- 8 Haziran 2013
- 56.175
- 149.156
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Al senin olsun buralarda buldum zatenTamda öyleay o ne güzel şey oyleyaaaa bende istiyooom
Maalesef canım, kendisi bizim tüm sınırlarımızı zorluyor sağ olsunÖğretmenim komşu vakasımı
Halısından tut onu yerlerde.sürükle suyu damladığı anda vur onaaaağğğMaalesef canım, kendisi bizim tüm sınırlarımızı zorluyor sağ olsun
Bir peri vakasıNe oluyor yine çılgın bedişler
Amanda aman suvataaa hele
Halısından tut onu yerlerde.sürükle suyu damladığı anda vur onaaaağğğ
Okudum mavişim okudum o perimiydi eminmiyizBir peri vakası
Birazdan poğaça yiyeceğim. Aklıma sen geleceksinAmanda aman suvataaa hele
Ne yapayım uzlaşmacı ruhum kurusun
İyi cigne yerkenBirazdan poğaça yiyeceğim. Aklıma sen geleceksin
YemeBirazdan poğaça yiyeceğim. Aklıma sen geleceksin
Öyleleri hakikaten ondan anlıyor da insanın başını belaya sokarlarNe yapayım uzlaşmacı ruhum kurusun
haydar geliyor bakİyi cigne yerken
Sebep
Sana bir büro açmak lazımNe yapayım uzlaşmacı ruhum kurusun
Aynen işte allahından bulsun mavişim bıkmıştır öğretmenimÖyleleri hakikaten ondan anlıyor da insanın başını belaya sokarlar
Aklına gelmesin diyemhaydar geliyor bak
Sebep
kacarimkiiiihaydar geliyor bak
Sebep
olabilir ona gürültü olsun da her etkinliğe var maaşallah. Aile boyu fiyaskolar adam içer sızar bunlar kapıda kalır saatlerce kapıya vururlar kocası açsın diye, bebeler misafir bebeleriyle güçleri birleştirince ev titrer güm güm koşu ve zıplama hareketlerinden, karı gece makina atar, penceremden domates limon kabuğu toplarım sofra çırpmasından, evi süpürüşü bile bi garip süpürüyor sonra durdurup bi küt küt küt bi yere vuruyor uzun uzun sonra devam ediyor kaldığı yerden, topukluyla geziyor nerden nereye yürüdüğüne hakimim hep, ve tüm bunları bizim evimizde de gayet ses varken duyuyoruz hani her şeyi kapatıp üst kata kulak kesilme durumumuz da yok yani. Bak yazarken tekrar sinirlendim Allaha havale ediyorum çünkü bi ben bi eşim çıktık konuşmaya farklı zamanlarda seviye olarak nasıl desem çingene gibiler hani sağı solu belli olmaz bunların çekiniyor insan o yüzden, polisi çağirsam bi sonuca kavuşmıycak iyice gerilecek ortam. Bela okumak istemiyorum şu mübarek gün ama burama geldi gerçekten. Devamlı çekiçle duvara çivi çakar gibi sesler yani ev bir an olsun durmuyor devamlı gürültü halinde bi şey bitse başka şeyi başlıyor... ayy çok konuştum kusura bakmaSafiye ve gülbeni cokmu izliyor acaba
Oyy benim canım perişim, iyiyim kuzum namaz kılıp geldim. Çok şükür iyiyim sen nasılsın muhabbet vardı dalmayayım dedimASSOSyal kuzucum napiyon nasılsin