- 20 Mart 2008
- 141.644
- 213.219
- 1.423
- 60
Bide yükselenlede alakalı biraz,eltimde terazi çok sakndir mesela,ben öyle değilim parlarım hemenAyarsız abla![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bide yükselenlede alakalı biraz,eltimde terazi çok sakndir mesela,ben öyle değilim parlarım hemenAyarsız abla![]()
Benim ki 6 yaş büyük de ne oluyor. Aramızda jenerasyon farkı varBenimki tam 9 ay büyük ama sene geçtiği için 1 yaş diyeyim. Siz anlayın![]()
Olmuyo o işler oyle işte canımben evlensem ağzını yırtarımda işte şimdi
Ayarımız yok bizimdehaklısın abla![]()
Heeh eşimde ikisi de mevcut.Bide yükselenlede alakalı biraz,eltimde terazi çok sakndir mesela,ben öyle değilim parlarım hemen![]()
Benim eşim 8 yaş büyük ama ben ondan daha olgunumBenim ki 6 yaş büyük de ne oluyor. Aramızda jenerasyon farkı var![]()
Bizdede 3 yaş var abim olur kendisi koca hazretleriBenim ki 6 yaş büyük de ne oluyor. Aramızda jenerasyon farkı var![]()
Tam ayarsız desene fabrija ayarlarına dönmesi lazım sjksjksjkHeeh eşimde ikisi de mevcut.![]()
Bizde polat alemdar gibi takılır ağır abidirBenim eşim 8 yaş büyük ama ben ondan daha olgunum
Ama jenarasyon farklı o doğru![]()
Siz dengeliyorsunuz birbiriniziBenim eşim 8 yaş büyük ama ben ondan daha olgunum
Ama jenarasyon farklı o doğru![]()
Valla durum bu napiyim Allah biliyo kul neden bilmesinOyyy fuluzum yaaa gel yamacima sen gel![]()
Hahha sizin 3 yaş iyiymiş ablaBizdede 3 yaş var abim olur kendisi koca hazretleri![]()
Idare etmek cok zorValla durum bu napiyim Allah biliyo kul neden bilmesin![]()
Dağıtıyor demi her yeriSiz dengeliyorsunuz birbirinizi
Az önce beraber mutfaktaydık. İşe gidecek iftarlık hazırlıyor. Terkettim mutfagı
Benim mekanım da ses etme diyorum.![]()
Yok ablam değilBizde polat alemdar gibi takılır ağır abidir![]()
İşime karışıyorDağıtıyor demi her yeri![]()
Yak kuzu buyur anlıyorum çünkü seni bende öyleValla durum bu napiyim Allah biliyo kul neden bilmesin![]()