• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi İftar Sonrasına Pınar Labneli Tatlılar

En başarılı bulduğunuz ''İftar Sonrasına Pınar Labneli Tatlı'' hangisidir?

• Ankete Katılan
    533
  • Anket Kapalı .
Ooo senin ki misafir ağırlar gibi nevoş. Allah kolaylık versin 😘 😍
Evet öyle olacak🤷🏼‍♀️
Ben sarma sarayım yemeğin yanına diyorum eşim börek diyor anlaşamdık🤭Ispanaklı gözleme olsun diyorum o hazır yufka diyor.

Hâlâ boş salıncak bulunca koşar sallanırım 🤣🤣

Yapan kendine yapar abla :KK53:
Orası öylede huy işte,artur özellikle kızdırır bein tepki vereceğimi biliyor ya hemen sen ne kadar güzelleşiyon kızınca diyor hemen :KK53: :KK53:
Hee nalet tâbi, çifte kavrulmuş öküz modeli naletin 🤪🤪
2021 modeli bunlar :KK53:
Ya ortam uygunsa sallanırım.
Mesela geçen yıl bizim çevre uygun sürekli bisiklet sürdüm.Öyle kaba saba değil karışmaz.
Bazen beb bile ne tepki vereceğini kestiremiyorum adsmın,tipik ikzler burcu ya ondan :KK53::KK53:
Evet öyle olacak🤷🏼‍♀️
Ben sarma sarayım yemeğin yanına diyorum eşim börek diyor anlaşamdık🤭Ispanaklı gözleme olsun diyorum o hazır yufka diyor.
Ben sütlü tatlı diyom o şerbetli diyor,salça az olsun diyom yemekte salçalı diyor :KK67::KK67::KK67::KK67::KK67:

Hayat yeteri kadar zor bir de yanımıza eş olarak eklenen şahıslarla daha da zor hanımlar. Mükemmel evlilik yok mükemmel idare yeteneği var bence. Konuşulanlara baktım böyle bir yorum bırakmak istedim ben de :KK51::KK68:

O erkeklerin çoğunda var abla🤷🏼‍♀️Benim eşimde her şey hakkında bilgisi var deli ediyor🤣
Evet benimki kendini gurme zannediyor mesela(kendi iddiası ben görmeyim diyor yani), önerilerde bulunuyor falan, kendin yap o zaman diyince susuyor:rolleyes:

Çok severim domates soslu :kk77:
Ellerine sağlık komşum
6 gibi başlayım dimi komşu 1 saate anca işte :KK8: eveeet domates soslu, yoğurtlu seviyoruz biz de sağ ol canımmm:KK68:

Back