Çilek parçası genzime kaçtı gülerken, güm diye gidecektimKiz bisey oldugu yok millette inancak
Silikonun hayrı olur mu acaba nevoş patlıyomus ya onlar geneldeHayırlı olsun ne diyelim
Zekana hayranım zatenAllahtan zekiyim de değiştirmeden anladım asko
Sorma şu an 1600 e 2+1 leri veriyorlar burda, 3+1 ler 2000 lerde felaket bir durum, o yüzden de çıkmak istemiyorum. Ne deyim hayırlısı olsun inşallahDimi yaa anca çocukları alıp annesine gittiği günler huzur buluyorum resmen komşuya göre şekilleniyor ev içi huzurumuz
[/QUOTE="Nevreste, post: 67826523, member: 226866"]
Kiralarda uçmuşAntep'te ben çıktığımda 1600 falandı kiralar şimdi 2000 -2500 olmuş.Urfa'da kesin öyledir.
Burası bile pahalı
Iyıyım kuzucum alsem silikonlu bıseyler yapmıs onu anlamaya çalışıyoruzHoş buldum orişim nasılsın
Yavas yeee yavasÇilek parçası genzime kaçtı gülerken, güm diye gidecektim
Ayşe tecrübe etsin bize bildirsinSilikonun hayrı olur mu acaba nevoş patlıyomus ya onlar genelde
Canım ya sinirden alintilarida ne hale sokmuşSorma şu an 1600 e 2+1 leri veriyorlar burda, 3+1 ler 2000 lerde felaket bir durum, o yüzden de çıkmak istemiyorum. Ne deyim hayırlısı olsun inşallah
Zekana hayranım zaten
Canım ya sinirden alintilarida ne hale sokmuşSorma şu an 1600 e 2+1 leri veriyorlar burda, 3+1 ler 2000 lerde felaket bir durum, o yüzden de çıkmak istemiyorum. Ne deyim hayırlısı olsun inşallah
Guzelse bızde yaptırırız benım ıhtıyacım var ciddenAyşe tecrübe etsin bize bildirsin
Aa niye bana sormadı botoksku evvayaIyıyım kuzucum alsem silikonlu bıseyler yapmıs onu anlamaya çalışıyoruz
Aha bende de bozuk çıktı kısır döngüye başladık gözümüz aydınCanım ya sinirden alintilarida ne hale sokmuş
Aynen elime verseler parçalıycam kadını o dereceyimCanım ya sinirden alintilarida ne hale sokmuş
Aman bugun esrada vardi kadin kocasini ikna etmis heryerini yaptirmis kadin cok guzel olmus sonra kocayi terk etmisAyşe tecrübe etsin bize bildirsin
Lanet var bu Mesajda demek ki bizim üst komşununAha bende de bozuk çıktı kısır döngüye başladık gözümüz aydın
Sen botokslumuydun botoksa yonlendırıyomuydun evvosum yaniiiAa niye bana sormadı botoksku evvaya
Aynen canım çok arttıSorma şu an 1600 e 2+1 leri veriyorlar burda, 3+1 ler 2000 lerde felaket bir durum, o yüzden de çıkmak istemiyorum. Ne deyim hayırlısı olsun inşallah