- 4 Kasım 2019
- 27.402
- 96.232
- 29
Birol mirol sökmez bana serbest takılacam benSana bir büro açmak lazım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Birol mirol sökmez bana serbest takılacam benSana bir büro açmak lazım
Mecbur yiyeceğimAklına gelmesin diyem
Tenhada kıstırırımkacarimkiiii
Allah kabul etsin canımOyy benim canım perişim, iyiyim kuzum namaz kılıp geldim. Çok şükür iyiyim sen nasılsın muhabbet vardı dalmayayım dedim
Allah sabır versin canım kaç kurtar kendini imkanın varsaolabilir ona gürültü olsun da her etkinliğe var maaşallah. Aile boyu fiyaskolar adam içer sızar bunlar kapıda kalır saatlerce kapıya vururlar kocası açsın diye, bebeler misafir bebeleriyle güçleri birleştirince ev titrer güm güm koşu ve zıplama hareketlerinden, karı gece makina atar, penceremden domates limon kabuğu toplarım sofra çırpmasından, evi süpürüşü bile bi garip süpürüyor sonra durdurup bi küt küt küt bi yere vuruyor uzun uzun sonra devam ediyor kaldığı yerden, topukluyla geziyor nerden nereye yürüdüğüne hakimim hep, ve tüm bunları bizim evimizde de gayet ses varken duyuyoruz hani her şeyi kapatıp üst kata kulak kesilme durumumuz da yok yani. Bak yazarken tekrar sinirlendim Allaha havale ediyorum çünkü bi ben bi eşim çıktık konuşmaya farklı zamanlarda seviye olarak nasıl desem çingene gibiler hani sağı solu belli olmaz bunların çekiniyor insan o yüzden, polisi çağirsam bi sonuca kavuşmıycak iyice gerilecek ortam. Bela okumak istemiyorum şu mübarek gün ama burama geldi gerçekten. Devamlı çekiçle duvara çivi çakar gibi sesler yani ev bir an olsun durmuyor devamlı gürültü halinde bi şey bitse başka şeyi başlıyor... ayy çok konuştum kusura bakma
Ahh neler yapmak geliyor içimden bi bilsen bu kadına.Halısından tut onu yerlerde.sürükle suyu damladığı anda vur onaaaağğğ
Allah kabul etsin inşallah sosyalim ❤Oyy benim canım perişim, iyiyim kuzum namaz kılıp geldim. Çok şükür iyiyim sen nasılsın muhabbet vardı dalmayayım dedim
Mecburen imkan oluşturcam zoruma giden kiraların uçtuğu bi dönemde uyguna kaldığım güzelim evden çıkacak olmak.. ama böyle sinir olmaktansa napalım mecburAllah sabır versin canım kaç kurtar kendini imkanın varsa
Kısa vadede tayin durumunuz yoksa acil çıkın o evden. Bunlara hangi psikoloji dayanır ki. Anlayıştan yoksun insanlarolabilir ona gürültü olsun da her etkinliğe var maaşallah. Aile boyu fiyaskolar adam içer sızar bunlar kapıda kalır saatlerce kapıya vururlar kocası açsın diye, bebeler misafir bebeleriyle güçleri birleştirince ev titrer güm güm koşu ve zıplama hareketlerinden, karı gece makina atar, penceremden domates limon kabuğu toplarım sofra çırpmasından, evi süpürüşü bile bi garip süpürüyor sonra durdurup bi küt küt küt bi yere vuruyor uzun uzun sonra devam ediyor kaldığı yerden, topukluyla geziyor nerden nereye yürüdüğüne hakimim hep, ve tüm bunları bizim evimizde de gayet ses varken duyuyoruz hani her şeyi kapatıp üst kata kulak kesilme durumumuz da yok yani. Bak yazarken tekrar sinirlendim Allaha havale ediyorum çünkü bi ben bi eşim çıktık konuşmaya farklı zamanlarda seviye olarak nasıl desem çingene gibiler hani sağı solu belli olmaz bunların çekiniyor insan o yüzden, polisi çağirsam bi sonuca kavuşmıycak iyice gerilecek ortam. Bela okumak istemiyorum şu mübarek gün ama burama geldi gerçekten. Devamlı çekiçle duvara çivi çakar gibi sesler yani ev bir an olsun durmuyor devamlı gürültü halinde bi şey bitse başka şeyi başlıyor... ayy çok konuştum kusura bakma
