- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Abla bizde yani koyde mayasiz hamura kecibacagi deniyo mayasiz pisi deniyo ama mayaliyada pişi deniyoElif keçi bacağı ney kız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Abla bizde yani koyde mayasiz hamura kecibacagi deniyo mayasiz pisi deniyo ama mayaliyada pişi deniyoElif keçi bacağı ney kız
Elif keçi bacağı ney kız
Ama biz lokma deriz mayaliya napiyim özümüzde oyle
Kiiiz keçi bacağı diğerini atsana o daha yahşi duruooo
Anladım isim değişik geldi normal pişi buAbla bizde yani koyde mayasiz hamura kecibacagi deniyo mayasiz pisi deniyo ama mayaliyada pişi deniyo
Kiiiz keçi bacağı diğerini atsana o daha yahşi duruooo
Ellerine sağlık perimEki Görüntüle 2829627 bugun bir pogaca yapmışım yeminle ilk kez bukadar puf puf pamuk gibi oldu ,oncedende olurduda busefer bir başka oldu,üzerine basınca esniyor vallahi masallah bağaaa
Ayy chickena benziyor fülüzüm
Bacaklar net belli deeel
Sağol kuzumEllerine sağlık perim
Ben yaptim bittiYürüyüş yapayım gelirim
Dur hele gece pisirip atcam sana bacakBacaklar net belli deeel
Sağol kuzum
Ay bu neymiş ki temmuz tarihli konu o zamanda mı ben üst komşumdan dert yanıyormuşum ki yaa bu kimmiş ki tövbeKomşum neler demiş, bak. Özlem üst komşun az bile yapıyor yazmış
Vısss aneyyyDur hele gece pisirip atcam sana bacak
Afiyet olsun o vakit kuzumÖyle güzel anlattın ki yemiş kadar oldum ha Blue_Peri
Ellerine sağlıkEki Görüntüle 2829627 bugun bir pogaca yapmışım yeminle ilk kez bukadar puf puf pamuk gibi oldu ,oncedende olurduda busefer bir başka oldu,üzerine basınca esniyor vallahi masallah bağaaa
Sağol canom atsana burayadaEllerine sağlık
Bende sahura yaptım
Pişirmedim daha tepside mayalanıyorSağol canom atsana burayada
Pikiiii mayalansın puf puf olasıcaPişirmedim daha tepside mayalanıyor