- 1 Temmuz 2022
- 103
- 65
- 13
- 37
- Konu Sahibi elifveselin
-
Haklısınız cidden toksik insanlar ne çokmuş bu olayla görmüş oldum. Ne halleri varsa görsünler inanın umrumda değil artık alsın teoe tepe kullansın benimkini çünkü gözümden düştü kendini yok etti bendeBal gibi oyuna gelmişsiniz
Bunu yapan bizzat diğer kadın
Ambulansla onla bunla adamı tekrar kendine çekmek istemis ve başarmış gibi
Sevgilinize gelince tam bir süzme
İki yılda sizi taniyamadiysa şüphe ediyorsa salın ipini gitsin
Hiç muhatap olmayın gezin tozun hayatınıza bakın bırakın kendi pisliklerinde boğulsunlarHaklısınız cidden toksik insanlar ne çokmuş bu olayla görmüş oldum. Ne halleri varsa görsünler inanın umrumda değil artık alsın teoe tepe kullansın benimkini çünkü gözümden düştü kendini yok etti bende
İnanın zamanima yazık tabiki ugrassam herşeyi yaparım canlarını da fena yakarım ama değer mi kötüler değişir mi. 34 yıllık ömrümde öğrendiğim en büyük ders kimseyi değiştiremezsin ve bişey yaparken yaptığın şey o zamana o emeğe değer mi ikisine de degmezler. Demiştim ya kendime ait güzel bir hayatım var intikam mı en büyük intikam unutup yok sayıp yoluna devam etmek bence. Öyle yapacağım teşekkür ederim güzel yorumunuza sevgilerNasıl böyle rahat durabiliyorsunuz kendinize yedirmeyin bunu lütfen!! Şikayette bulunun avukat tutun hacker bulun birseyler yapın konunun zamanla unutulmasını beklemeyin./
Zamanla dahada cok yıpranacaksınız size söyleyim..
Kadının yakasına yapısın madem bukadar eminsin benim olduğuma okadar hastanelik olacak bir durum var ismide ver ne yazdığınıza göster yapamıyorsan birsey saklıyorsundur diyede sıkıstırırdım .
Ben burdayım kendimden emin bir şekilde.
Yüzlerine vurun kim olduğunu öyle rahat dolaşmasınlar ortalıkta.
Sadece acınızı hafifletmek için yazmışsınız buraya okadar kişi şikayet et avukat tut hacker bul demiş ama bir gelişme yok.
Yapan kişinin size tek bir iyiliği dokunmuş oda bu adamla evlenmeden ne olduğunu öğrenmiş oldunu sayesinde.
Aynen öyle ister karma ister Allah'ın adaleti diyelim farketmez illaki yaptıklarını ödeyecekler bunu biliyorum yürekten inanıyorumHiç muhatap olmayın gezin tozun hayatınıza bakın bırakın kendi pisliklerinde boğulsunlar
Ne güzel bir yorum ne güzel bir mesaj çok teşekkür ederim inanın öyle yapıyorum. Şükrediyorum önceleri neden başıma geldi diye ağladığım şeyler şimdi iyiki gerçekleri gördüm diye şükür sebebim oldu. Dersimizi alıp yola devam etmek gerekir ilahi adalet en güzel şekilde ilgilenecektir eminim.Arkadaşım gelişmeleri görünce şok oldum.
Bunların ilişkisi bitmemiş. Kadın öğrendi diye adam tutuşmuş.
Pidlik ua. Karaktersiz. Seni rezil edeceğim bilmem ne.
Neyin inadına ya. Kimin inadına. Diyelim ki koydun. Bakmasaydın.
Ya bir sadaka ver. Şükür namazları kıl.
Ya bu adamın yüzünü görmeden evlenseydin.
Çirkefmiş tam.
İkisi tam birbirine layıkmış. Adam kadın ne derse inanıyor.. Düşün sevdiği kadın yerine ona inanıyor. Belki onu halen seviyor. İtimadı tam. İnşallah öyle bir kazık yer ki ondan feleği şaşar.
Biraz üzüldün ama belki. Böyle bişey gerekliydi ayrılman ve tamamen bitirmen için.
Hadi gözün aydın. Tertemiz mis gibi hayatın hayırlı olsun. İkisini de heryerden engelle. Karaktersiz yaratıklar.
