• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kuzum ben korunmayı ilk bıraktığımda tahlillerimi yaptırdım hani bu kızamık vs vs bitakım seylere bakılıyoya onlarla birlikte genel kan sayımı vitaminler demir falan hepsi bakıldı eksikleri kullandım. Tabi üzerinden bir sene geçince hamile kalamayınca tekrar doktora gidince tekrardan demir d vit b12 genel kan sayımı vs. İşte bu hormon tahlilleri fsh tsh vs hepsi yapıldı. Demir ve d vit eksikliği var bende onlarıda kullandım. Şuanki durumumda eksikler tamamlandı mı henüz bilmiyorum 5-6 ay kadar olduğu için yeniden hepsini yaptırmaya karar verdik ama ne zaman yaptırabilirim bilmiyorum tabi.

Daha önce eksikliği görülmüş. Demek ki azalabiliyor. Eksik olmasa bile kullan bence. Hele kış aylarında mutlaka kullanılması öneriliyo zaten d vitaminin. Türkiye'de ev-iş temposundan dolayı eksikliği en çok görülen vitaminmiş. Ben yazın da pek güneş sevmediğim için ara ara kullanıyodum. Şimdi son 3 aydır multivitamin içinde sürekli kullanıyorum.

Daha önce eksikliği görülmüş. Demek ki azalabiliyor. Eksik olmasa bile kullan bence. Hele kış aylarında mutlaka kullanılması öneriliyo zaten d vitaminin. Türkiye'de ev-iş temposundan dolayı eksikliği en çok görülen vitaminmiş. Ben yazın da pek güneş sevmediğim için ara ara kullanıyodum. Şimdi son 3 aydır multivitamin içinde sürekli kullanıyorum.
Evet. Benim d vit ve demir ciddi eksik cıkıyo malesef genelde de. Yaptırayım yeniden bakayım ne alemdeler pifff

Back