Tatlı Tarifi İftar Sonrasına Pınar Labneli Tatlılar

En başarılı bulduğunuz ''İftar Sonrasına Pınar Labneli Tatlı'' hangisidir?

• Ankete Katılan
    533
  • Anket Kapalı .
Safiye ve gülbeni cokmu izliyor acaba🧐
😂😂 olabilir ona gürültü olsun da her etkinliğe var maaşallah. Aile boyu fiyaskolar adam içer sızar bunlar kapıda kalır saatlerce kapıya vururlar kocası açsın diye, bebeler misafir bebeleriyle güçleri birleştirince ev titrer güm güm koşu ve zıplama hareketlerinden, karı gece makina atar, penceremden domates limon kabuğu toplarım sofra çırpmasından, evi süpürüşü bile bi garip süpürüyor sonra durdurup bi küt küt küt bi yere vuruyor uzun uzun sonra devam ediyor kaldığı yerden, topukluyla geziyor nerden nereye yürüdüğüne hakimim hep, ve tüm bunları bizim evimizde de gayet ses varken duyuyoruz hani her şeyi kapatıp üst kata kulak kesilme durumumuz da yok yani. Bak yazarken tekrar sinirlendim Allaha havale ediyorum çünkü bi ben bi eşim çıktık konuşmaya farklı zamanlarda seviye olarak nasıl desem çingene gibiler hani sağı solu belli olmaz bunların çekiniyor insan o yüzden, polisi çağirsam bi sonuca kavuşmıycak iyice gerilecek ortam. Bela okumak istemiyorum şu mübarek gün ama burama geldi gerçekten. Devamlı çekiçle duvara çivi çakar gibi sesler yani ev bir an olsun durmuyor devamlı gürültü halinde bi şey bitse başka şeyi başlıyor... ayy çok konuştum kusura bakma

X