Tatlı Tarifi İftar Sonrasına Pınar Labneli Tatlılar

En başarılı bulduğunuz ''İftar Sonrasına Pınar Labneli Tatlı'' hangisidir?

• Ankete Katılan
    533
  • Anket Kapalı .
Benimde o sorunum var🤷🏼‍♀️İşe yaradı mı🤔
Hem de dehşet yaradı. Yüzümün kareliği gitti ve rahat 3 ay kadar sıkmadım Dişlerimi. Daha da önemlisi dişlerim zarar görmüyor, o deli ağrılar kalmadı. aslında ilk seansları arka arkaya yaptırabilsem sıkmama süresi uzayacak. 3 ay değil bi dahakine 7 ay sıkmicam gibi olacak Ama 1500₺ de çok yani. Senede 3 kere yaptıramam ben. Mecburen 1 kez filan yaptırıyorum. Mayısta gün parası alıcam, belki onunla yaptırırım 🤷🏻‍♀️

Hem de dehşet yaradı. Yüzümün kareliği gitti ve rahat 3 ay kadar sıkmadım Dişlerimi. Daha da önemlisi dişlerim zarar görmüyor, o deli ağrılar kalmadı. aslında ilk seansları arka arkaya yaptırabilsem sıkmama süresi uzayacak. 3 ay değil bi dahakine 7 ay sıkmicam gibi olacak Ama 1500₺ de çok yani. Senede 3 kere yaptıramam ben. Mecburen 1 kez filan yaptırıyorum. Mayısta gün parası alıcam, belki onunla yaptırırım 🤷🏻‍♀️
İyi olmuş canım şifa olsun🤗

IMG_20210419_170625.jpg
bugun bir pogaca yapmışım yeminle ilk kez bukadar puf puf pamuk gibi oldu ,oncedende olurduda busefer bir başka oldu,üzerine basınca esniyor vallahi masallah bağaaa:süslü::KK53:

X