füze mübarek, ateş ediyor şak şak şakİyiymiş
Bence iyiPekii goz zevkımız için bu iyimi kotumu onu soyle mademki
52Nasıl tasıyon ki 45 kilo halınle onları
Bırak cancağzım, atsın yazışmaları. Ne zaman konuşmuşuz, haberim yok, hafızam tazelensinYasmin'im sormaz,bakmaz ,inanmam
Valla öyle zor bir durumdayım ki canım, bu ev okuluma yürüme mesafesinde ve 3 yılı geçti burdayız(kiralar anormal artış göstermeden önce oturmuştuk yani). Bu pislikler yüzünden hem uyguna oturduğum hem okuluma yakın evden çıkmak istemiyorum... Komşuluk hakkı diye varsa gerçekten helal etmiyorum bu kadar olmaz yani... Gündüz çıkarttıkları hiçbir gürültüye lafım yok(ki gündüz de anormal gürültüleri var) ama bari akşam huzur verin ya...Allah yardimcin olsun canim
Tüh, silmişimBırak cancağzım, atsın yazışmaları. Ne zaman konuşmuşuz, haberim yok, hafızam tazelensin
İnanırımen çok yasmin istedi halbuki
Bekleyelim bakalım ne atacak cancagizimBırak cancağzım, atsın yazışmaları. Ne zaman konuşmuşuz, haberim yok, hafızam tazelensin
Sikayet ettinmi canimValla öyle zor bir durumdayım ki canım, bu ev okuluma yürüme mesafesinde ve 3 yılı geçti burdayız(kiralar anormal artış göstermeden önce oturmuştuk yani). Bu pislikler yüzünden hem uyguna oturduğum hem okuluma yakın evden çıkmak istemiyorum... Komşuluk hakkı diye varsa gerçekten helal etmiyorum bu kadar olmaz yani... Gündüz çıkarttıkları hiçbir gürültüye lafım yok(ki gündüz de anormal gürültüleri var) ama bari akşam huzur verin ya...
Çok zor gerçekten ceken bilir .Allah hidayet versinValla öyle zor bir durumdayım ki canım, bu ev okuluma yürüme mesafesinde ve 3 yılı geçti burdayız(kiralar anormal artış göstermeden önce oturmuştuk yani). Bu pislikler yüzünden hem uyguna oturduğum hem okuluma yakın evden çıkmak istemiyorum... Komşuluk hakkı diye varsa gerçekten helal etmiyorum bu kadar olmaz yani... Gündüz çıkarttıkları hiçbir gürültüye lafım yok(ki gündüz de anormal gürültüleri var) ama bari akşam huzur verin ya...
Ah asko,bir su tutuver,ya da teyemmüm yapsınlar,Tobe tobe mübarek gün susun kız
Sorma yaa makine nasıl desem bi arızası var gibi ses çıkarıyor normal değil inan hele sıkmaya geçtiğinde tak tak tak nasıl sert sert geliyor sesi tv açıkken bile duyuyoruz netAllah yardımcın olsunSize çok ses gelmesi kötü
Aminn güzelciğim aminn ama 1 yıldır tükendi sabrımız, ev bakıyoruz, bunlar yüzünden boşu boşuna çok daha pahalı bi eve geçeceğiz, ama hakkımi helal etmiycem bunlaraAllah sabir versin canım
Sirkeledim heryeri carpilcaz yoksaAh asko,bir su tutuver,ya da teyemmüm yapsınlar,
Öyle canım, çok can sıkıcı bir durum yaniÇok zor gerçekten ceken bilir .Allah hidayet versin
Bu gidisle buralarAh asko,bir su tutuver,ya da teyemmüm yapsınlar,
Çok haklısın canım,insan evinde de huzurla oturamayacaksa ne anlamı var ,Allah hayırlı bir şekilde yardimcin olsunSorma yaa makine nasıl desem bi arızası var gibi ses çıkarıyor normal değil inan hele sıkmaya geçtiğinde tak tak tak nasıl sert sert geliyor sesi tv açıkken bile duyuyoruz net
Aminn güzelciğim aminn ama 1 yıldır tükendi sabrımız, ev bakıyoruz, bunlar yüzünden boşu boşuna çok daha pahalı bi eve geçeceğiz, ama hakkımi helal etmiycem bunlara
Kiralarda uçmuşSorma yaa makine nasıl desem bi arızası var gibi ses çıkarıyor normal değil inan hele sıkmaya geçtiğinde tak tak tak nasıl sert sert geliyor sesi tv açıkken bile duyuyoruz net
Aminn güzelciğim aminn ama 1 yıldır tükendi sabrımız, ev bakıyoruz, bunlar yüzünden boşu boşuna çok daha pahalı bi eve geçeceğiz, ama hakkımi helal etmiycem bunlara
Gelsin gazozlar,gitsin dansozlerBu gidisle buralar+18
Şirket ne dedimSirkeledim heryeri carpilcaz yoksa
Tövbe yarabbim çarpilcaz mubarek gundeGelsin gazozlar,gitsin dansozler