- 8 Haziran 2013
- 56.175
- 149.156
Artık bilmiyorum karaköy poğaçası yaptım senin ki klasik poğaça mıPikiiii mayalansın puf puf olasıca
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Artık bilmiyorum karaköy poğaçası yaptım senin ki klasik poğaça mıPikiiii mayalansın puf puf olasıca
Bu kadın, deli mi yaa. Bence inat bile yapıyor olabilir. Sen ordan acil çık komşum. İnsan dert sahibi olurInanır mısınız şimdi bir posta daha attı üst komşum....
Perilikösk pogacasiArtık bilmiyorum karaköy poğaçası yaptım senin ki klasik poğaça mı
Bencede +1Bu kadın, deli mi yaa. Bence inat bile yapıyor olabilir. Sen ordan acil çık komşum. İnsan dert sahibi olur
Wıışş içine ne kattınPerilikösk pogacasi
Mavi saçlarımdan birkac telllWıışş içine ne kattın
İçinden ne çıkyor baby peri falan mı
NeyyMavi saçlarımdan birkac telll
Onun püff noktası orda kızaaamNeyy
Bu olmadı işte
Tamam perim sana afiyet olsunOnun püff noktası orda kızaaam
Daha puf puf daha uçuş uçuş bişey oluyor,
Tamam perim sana afiyet olsun
Yani bugün 4.postası ya ve her gün böyle. Acaba diyorum her parçayı bi postada mi yıkıyor kadin hani bu kadar yıkayacak şeyi bulamaz insan ya evet olabilir beklerim, şaşırmam belki boşta çalıştırıyordur sırf bana gürültü olsun diye.Bu kadın, deli mi yaa. Bence inat bile yapıyor olabilir. Sen ordan acil çık komşum. İnsan dert sahibi olur
YinmiTamam perim sana afiyet olsun
Kopuyokk evoooNe oluyor yine çılgın bedişler
Öğretmenim komşu vakasımıYani bugün 4.postası ya ve her gün böyle. Acaba diyorum her parçayı bi postada mi yıkıyor kadin hani bu kadar yıkayacak şeyi bulamaz insan ya evet olabilir beklerim, şaşırmam belki boşta çalıştırıyordur sırf bana gürültü olsun diye.
Safiye ve gülbeni cokmu izliyor acabaYani bugün 4.postası ya ve her gün böyle. Acaba diyorum her parçayı bi postada mi yıkıyor kadin hani bu kadar yıkayacak şeyi bulamaz insan ya evet olabilir beklerim, şaşırmam belki boşta çalıştırıyordur sırf bana gürültü olsun diye.
Dıptıs dıptıs gibimiKopuyokk evooo
Tamda öyleay o ne güzel şey oyleyaaaa bende istiyooomDıptıs dıptıs gibimi
Temizlik hastalığımı var acaba. Yukarıda ki Safiye bile olabilirYani bugün 4.postası ya ve her gün böyle. Acaba diyorum her parçayı bi postada mi yıkıyor kadin hani bu kadar yıkayacak şeyi bulamaz insan ya evet olabilir beklerim, şaşırmam belki boşta çalıştırıyordur sırf bana gürültü olsun diye.