Benimki deniyor sonra bana kalıyorEvet benimki kendini gurme zannediyor mesela(kendi iddiası ben görmeyim diyor yani), önerilerde bulunuyor falan, kendin yap o zaman diyince susuyor![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimki deniyor sonra bana kalıyorEvet benimki kendini gurme zannediyor mesela(kendi iddiası ben görmeyim diyor yani), önerilerde bulunuyor falan, kendin yap o zaman diyince susuyor![]()
Onu yapmıyorlar işte nasılsa hazırlayan bir eş var evde.Evet benimki kendini gurme zannediyor mesela(kendi iddiası ben görmeyim diyor yani), önerilerde bulunuyor falan, kendin yap o zaman diyince susuyor![]()
Sağol canımcımGel ablam![]()
Anca canım6 gibi başlayım dimi komşu 1 saate anca işteeveeet domates soslu, yoğurtlu seviyoruz biz de sağ ol canımmm
![]()
Kendine has tarzda yemekleri vardır onun ben onlara karışmam mesela afiyetle yerim, ama o güya lezzeti geliştirmek için tavsiyede bulunuyormuş banaBenimki deniyor sonra bana kalıyor![]()
Benimki seviyor mutfağı girip yapar, güzel de yapar bak hakkını yemeyim şimdiOnu yapmıyorlar işte nasılsa hazırlayan bir eş var evde.
Ohh ne güzel rahatça bekle sen, ben de yavaştan mutfağa o zamanAnca canımbenim yemeklerim hazır şükür
Allah kabul etsin![]()
Benim eşimde aynısı canımKendine has tarzda yemekleri vardır onun ben onlara karışmam mesela afiyetle yerim, ama o güya lezzeti geliştirmek için tavsiyede bulunuyormuş bana
Benimki seviyor mutfağı girip yapar, güzel de yapar bak hakkını yemeyin şimdi![]()
Kolay gelsinOhh ne güzel rahatça bekle sen, ben de yavaştan mutfağa o zaman![]()
Olsun her konuda anlaşsaydık sıkıcı olurdu evlilik böyle atraksiyonlu işteBenim eşimde aynısı canım
Bende bazı tariflerde orjinal seviyorum anlaşamıyoruz.![]()
Canım erken evlenince bazı şeyleri düşünemiyorsun.Şimdiki aklım olsaydı var yaOlsun her konuda anlaşsaydık sıkıcı olurdu evlilik böyle atraksiyonlu işte![]()
ekran görüntüsü al # yeşilyurt emniyet müdürlüğüne email at # görev tamamCanım erken evlenince bazı şeyleri düşünemiyorsun.Şimdiki aklım olsaydı var ya![]()
Süpermiş o zamanKendine has tarzda yemekleri vardır onun ben onlara karışmam mesela afiyetle yerim, ama o güya lezzeti geliştirmek için tavsiyede bulunuyormuş bana
Benimki seviyor mutfağı girip yapar, güzel de yapar bak hakkını yemeyim şimdi![]()
Neler ederdim diyon demiCanım erken evlenince bazı şeyleri düşünemiyorsun.Şimdiki aklım olsaydı var ya![]()
Yüzüne söylüyorumekran görüntüsü al # yeşilyurt emniyet müdürlüğüne email at # görev tamam![]()
Ezdirmezdim abla kendimiNeler ederdim diyon demi![]()
Kesinlikle hakısın nevoşum,o yıllara dönebilsek keşkeEzdirmezdim abla kendimi![]()
Olsun, herkese şikayet edildiğini de görsün enişteYüzüne söylüyorumAhhh şimdi neler yapıyorum bilsen
![]()
Telefonunu biliyorsun wpden yollaOlsun, herkese şikayet edildiğini de görsün enişte![]()
Maksat itlik yapmak olsun
![]()
Aynen ablamKesinlikle hakısın nevoşum,o yıllara dönebilsek keşke![]()
özelden olmaz. herkesin görmesi lazım. cimer'e mi yazsam acaba? böylece önce kaymakamlık memuru, sonra emniyet cimer görevlisi, en son da enişte okur.Telefonunu biliyorsun wpden yolla![]()