geçici gittiğim doktor hem rahim seklim kalp gibiymis ondan dolayı mutlaka çektir sen demişti e bende buna anlattım baktı evett dedi kalp gibide değilde çift rahime benzer ama değilde filan dedi ve istersen çekelim sen bilirsin ama hani ben acil öle yapalım demiyorum bide çekersek bi ay boşa gider tedavi veremem falan diyince illede çekelimde demeyince ben yine gaza geldim iyi dedim tedaviye devam. Yani arrık bu ayda aşılamayı deniyim bakim Allah nasib ederde inşaAllah tutarsa hiç gerek kalmaz. Olmadı çektirirm artık oda aklımdan çıkar. Ne zmaandır deniyosun bacımHsg için beni de bekletiyo doktorum. "Önce iğneli yumurta takibi deneyeceğiz, olmazsa sonrasında rahim film çekeceğiz, durduk yere radyasyon almaya gerek yok" dedi. Ben klomen de kullanmadım. Direkt gonal f 75iu ile başladık.
İyi yapmışsın iğneyle daha kontrollü oluyo. Ya bide bana beklede demedi hatta benim doktoruma ben basladığımda üç ay önce filan direk önce hsg çekilcem diye söliyim dedim bi önceki geçici gittiğim doktor hem rahim seklim kalp gibiymis ondan dolayı mutlaka çektir sen demişti e bende buna anlattım baktı evett dedi kalp gibide değilde çift rahime benzer ama değilde filan dedi ve istersen çekelim sen bilirsin ama hani ben acil öle yapalım demiyorum bide çekersek bi ay boşa gider tedavi veremem falan diyince illede çekelimde demeyince ben yine gaza geldim iyi dedim tedaviye devam. Yani arrık bu ayda aşılamayı deniyim bakim Allah nasib ederde inşaAllah tutarsa hiç gerek kalmaz. Olmadı çektirirm artık oda aklımdan çıkar. Ne zmaandır deniyosun bacım
Çok çok haklısın ama gelde bunları uygula vende aynı düşünüyorum neden olmuyo benim eşimin sperm dayısı az çıktı ama doktorlar bu sonuç bize yeterli dedi bende bi sorun yok aslomda aşılamadan önce istiyorlar hsg ben çektirdim içimde kalmasın dedim temiz çıktı şükür iite zaten büyüyüp Çatlı’yo boşuna bunkadar hormon diyorum ama denemedende olmuoy çok zor süreçler Allah yardım etsin bi an önce kavuşalım bebişlere kasıklarım ağrımaya başladı büyüyo yumurtalar yarımda iğnemi vurulup beklerim artık inşallah sende bi sorun çıkmaz da olırsun aşılamanıYa belli bi zamandan sonra gerçekten yeni bişey denerken bile içten içe umudu kalmıyo artık insanın yine olmicak biliyoum filan diyosun ama bi yandanda kimisi klomenle ikincide üçüncüde oluyo diyo kimisinde baska sorun var vs. Yani neden olmadığına bağlı olarak herkes aynı sonucu almıyo tabi. Mesela ben klomende kullandım iğne de simdi yine iğne. Ama normal şartlarda da yumurtam oluyoda büyüyoda çatlıyoda herşeyde güzel ama olmuyo. E ben bunlar olduğu halde klomen iğne vs kullanıyorum niye bir değil iki yumurta olsun diye heralde Tek kötü görünen kan tahlilinde amh ve fsh sonucum. Esimdede gayet güzel sonucları. Yani engel olan ne bilmiyorum :) kader kısmet nasib zaman vakit artık ne dersek adına. Bazende diyorumki bisey engelliyo ama ney bilsem keske filan. Hsg çekilmedim sadece onunda aciliyeti olmadığını söylemişti doktorum halende demiyo çekelim diye bak bugun sorcaktım unutmuşum başladık bile tedaviye Yani Allah zamanı geldiğinde hepimizin yüzünü güldürecek inşaAllah inanıyorum. İmtihanımız belkide. Sende umutlu ol boşvermeye çalış ben bu ay artık öyle yapmak için elimden geleni yapcam her aklıma geldiğinde baska seyle uğraşcam oyun oynicam baska bisey okiycam bişey izlicem çamaşır yıkıcam temizlik yapıcam filan
İnşaAllah gerek bile kalmaz Allahın izniyle. MaaşAllah görünürde pek bi engelde yok olur çok geçmeden inşaAllah canım hem çooook zamanda olmamıs bence tutturursun :))5-6 ay denedik biz. Olmayınca yaştan dolayı oyalanmayıp soluğu doktorda aldım. Her şey gayet yeterli düzeyde iyiymiş. Eşimde de sorun yok. Değerler iyiyken rahim filmi için acele etmeyelim 1 ay kaybetmeyelim dedi doktor. İlk iğnelerimi oluyorum işte bugün 5.yi olup yarın kontrole gidicem. Bu ay tutmazsa 1 ay daha deneyip sonra rahim filmini çekelim diyoruz.
