Çok benzer olayı bende yaşadım. Düğünüme 3 hafta kala eski eşime fake hesaptan bir mesaj geliyor. Evleneceğin kadına dikkat et senden önce başkalarıyla yattı. Bir de isim veriyor. Eski sevgililerimin adını yazıp şu kişiyle yattı bu kişiyle yattı. Bakire değil yol yakınken dön. Arabası var ama sana vermemek için ailemin diyor, tuttuğunuz evi beğenmedi hiç ama sana beğendim dedi gibi mesajlar. Ben ev meselesinden kim olduğunu çıkardım. Çünkü o sıra evi yeni tutmuştuk ve en yakın iki arkadaşım ve ailemden başka kimse bilmiyordu evi beğenmediğimi. Zaten o zaman söylemiştim ona da evi beğenmiyorum fakat amcanın evin ekstra masraf olmasın diye kabul ediyorum diye. Eski eşim bu fake hesaba gereken cevabı vermişti. Fakat hiçbir zaman unutmadı. Evlendik ama hep hep yüzüme vurdu. Zaten takıntılı kinli bir insandı Buda tuzu biberi oldu. İlişkiye girdikten sonra kan geldiğinde bile kesin diktirmişsindir inanmıyorum sana diye iftira atmaya çalıştı. Halbuki kendisi de biliyordu o mesajların sadece ara bozmak için atıldığını. Benim 2 yakın arkadaşımdan biri yapmıştı. Ben onlarla açık açık konuştum. İkinizden biri yaptı ev meselesini başka kimse bilmiyordu dedim. İçimde size karşı böyle güvensizlik oluşmuşken sizinle arkadaşlığa devam edemem diyip ikisini de hayatımdan çıkardım. Ama evlendikten sonra da aynı kişi telegramdan se*s gruplarından konuşup benim numaramı ve ismimi veriyordu. İşte gece yarısı ara kocam uyuyunca falan. İki defa da böyle başka numaralarla arandım. Pandemiden dolayı 7/24 eşimle Yanyana olduğum için eşim kimseyle konuşmadığımı biliyordu hatta Telegramım bile olmadığı için arkadaşımın bana oyun oynadığından iyice emin olmuştu. Zaten huzursuz evliliğime o kişi de tuz katmıştı yani. Sonuç biz boşandık. Zaten evliliğim kötüydü daha kötü şeyler yaşadığım için bu yaşadığım şeyi pek önemsememiştim, ama iyi bir evlilikte böyle bir şey yaşasaydım çok çok üzülürdüm. Seni çok iyi anlıyorum o yüzden. Allah sabır versin ama en ufak şüpheye düştüğün kim varsa çıkar hayatından. Yani böyle kötüler bir kereyle kalmıyor devamını getiriyor