Tatlı Tarifi İftar Sonrasına Pınar Labneli Tatlılar

En başarılı bulduğunuz ''İftar Sonrasına Pınar Labneli Tatlı'' hangisidir?

• Ankete Katılan
    533
  • Anket Kapalı .
Bu kadın, deli mi yaa. Bence inat bile yapıyor olabilir. Sen ordan acil çık komşum. İnsan dert sahibi olur 🤬
Yani bugün 4.postası ya ve her gün böyle. Acaba diyorum her parçayı bi postada mi yıkıyor kadin hani bu kadar yıkayacak şeyi bulamaz insan ya😂😂😂 evet olabilir beklerim, şaşırmam belki boşta çalıştırıyordur sırf bana gürültü olsun diye.😂😂

Yani bugün 4.postası ya ve her gün böyle. Acaba diyorum her parçayı bi postada mi yıkıyor kadin hani bu kadar yıkayacak şeyi bulamaz insan ya😂😂😂 evet olabilir beklerim, şaşırmam belki boşta çalıştırıyordur sırf bana gürültü olsun diye.😂😂
Öğretmenim komşu vakasımı 🙄

Safiye ve gülbeni cokmu izliyor acaba🧐

Dıptıs dıptıs gibimi
t0210.gif

Temizlik hastalığımı var acaba. Yukarıda ki Safiye bile olabilir 🤣🤣
Çoluk çocuğu çoksa yıkıyordur. 🤷‍♀️
Anlayışlı olmak başka bişey 🤷‍♀️

X