- 16 Ağustos 2010
- 293.150
- 603.134
- 43
Senin pek tarifin yok ama koyacağım şinitzeli koyacağımBen ne zaman ünlü olcam Nevoş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senin pek tarifin yok ama koyacağım şinitzeli koyacağımBen ne zaman ünlü olcam Nevoş
Çelik ev ihtiyacımız var mı elticimyasminsayKadınlar Kulübü on Instagram: "8.gün iftar menüsü: -Yoğurtlu mantı çorbası -Saç kavurma -Yoğurtlu köz patlıcan -Süt helvası Allah kabul etsin... Tariflere hikayedeki linkten ulaşabilirsiniz... #İftar #iftarmenüsü #ramazan #sahur #oruç #allah
115 likes, 2 comments - kadinlarkulubu on April 20, 2021: "8.gün iftar menüsü: -Yoğurtlu mantı çorbası -Saç kavurma -Yoğurtlu köz patlıcan -Süt helvası Allah kabul etsin... Tariflere hikayedeki linkten ulaşabilirsiniz... #İftar #iftarmenüsü #ramazan #sahur #oruç #allahkabuletsin...www.instagram.com
@Youlost16
Ben bugün 2 kere ünlü oldumBen ne zaman ünlü olcam Nevoş
Bana lazımdı ya. Bugün dışarı çıkmışken alayım diyordum hatta.Çelik ev ihtiyacımız var mı elticim
İnstagram paylaşımımızda sormuşlar
Benim varTencerelerim hep eskidiÇelik ev ihtiyacımız var mı elticim
İnstagram paylaşımımızda sormuşlar
Sosyalim yarın ünlü olacak ama senin yine tarifin varBen bugün 2 kere ünlü oldum
O kadar fakirim ki benim de aklıma ilk çelik cezve, tava falan geldi.Benim varTencerelerim hep eskidi
Ben gideyim bir tatlım bile yok yapmama izin vermiyorlarBen de yazabilirim artık buraya, zira artık bir tatlı tarifim var. Her ne kadar kendi çapımda eğlenecek olsam da...
Vallahi cezvemde yok19 yıllık evli oluncaO kadar fakirim ki benim de aklıma ilk çelik cezve, tava falan geldi.
Haklılar.Ben gideyim bir tatlım bile yok yapmama izin vermiyorlar
Nasip canım
ZenginsinBana lazımdı ya. Bugün dışarı çıkmışken alayım diyordum hatta.
Benim varTencerelerim hep eskidi
O kadar fakirim ki benim de aklıma ilk çelik cezve, tava falan geldi.
1 Çelik ev alana, 10 Çelik tencere seti, 50 çelik cezve seti hediyeVallahi cezvemde yok19 yıllık evli olunca
Hanım ablanın sana ihtiyacı varBen gideyim bir tatlım bile yok yapmama izin vermiyorlar
Nasip canım
Tey tey teySenin pek tarifin yok ama koyacağım şinitzeli koyacağım
Ooo hadi gene iyisin yasiBen bugün 2 kere ünlü oldum
Herkese 1 günde 2 kere ünlü olmak pek nasip olmaz bacımOoo hadi gene iyisin yasi
Bunlar hep şans beybiiHerkese 1 günde 2 kere ünlü olmak pek nasip olmaz bacım
BencedeAnasayfada kaşınan var
Duyar kasıcılar dökülür birazdan
Çin yemeği imişBencede