Sağol canım allah razı olsun ❤Allah kabul etsin canım
Canım ya allah ıslah etsin safiye kılıklı şeyMecburen imkan oluşturcam zoruma giden kiraların uçtuğu bi dönemde uyguna kaldığım güzelim evden çıkacak olmak.. ama böyle sinir olmaktansa napalım mecbur
Allah razı olsun evvoşum ❤Allah kabul etsin inşallah sosyalim ❤
Tövbe yarabbim daha neler canım ,tabiki ufak tefek bazı seslere biseylere apartmanda katlaniyoruz hepimiz zaman zaman olur öyle şeyler diyede sizinkiler baya aşmış kendini.olabilir ona gürültü olsun da her etkinliğe var maaşallah. Aile boyu fiyaskolar adam içer sızar bunlar kapıda kalır saatlerce kapıya vururlar kocası açsın diye, bebeler misafir bebeleriyle güçleri birleştirince ev titrer güm güm koşu ve zıplama hareketlerinden, karı gece makina atar, penceremden domates limon kabuğu toplarım sofra çırpmasından, evi süpürüşü bile bi garip süpürüyor sonra durdurup bi küt küt küt bi yere vuruyor uzun uzun sonra devam ediyor kaldığı yerden, topukluyla geziyor nerden nereye yürüdüğüne hakimim hep, ve tüm bunları bizim evimizde de gayet ses varken duyuyoruz hani her şeyi kapatıp üst kata kulak kesilme durumumuz da yok yani. Bak yazarken tekrar sinirlendim Allaha havale ediyorum çünkü bi ben bi eşim çıktık konuşmaya farklı zamanlarda seviye olarak nasıl desem çingene gibiler hani sağı solu belli olmaz bunların çekiniyor insan o yüzden, polisi çağirsam bi sonuca kavuşmıycak iyice gerilecek ortam. Bela okumak istemiyorum şu mübarek gün ama burama geldi gerçekten. Devamlı çekiçle duvara çivi çakar gibi sesler yani ev bir an olsun durmuyor devamlı gürültü halinde bi şey bitse başka şeyi başlıyor... ayy çok konuştum kusura bakma
Aynen komşum, gidemeyiz daha buralardayız en az 1 yıl sanırım o yüzden çıkmak şart oldu, buluruz inşallah bakalım Allah büyük ❤ sizin de başınızı şişirdim kusura bakmayın yaKısa vadede tayin durumunuz yoksa acil çıkın o evden. Bunlara hangi psikoloji dayanır ki. Anlayıştan yoksun insanlar
Dediğin gibi başınızı belaya sokarlar. Bunlara alttan alsan olmaz üstten alsan olmaz.
Aminn canımmm aminn ❤Canım ya allah ıslah etsin safiye kılıklı şey
Ne kusuru canım estağfirullah her zaman dinleriz herşey gönlünüzce olsun inşallahAynen komşum, gidemeyiz daha buralardayız en az 1 yıl sanırım o yüzden çıkmak şart oldu, buluruz inşallah bakalım Allah büyük ❤ sizin de başınızı şişirdim kusura bakmayın ya
Olur mu öyle şey yeri gelir biz seni dinleriz, yeri gelir sen bizi dinlersin. Hiç öyle düşünmeAynen komşum, gidemeyiz daha buralardayız en az 1 yıl sanırım o yüzden çıkmak şart oldu, buluruz inşallah bakalım Allah büyük ❤ sizin de başınızı şişirdim kusura bakmayın ya
Allah kabul etsin balımOyy benim canım perişim, iyiyim kuzum namaz kılıp geldim. Çok şükür iyiyim sen nasılsın muhabbet vardı dalmayayım dedim
WuuuBirol mirol sökmez bana serbest takılacam ben
Habibtemisin senMecbur yiyeceğim
Tenhada kıstırırım
Az çok öğreniyoruz burda bişeylerAllah kabul etsin balım
Dal ne olcak balkupummm
Şükür bende iyiyim balım
Wuuu
Habibtemisin sen
Hocamız sağlam yani masallah inşallahAz çok öğreniyoruz burda bişeyler
Cok iyi geldi komşum valla konuşmal içim rahatladı Allah razı olsun. Doğru diyorsun öyle yapacağız artık. Çok teşekkür ederim iyi ki varsınız kızlaaaaar❤Olur mu öyle şey yeri gelir biz seni dinleriz, yeri gelir sen bizi dinlersin. Hiç öyle düşünme
Ruh sağlığın bozulacağına paran gitsin boşver. Hergün onları mı çekeceksin. Allaha havale et.