İftarda önümüze konan artık yemek

Kız madem sen yemedin eşinin yemesine nasıl izin verdin?
O an ay bu yemekler artık mı salata bulaşmış resmen pilavaaaaaa deyip miden bulanmış gibi yapıp wcye koşacaktın eşin de gelince hadi gidelim ben kötüyüm burada birşey yiyemem diyecektin
Kadın resmen yemekler bitsin diye çağırmış sizi
Ve mutfağına dokundurtmaz tabi
Sen artıkları dökersin o ayırır

Sanırım ben olsam sokak hayvanlarına verin bunları der kalkar evime giderdim. Diğer konularını hatırlamıyorum ama bu konu anlattığın gibiyse sonuna kadar haklısın. Misafir umduğunu değil bulduğunu yer bu konu için geçerli olamaz. Artık yedirmek ne ya.

Maalesef tabağımı aldım biraz oyalandım yiyormuş gibi. Sonra Ramazan’da pek yiyemiyorum dedim bu seferde zayıflığımdan beni vurmaya çalıştılar.
Ya valla komedi şu insanlar he yemek yenilecek gibi olsaydı ben de şişerdim elbet deseydin ya

Benim eşimin ailesi, tabaklarda artan yemeği önceleri direk tencereye dökerlerdi hatta çorbaları, sulu yemekleri de. Ben söyleye söyleye bıraktılar ama ben yokken belki hala yapıyorlardır. O yüzden ben önce kalan yemekleri yemem onlarda.

marketden aldigin ve acip yedigin paketli gida kac kisinin elinden geciyor biliyormusun? O paketi sen alip yiyene kadar kesin 100 kisi ellemistir :) yani-paketli bir gida niye ve nasil pislensinki?
hem o bölümdeki kadin normal sokak cöpünden almadi- sadece restoranin kapinin önüne koydugu bir poset icinden paketli yiyecek aldi :)
bence bir cafenin terasinda oturup bir pasta yemek ayni hesap.

TRde nasil bilmiyorum (hic dikkat etmedim) ama almanyada üstünde yazan tarih "zorunlu son kullanma tarihi" degil- yani günü gecse bile en az 1-3 hafta birsey olmuyor.
et-balik vs. zaten yenmez ki kokusundan belli eder kendini.

Yahu cöp kutusu ile insan eline gecmesinin ne alakasi var helede kafe de pasta yemenin nasil bir kafa yapin var anlamadim dandik yere gitmezsen zaten bu yerler son derece hijyenik calisirlar abartma ya..kapinin onundeki paketmismis konteynr icine daldı karistirdi be ordaki calisan bayanda sasirdi Her turlu pisligin oldugu Copteki (mide bulandirmak istemedigim icin susuyorm) Artik yemekle bu bir mi allah askina. Gereksiz duyarlilik yapma cok sacmaladin yani copten yemek sunulmaz misafire sen yiyebilirsin ama insanlar yemez... iki iki dort.

cosmana ve atarlanmana hic ama hic gerek yok!
istersen o bölüme tekrar bak. sonra yine konusuruz- kadin o yiyecekleri CÖP kutusundan almadi!
Restorantin disari biraktigi büyük siyah bir posetin icinden aldi!
O posetin icinde paketli gida harici hic birsey yoktu.
aslinda sen abartma!
senin miden almaz- ok. yeme. ama cogu insan farza kasmiyor.
ben zaten misafirime sunarim- cöpten yemek normal demedim- satece o kadinin yaptigi fazla igrenc bir olay degildi.
benim yasadigim ülkede marketler- artan sebze, satilmayan yoghurt, ekmekleri vs. büyük bir container icine koyuyorlar- bu container ertesi gün ihtiyac sahiplerine götürülüyor. ne olmus yani ?

Arabayı satın. Öncelikle 30.000 TL lik borcu kapatın. Nakit parayla kredilerinizi kapatmayın(nakite ihtiyacınız olursa daha yüksek faizle çekmek zorunda kalırsınız.) Kalan parayı mevduat hesabına yatırın. Bu aralar mevduat faizleri yüksek, kalan paranızın(50.000TL civarı tahmin ediyorum) aylık tahmini 800-900 TL mevduat getirisi olur(anaparaya asla dokunmayın.). Arabanızı ne kadar küçültürseniz küçültün aracın yakıt dışında ortalama olarak aylık en az 350-400TL gibi bir masrafı oluyor. Bu masrafı toplu taşıma ve taksiye kullanın(Yakıttan tasarruf etmiş olursunuz.). Ulaşım zorluğunu anlıyorum ancak 1.5 yıl kadar araçsız idare edin derim. Otobüs saatte bir mi geçiyor tüm planlarınızı o saatlere uydurun. Eğer uymuyorsa en yakın ikinci ulaşım durağına kadar taksi kullanın. 1.5 yıl sonra(Ocak 2021) eşinizle birlikte 2 kez zam almış olacaksınız ve 1 krediniz bitmek üzere olacak. Tekrar araba alabilirsiniz. Ancak şu an evi satarsanız 2 yıl sonra tekrar ev alamayabilirsiniz. 1.5 yıl uzun diyorsanız en azından ilk zammınızı alana kadar araç almayın. Bir de ek gelir sağlayabilecek işleri araştırın.

konular karisti galiba- bu konu KV konusu :)

faiz haram diyip ortalığı karıştırayım mı yanlış yere gelmişsin sen

Bence o evde hiç bir şey yemeyin.
Bu ne ayol?
Dumur oldum resmen.
Kendi mideleri nasıl alıyor acaba?

Birgün önceki yemekten bahsettiğiniz düşünüp taşlamaya gelmiştim ama taş elimde kaldı. Valla haklısınız. Şaka gibi. Keşke söyleseydiniz direkt “bu didiklenmiş” diye.

Oh daha neler hem davet edilicem hem de yemeğimi götürücem niye aman artık yemek yemeyim diye artık yemek koyduysa bir daha o kapıyı bayram hastalık dışında açmam sofrasına da oturmam selam selam o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…