- 16 Ağustos 2010
- 293.071
- 602.982
- 43
Ya ortam uygunsa sallanırım.Ne ayıpı öyle bende çok severim özllikle sallanmayı.
Mesela geçen yıl bizim çevre uygun sürekli bisiklet sürdüm.Öyle kaba saba değil karışmaz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya ortam uygunsa sallanırım.Ne ayıpı öyle bende çok severim özllikle sallanmayı.
Kesinlikle sallanmalisin nevoş, iki dakika bile olsa uzaklasiyorsun herşeydenEn güzeli
İşte hepsi başka ama içleri çocukBende banane yaaa sallancam işte modunda koşarak uzaklaşır
Evet öyle olacakOoo senin ki misafir ağırlar gibi nevoş. Allah kolaylık versin
Millet deliye biz akilliya hasret nevoşumİşte hepsi başka ama içleri çocuk
Yaprak sarma güzel olur. Börek te iyi fikirEvet öyle olacak
Ben sarma sarayım yemeğin yanına diyorum eşim börek diyor anlaşamdıkIspanaklı gözleme olsun diyorum o hazır yufka diyor.
ÇorbaYaprak sarma güzel olur. Börek te iyi fikir
Kaç çeşit yapacaksın
Daha ne olsunÇorba
Ana yemek
Pilav
Salata
Sarma ya da börek
Tatlı
Hâlâ boş salıncak bulunca koşar sallanırım
Orası öylede huy işte,artur özellikle kızdırır bein tepki vereceğimi biliyor ya hemen sen ne kadar güzelleşiyon kızınca diyor hemenYapan kendine yapar abla
2021 modeli bunlarHee nalet tâbi, çifte kavrulmuş öküz modeli naletin
Bazen beb bile ne tepki vereceğini kestiremiyorum adsmın,tipik ikzler burcu ya ondanYa ortam uygunsa sallanırım.
Mesela geçen yıl bizim çevre uygun sürekli bisiklet sürdüm.Öyle kaba saba değil karışmaz.
Ben sütlü tatlı diyom o şerbetli diyor,salça az olsun diyom yemekte salçalı diyorEvet öyle olacak
Ben sarma sarayım yemeğin yanına diyorum eşim börek diyor anlaşamdıkIspanaklı gözleme olsun diyorum o hazır yufka diyor.
Aynen canımDaha ne olsun
2 tabaktan fazlası yenmiyor bile :)
Çok severim domates sosluBen de karışık kızartma yapcam
Aç kapyı hemen geliyorum sizeÇorba
Ana yemek
Pilav
Salata
Sarma ya da börek
Tatlı
O erkeklerin çoğunda var ablaBenim eşimde her şey hakkında bilgisi var deli ediyorBen sütlü tatlı diyom o şerbetli diyor,salça az olsun diyom yemekte salçalı diyor
Ablam eşimin karakola yapacağım o gün sende gelAç kapyı hemen geliyorum size
Kahin bunalr varya her bir şeyide bilirler mübareklerO erkeklerin çoğunda var ablaBenim eşimde her şey hakkında bilgisi var deli ediyor
Sana gelirim hemenAblam eşimin karakola yapacağım o gün sende gel
Evet benimki kendini gurme zannediyor mesela(kendi iddiası ben görmeyim diyor yani), önerilerde bulunuyor falan, kendin yap o zaman diyince susuyorO erkeklerin çoğunda var ablaBenim eşimde her şey hakkında bilgisi var deli ediyor
6 gibi başlayım dimi komşu 1 saate anca işte eveeet domates soslu, yoğurtlu seviyoruz biz de sağ ol canımmmÇok severim domates soslu
Ellerine sağlık komşum
Gel ablamKahin bunalr varya her bir şeyide bilirler mübarekler
Sana gelirim hemen