Benim de beni aldatan ama aylarca pesimden kosan affetmediğim eski sevgilim bi gece durmadan arayıp daha sonrada ben yazdım noluyor diye.Sen falanca kisiye o beni seviyordu bana asık seni asla sevmeyecek diye mesaj atmıssın bir daha duyarsam karısmam dedi.Bunu tek sen yaparsın dedi.Benim pesimden affedeyim diye 4 ay kostu böyle bir sey neden yapayım baktım hala komusuyor engelledimNe güzel bir yorum ne güzel bir mesaj çok teşekkür ederim inanın öyle yapıyorum. Şükrediyorum önceleri neden başıma geldi diye ağladığım şeyler şimdi iyiki gerçekleri gördüm diye şükür sebebim oldu. Dersimizi alıp yola devam etmek gerekir ilahi adalet en güzel şekilde ilgilenecektir eminim.
+1Uzman bir hacker tutun ip adresinden buldurun . Hem sevgiliniz hem bunu yapan iftiraci ile yuzlesin hemde sevgilinizi de bitirin . Sizi bu durumda yuz ustu birakmis . Sizde onu vicsani ile basbasa birakin
Cidden bazı insanlar normal değil sizin ki muhtemelen siz ona donmediginiz için muhatap olabileyim diye bahane bulmuş gibi ama ne.olursa olsun çok saçma hepsinin yaptığıBenim de beni aldatan ama aylarca pesimden kosan affetmediğim eski sevgilim bi gece durmadan arayıp daha sonrada ben yazdım noluyor diye.Sen falanca kisiye o beni seviyordu bana asık seni asla sevmeyecek diye mesaj atmıssın bir daha duyarsam karısmam dedi.Bunu tek sen yaparsın dedi.Benim pesimden affedeyim diye 4 ay kostu böyle bir sey neden yapayım baktım hala komusuyor engelledim
Çok güzel bir tespit kadın takıntılı ona enimin bir defasında sevgilimin babası yanlışlıkla aramıştı watsaptan o zaman da kıyameti koparmisti biz ayrıldık baban niye arıyor resmime bakıyor watsaptan falan diye. Ne halleri varsa görsünler böyle saçma bir işin içinde ismim olması bile yeterince acı zaten. Benden uzak olsunlar da inanın ne olacaklarsa olsunlarKadın çok takıntılı böyle insanlar bana çok tehlikeli geliyor, eski sevgilinizde ya aşırı gerizekalı yada herşeyden haberdar başından beri. Uzak durun bu insanlardan, size ulaşabilecekleri tüm yolları engelleyin daha fazla huzurunuzu bozmasın
Size hiçbir şekilde ulaşıp istedikleri gibi davranmalarına, istedikleri şeyleri söylemelerineÇok güzel bir tespit kadın takıntılı ona enimin bir defasında sevgilimin babası yanlışlıkla aramıştı watsaptan o zaman da kıyameti koparmisti biz ayrıldık baban niye arıyor resmime bakıyor watsaptan falan diye. Ne halleri varsa görsünler böyle saçma bir işin içinde ismim olması bile yeterince acı zaten. Benden uzak olsunlar da inanın ne olacaklarsa olsunlar
Evet arkadaslarım da aynı seyi söylemisti ama sinek de mide bulandırıyorCidden bazı insanlar normal değil sizin ki muhtemelen siz ona donmediginiz için muhatap olabileyim diye bahane bulmuş gibi ama ne.olursa olsun çok saçma hepsinin yaptığı
Demi masumların sessizce kabullendigi haksızin suçlunun arsız olduğu bir dönemdeyiz üzülmeyin kayıp değil kazanç olmuş sizin için de benim için dekazigin en alasini yedim mis gibi aldatildim ama hic ambulans aklima gelmemisti guzel senaryo yazmis oynamislar
Öyle yapıyorum artık. Kendi lanetlerinde bogulsunlar ben ise hayatıma kaldığım yerden devam. SevgilerSize hiçbir şekilde ulaşıp istedikleri gibi davranmalarına, istedikleri şeyleri söylemelerine
Özetle egolarını üzerinizde tatmin etmelerine , enerjinizi emmelerine hiç bir şekilde izin vermeyin.
Kaybolun mümkünse hayatlarından görmesinler, duymasınlar sizin hayatınızı ki sürekli üzerinize oynayıp durmasınlar
Yorumunuzu okuyunca su söz geldi aklımakazigin en alasini yedim mis gibi aldatildim ama hic ambulans aklima gelmemisti guzel senaryo yazmis oynamislar
cuk oturmusYorumunuzu okuyunca su söz geldi aklıma
Kederi sahte olanın ağlaması gösterişli olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?