- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Bence iddaliBenim imkansız gibi görünüyor
İddialı da tarif yapsam, oy moy hak getire
Mantı da iddialı idiBence iddali
Iste o sana gore bu bana göre iddaliMantı da iddialı idi
Bana göre de, ıspanaklı çarşaf böreği iddialı idi
Iste o sana gore bu bana göre iddali
Niye gittim ben de anlamadım ama olsun. Kader kurbanıyım galiba agsjahjsjs
İnan baştan sona okudum, senin ban yiyeceğin bir durum yoktu. Tamamen usturuplu bir dille yorumlamışsın. Ama, polemik olduğu için gittin sanırım.Niye gittim ben de anlamadım ama olsun. Kader kurbanıyım galiba agsjahjsjs
İlk defa bu sebepten ban yedim. Demek ki böylesi de oluyormuş. Bundan sonra lafımı ortaya gorum. Beğenen alır gider, beğenmeyen bırakır kaçar.İnan baştan sona okudum, senin ban yiyeceğin bir durum yoktu. Tamamen usturuplu bir dille yorumlamışsın. Ama, polemik olduğu için gittin sanırım.
Hiç belli olmazBenim imkansız gibi görünüyor
İddialı da tarif yapsam, oy moy hak getire
Ama ben ucundan
Sen komple kümürdün bütün saçımı
Mavi de verilmezKırmızı bu, kırmızı
Verilmez
Ben börek yapmadım ama öpimm
ama subliminal mesajı anlamadın senRamazandan sonra yiyelim tabiki
Ayy deyno yapmış yaaaBen börek yapmadım ama öpimm
Ben ne zaman ünlü olcam NevoşKadınlar Kulübü on Instagram: "8.gün iftar menüsü: -Yoğurtlu mantı çorbası -Saç kavurma -Yoğurtlu köz patlıcan -Süt helvası Allah kabul etsin... Tariflere hikayedeki linkten ulaşabilirsiniz... #İftar #iftarmenüsü #ramazan #sahur #oruç #allah
115 likes, 2 comments - kadinlarkulubu on April 20, 2021: "8.gün iftar menüsü: -Yoğurtlu mantı çorbası -Saç kavurma -Yoğurtlu köz patlıcan -Süt helvası Allah kabul etsin... Tariflere hikayedeki linkten ulaşabilirsiniz... #İftar #iftarmenüsü #ramazan #sahur #oruç #allahkabuletsin...www.instagram.com yasminsay
Youlost16