- 16 Ağustos 2010
- 293.073
- 602.983
- 43
Benimki deniyor sonra bana kalıyorEvet benimki kendini gurme zannediyor mesela(kendi iddiası ben görmeyim diyor yani), önerilerde bulunuyor falan, kendin yap o zaman diyince susuyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimki deniyor sonra bana kalıyorEvet benimki kendini gurme zannediyor mesela(kendi iddiası ben görmeyim diyor yani), önerilerde bulunuyor falan, kendin yap o zaman diyince susuyor
Onu yapmıyorlar işte nasılsa hazırlayan bir eş var evde.Evet benimki kendini gurme zannediyor mesela(kendi iddiası ben görmeyim diyor yani), önerilerde bulunuyor falan, kendin yap o zaman diyince susuyor
Sağol canımcımGel ablam
Anca canım benim yemeklerim hazır şükür6 gibi başlayım dimi komşu 1 saate anca işte eveeet domates soslu, yoğurtlu seviyoruz biz de sağ ol canımmm
Kendine has tarzda yemekleri vardır onun ben onlara karışmam mesela afiyetle yerim, ama o güya lezzeti geliştirmek için tavsiyede bulunuyormuş banaBenimki deniyor sonra bana kalıyor
Benimki seviyor mutfağı girip yapar, güzel de yapar bak hakkını yemeyim şimdiOnu yapmıyorlar işte nasılsa hazırlayan bir eş var evde.
Ohh ne güzel rahatça bekle sen, ben de yavaştan mutfağa o zamanAnca canım benim yemeklerim hazır şükür
Allah kabul etsin
Benim eşimde aynısı canımKendine has tarzda yemekleri vardır onun ben onlara karışmam mesela afiyetle yerim, ama o güya lezzeti geliştirmek için tavsiyede bulunuyormuş bana
Benimki seviyor mutfağı girip yapar, güzel de yapar bak hakkını yemeyin şimdi
Kolay gelsinOhh ne güzel rahatça bekle sen, ben de yavaştan mutfağa o zaman
Olsun her konuda anlaşsaydık sıkıcı olurdu evlilik böyle atraksiyonlu işteBenim eşimde aynısı canım
Bende bazı tariflerde orjinal seviyorum anlaşamıyoruz.
Canım erken evlenince bazı şeyleri düşünemiyorsun.Şimdiki aklım olsaydı var yaOlsun her konuda anlaşsaydık sıkıcı olurdu evlilik böyle atraksiyonlu işte
ekran görüntüsü al # yeşilyurt emniyet müdürlüğüne email at # görev tamamCanım erken evlenince bazı şeyleri düşünemiyorsun.Şimdiki aklım olsaydı var ya
Süpermiş o zamanKendine has tarzda yemekleri vardır onun ben onlara karışmam mesela afiyetle yerim, ama o güya lezzeti geliştirmek için tavsiyede bulunuyormuş bana
Benimki seviyor mutfağı girip yapar, güzel de yapar bak hakkını yemeyim şimdi
Neler ederdim diyon demiCanım erken evlenince bazı şeyleri düşünemiyorsun.Şimdiki aklım olsaydı var ya
Yüzüne söylüyorumAhhh şimdi neler yapıyorum bilsenekran görüntüsü al # yeşilyurt emniyet müdürlüğüne email at # görev tamam
Ezdirmezdim abla kendimiNeler ederdim diyon demi
Kesinlikle hakısın nevoşum,o yıllara dönebilsek keşkeEzdirmezdim abla kendimi
Olsun, herkese şikayet edildiğini de görsün enişte Maksat itlik yapmak olsunYüzüne söylüyorumAhhh şimdi neler yapıyorum bilsen
Telefonunu biliyorsun wpden yollaOlsun, herkese şikayet edildiğini de görsün enişte Maksat itlik yapmak olsun
Aynen ablamAma rabbim mükafatını veriyor.Kesinlikle hakısın nevoşum,o yıllara dönebilsek keşke
özelden olmaz. herkesin görmesi lazım. cimer'e mi yazsam acaba? böylece önce kaymakamlık memuru, sonra emniyet cimer görevlisi, en son da enişte okur.Telefonunu biliyorsun wpden yolla