İyi yapmıssın çıkmış aklından en azından acaba orsamı sorun var diye düşünmezsin. İnşaAllah bakalım heycanlıyım yine bende aşılama olayı için :))Çok çok haklısın ama gelde bunları uygula vende aynı düşünüyorum neden olmuyo benim eşimin sperm dayısı az çıktı ama doktorlar bu sonuç bize yeterli dedi bende bi sorun yok aslomda aşılamadan önce istiyorlar hsg ben çektirdim içimde kalmasın dedim temiz çıktı şükür iite zaten büyüyüp Çatlı’yo boşuna bunkadar hormon diyorum ama denemedende olmuoy çok zor süreçler Allah yardım etsin bi an önce kavuşalım bebişlere kasıklarım ağrımaya başladı büyüyo yumurtalar yarımda iğnemi vurulup beklerim artık inşallah sende bi sorun çıkmaz da olırsun aşılamanı
Aynen öyle canım aşılama çok heyecanlı ya ben sırf o yüzden istemiyorum ona çok Ümit bağlarım olmazsa diye inşallah senn tutarda bizede umut olurİyi yapmıssın çıkmış aklından en azından acaba orsamı sorun var diye düşünmezsin. İnşaAllah bakalım heycanlıyım yine bende aşılama olayı için :))
Bebis var mi canımMrh bende iğne kullaniyirum şuan iğnenin 4. Günü dr kontrolüne gittim yumurtalarım hepsi gelişmişti dr dozunu azapları pazartesi tekrar gel dedi bugün ilişki önerdi hatta ikiz ve uahut üçüz gebeliğe hazırlanın dedi sevinsemmi aglasammi bilemedim
Bende korkuyorum ama napiyim umut dünyası Rabbime dua ediyorum işte kendim ve hepimiz için :)) tutarmı tutar yaa tabiki umut olmazmı biri hamile kalınca burdan okuyorum havalara uçuyorum tanımasamda mutluluk paylaşmak güzel burda :))Aynen öyle canım aşılama çok heyecanlı ya ben sırf o yüzden istemiyorum ona çok Ümit bağlarım olmazsa diye inşallah senn tutarda bizede umut olur
Kesinlikle öyle ya inşallah tutar senn haberinde seviniriz rahat olmaya çalış herşey beyinde biliyosun bu ay önemli senn için bide fiystı nedir aşılamanınBende korkuyorum ama napiyim umut dünyası Rabbime dua ediyorum işte kendim ve hepimiz için :)) tutarmı tutar yaa tabiki umut olmazmı biri hamile kalınca burdan okuyorum havalara uçuyorum tanımasamda mutluluk paylaşmak güzel burda :))
Valla bilmiyorumKesinlikle öyle ya inşallah tutar senn haberinde seviniriz rahat olmaya çalış herşey beyinde biliyosun bu ay önemli senn için bide fiystı nedir aşılamanın
Vardır canım genelde iğnelerle birlikte 2 bini buluyor ortalama olsun inşallah tutar doktorun daha iyi bilir tabi belki ona gerek duymuyordur doğal yolla olır diyeValla bilmiyorumbenim doktor sonraki aşamaları önden konusmaktan pek hoşlanmıyo ben simdiden aşılama diye ağzımı açtım o direk dur bi yumurtaları büyütelim diye tıktı ağzıma Halbuki ben uzuuun uzun konusurz nedir ne değildir diye şey etmiştim ama neyse artık biz eşimle tahmini şukadardır filan diye düşünüp o niyetle gittik yani ne çıkarsa artık borç harç kart neyse bakcaz çaresine Allahn izniyle :))) ama atıyorum sadece aşılama işlemi 1.500 vardır heralde dimi bilen varsa ortalama yazsın
Tutar bencede okadar. Yok kuzum ya aslında son denememizin sonunda çatlatma daha yapmamıstık sordu aşılama ekliyelimmi tedavine dedi. Bende o an sorunca maddi hazırlık filan da yok bi an bilemedim bu ay olmaz heralde hocam dedim tamam dedi olmazsa diğer ay yaparız. Diğer ay dediği simdiki işte. Onun için hemen sormuştum dün gittiğimde. Oda dedi dur bi yumurtaları büyütelim edelim iişte çoğuk gebelik riskini anlatır hep bana üç yumurta olursa riske giremeyiz yapmayız filan diyo en fazla iki olursa ikix riski alırız yaparım aşılamanı diyo artık hayırlısıVardır canım genelde iğnelerle birlikte 2 bini buluyor ortalama olsun inşallah tutar doktorun daha iyi bilir tabi belki ona gerek duymuyordur doğal yolla olır diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?