- 16 Ağustos 2010
- 293.091
- 603.022
- 43
Yok artık 110 mu seninYanıyoruz Fuat abiiiiii
110 beden
Meme gusül gerektirmez
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok artık 110 mu seninYanıyoruz Fuat abiiiiii
110 beden
Meme gusül gerektirmez
Radikal bi karar aldım orişim. Yiğidin malı meudandadırO ney kıızz
Coşmuş coşmuş, ırmak misaliTövbe ya
110 yaptırdımYok artık 110 mu senin
Gecen gordugümden sonra meme basit kalir ciddenTövbe tövbe,hazır pembeyken +18e kayıyoruz
Şoklardayım cancağzımBunlar nasil lakirdilar yasminsay
Bizden uzakCoşmuş coşmuş, ırmak misali
İyiymiş110 yaptırdım
Yasmin'im sormaz,bakmaz ,inanmam110 yaptırdım
Pekii goz zevkımız için bu iyimi kotumu onu soyle mademkiRadikal bi karar aldım orişim. Yiğidin malı meudandadır
Allah yardimcin olsun canimGündüz iki posta çamaşır attı şimdi yine atti, bu kadın sabahtan akşama ne yıkıyor bu kadar her gün yaa. Yöneticiye söyledik geç saatte atmaması için hala atıyor 2 gün önce gece 1 e kadar dinledik bitmek bilmedi makinesi. Bir insan neden yapar bunu uyarıldıği halde. Benim üst komşum kesinlikle ruh hastası ya. Kesinlikle.
Arz ederim.
Ay asko,mübarek ayBizden uzak
Nasıl tasıyon ki 45 kilo halınle onları110 yaptırdım
AtsanaSen tabiii. Artırma bana şimdi ekran görüntülerini
Allah yardımcın olsun Size çok ses gelmesi kötüGündüz iki posta çamaşır attı şimdi yine atti, bu kadın sabahtan akşama ne yıkıyor bu kadar her gün yaa. Yöneticiye söyledik geç saatte atmaması için hala atıyor 2 gün önce gece 1 e kadar dinledik bitmek bilmedi makinesi. Bir insan neden yapar bunu uyarıldıği halde. Benim üst komşum kesinlikle ruh hastası ya. Kesinlikle.
Arz ederim.
Allah sabir versin canımGündüz iki posta çamaşır attı şimdi yine atti, bu kadın sabahtan akşama ne yıkıyor bu kadar her gün yaa. Yöneticiye söyledik geç saatte atmaması için hala atıyor 2 gün önce gece 1 e kadar dinledik bitmek bilmedi makinesi. Bir insan neden yapar bunu uyarıldıği halde. Benim üst komşum kesinlikle ruh hastası ya. Kesinlikle.
Arz ederim.
en çok yasmin istedi halbukiYasmin'im sormaz,bakmaz ,inanmam
Emin misin aşkoYasmin'im sormaz,bakmaz ,inanmam