- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.983
- 828
Abla bizde yani koyde mayasiz hamura kecibacagi deniyo mayasiz pisi deniyo ama mayaliyada pişi deniyoElif keçi bacağı ney kız![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Abla bizde yani koyde mayasiz hamura kecibacagi deniyo mayasiz pisi deniyo ama mayaliyada pişi deniyoElif keçi bacağı ney kız![]()
Elif keçi bacağı ney kız![]()
Ama biz lokma deriz mayaliya napiyim özümüzde oyle![]()
Kiiiz keçi bacağı diğerini atsana o daha yahşi duruooo
Anladım isim değişik geldi normal pişi buAbla bizde yani koyde mayasiz hamura kecibacagi deniyo mayasiz pisi deniyo ama mayaliyada pişi deniyo
Ellerine sağlık perimEki Görüntüle 2829627 bugun bir pogaca yapmışım yeminle ilk kez bukadar puf puf pamuk gibi oldu ,oncedende olurduda busefer bir başka oldu,üzerine basınca esniyor vallahi masallah bağaaa![]()
Ayy chickena benziyor fülüzüm
Bacaklar net belli deeel
Sağol kuzumEllerine sağlık perim![]()
Ben yaptim bittiYürüyüş yapayım gelirim![]()
Dur hele gece pisirip atcam sana bacakBacaklar net belli deeel
Sağol kuzum![]()
Ay bu neymiş ki temmuz tarihli konu o zamanda mı ben üst komşumdan dert yanıyormuşum ki yaa bu kimmiş ki tövbeKomşum neler demiş, bak. Özlem üst komşun az bile yapıyor yazmış![]()
Vısss aneyyyDur hele gece pisirip atcam sana bacak![]()
Afiyet olsun o vakit kuzum
Ellerine sağlıkEki Görüntüle 2829627 bugun bir pogaca yapmışım yeminle ilk kez bukadar puf puf pamuk gibi oldu ,oncedende olurduda busefer bir başka oldu,üzerine basınca esniyor vallahi masallah bağaaa![]()
Sağol canom atsana burayadaEllerine sağlık
Bende sahura yaptım![]()
Pişirmedim dahaSağol canom atsana burayada![]()
Pikiiii mayalansın puf puf olasıcaPişirmedim dahatepside mayalanıyor
![]()